35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Magi, tutaj tylko kolejna beta prawdę powie - czy będzie właściwy przyrost. Ale zgadzam się z Tobą - bardzo dziwne to wszystko...
Ania1602, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Ech Margaret musisz wytrzymać do wtorku
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Udało mi się dopożyczyć brakującą kwotę i jutro transfer Przede mną spłata zadłużeń... Już się boję...
jusst, Margaret.Se, Phyllis, Moko, tAnia, Dani, MoBo, eM80, karina76 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Margaret.Se wrote:Dziekuje :* ja juz sama nie wiem co bym wolala czy blad w becie czy ta pozna implantacje ale staram sie nie rozmyslac o tym i czekac co los mi przyniesie
Ania1602, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ania1602 wrote:Udało mi się dopożyczyć brakującą kwotę i jutro transfer Przede mną spłata zadłużeń... Już się boję...
Ania1602, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Margaret to rozwolnienie to chyba efekt ciàzy no chyba ze sresu,bo dziewczyny które teraz betowaly na innym wàtku to tez to samo,wiec chyba wszystko w dobrym kierunku
Mówią ze w kupie sila,moze e rozwolnieniu ciàza??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 11:10
Ania1602, Margaret.Se, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane :*
Podczytuje Was i oczywiscie kibicuje
Maggie ogromne kciuki za to zeby kolejna bete pieknie przyrosla. Wspolczuje tego stresu
Ania ale super! Musi sie teraz udac!
Witam nowe kolezanki
Sciskam Was wszystkie
Ps. dziekuje za laleczke voo doo, chyba pomagaMargaret.Se, jusst, Phyllis, Ania1602, Moko, Dani, Jot, eM80 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Aniu rewelacja!!! strasznie sie ciesze ale kasą sie nie martw i nie mysl teraz o niej bo musisz sie skupic i wyluzowac zeby transer był idelany
Dziękuje dziewczynki za wsparcie
Jagna oby wszystko teraz zakonczyło sie dobrze i trwało na wieki no to rozwolnienie sama nie wiem czy zdenerwowaniem czy tak jak piszesz efekt ciazy? hmm ....
Tak Phyllis strasznie dziwne to jest wszystko. Robiąc test w czwartek z rana nic nie było, w piatek po południu po wyschnieciu testa pokazał sie tez cien cienia przy zwykłym tescie, wczoraj trzy testy i nic nie pokazały nawet po wyschnieciu. Ten dzisiejszy test najbardziej czuły jak wysechł pokazał cien cienia. Patrząc na te testy to tak jakby beta nie rosła...
Krzyz mnie coraz bardziej boli i nasilaja sie tez bóle brzucha. Oby to była pożna implantacja a ciąża rozwijała sie prawidłowo lub jakis bład i zaraz zwykły okres sie pojawi. Innej opcji nie chce nawet widziec, słyszec i czuc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Aqu miałas racje co do terminu lekarza w luxie, ze zwolni sie miejsce i jest takie na jutro ale w godzinach jak ja pracuje. Musze czesciej odswiezac i moze sie uda do tego lekarza umowic wczesniej niz grudzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 12:43
Aqu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu, cudowna wiadomość!!! Bardzo się cieszę Będziesz w dobrych rękach, ale to już wiesz Wszystko będzie dobrze - powodzenia
She, napisz coś więcej, co u Ciebie? Plamienia ustały?
Margaret, nieustannie trzymam kciuki, mam nadzieję, że psychicznie dobrze się trzymasz. Zdaję sobie sprawę, że najgorsza jest niepewność.Ania1602, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
She Wolf też proszę o więcej.Margaret.Se, Phyllis lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Oglądam wykresy i natrafiłam na jeden, gdzie laska miała owulke dwa dni po mnie czyli 17-tego a testowała 15,16 i 18dp i minusy dopiero 20-tego test wykazał dwie kreski. Drugi owulka 18-tego test 17dp minus a 20 dodatki.kolejny owulka 19-tego testy od 11-17dp a pozytywny 19-tego. Jeszcze inny owulka 13-tego test 17dp minus a dopiero 19dp wyszedł pozytyw. Wszystko jest mozliwe, wiem ale dobrze ze mozna sobie poogladac takie wykresy i zzobaczyc ze róznie bywa i sie uspokoic. Rózne emocje mna targają, rycze przez chwilke i mysle sobie dlaczego nie moze byc normalnie i wszystko poukładane a po chwili jestem spokojna i mam pozytywne mysli ehhh
-
Margaret,ja ovu mialam w 16dc,test jskis bladzioch nad bladziochy wyszedl dopiero 17dni od ovu,nastepnego dnia dopiero poszlsm na bete i zdziwieniem moim bylo ze wynosi 560 a testy tego nie wykryly a robilam test wczesniej 14dpo i biel wizira.Teraz najwazniejsza beta i jej przyrost.
Margaret.Se, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Udało mi się dopożyczyć brakującą kwotę i jutro transfer Przede mną spłata zadłużeń... Już się boję...
-
Margaret wiem, że to trudne, ale cierpliwości. Dla przypomnienia, moje testy też wychodziły bladziochy straszne, a wynik pierwszej bety to słabo dodatni, bo pomyliłam betę ilościową z jakościową. Też mnie nerw ogarnął jak zobaczyłam to badanie. Trzymam kciuki♡
-
Jagna 75 wrote:Margaret,ja ovu mialam w 16dc,test jskis bladzioch nad bladziochy wyszedl dopiero 17dni od ovu,nastepnego dnia dopiero poszlsm na bete i zdziwieniem moim bylo ze wynosi 560 a testy tego nie wykryly a robilam test wczesniej 14dpo i biel wizira.Teraz najwazniejsza beta i jej przyrost.
Dobrze słyszec takie sytuacje i jeszcze bardziej jestem nastawiona pozytywnie We wcześniejszych ciążach miałam inaczej no ale kazda ciaza przeciez jest całkowicie inna, wiec nie powinnam sie tym sugerować.
Moko tak pamietam jak u Ciebie było a okazało sie wszystko super.
Jestem juz od kilku godzin bardzo spokojna i wierze, ze bedzie dobrze a beta tylko to potwierdzi
Co do tego krzyża na tescie, to szkoda ze nie zrobiłam zdjecia bo widok naprawde niesamowity i zaczełam myslec ze to znak pozytywny
Dziękuje za wszystkie Wasze słowa dziewczynki, naprawde duzo to daje :*
Ania1602, Moko lubią tę wiadomość
-
Ania1602 - bosko! Napewno warto! Kciukam za piekny transfer.
Margaret - mam nadzieje ze te stresy sa tylko zwiastunem radosnych emocji!
She - co u Ciebie???
Ja laski za tydzien mam histeroskopie pod narkoza...Co prawda to tylko sprawdzajaca histeroskopia, ale musza mi tkanke pobrac do badania, wiec bede musiala byc uspiona. Juz mialam narkoze na wiosne, wiec wiem jako to jest, w sumie nic strasznego, ale takze nic bardzo przyjemnego. To wybudzanie sie nie jest przyjemne, taki "powrot zza swiatow" i nie wie sie gdzie sie jest i kim sie jest. Troche sie cykam. No ale nic, trzeba przezyc.Ania1602 lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️