35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha prosto z mostu do nich, ze teraz juz mu nie pomoga i tu czasu trzeba, wiec do normalnosci trza powrocic i tyle. Nie ma to tamto bo Cie to wykonczy.
Ty sie tez musisz ogarnac po tym wszystkim, a nie latac kolo kogos.
Czasem trza wylac kawe na lawe i tyle.krycha.stara, Margaret.Se, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Czesc dziewczyny,macie moze na zbyciu duphaston albo luteine?Dziewczyna z Finlandii prosi o pomoc,jest w 8 tyg.ciązy,kilka razy poroniła,dzieki luteinir i dupku udslo jej sir jsk na razie utrzymac ciàze ale zapas który miala dzieki dzieczynom z róznych wàtków konczy sie.Jest w stanie zaplacic bo tam moze zapomniec o tym leku
ja chetnie oddam !Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Hej dziewczynki
Ja nadal fatalnie sie czuje i to choróbsko chce mnie rozwalic na łopatki ale ja sie nie dam
Dzisiaj czuje prawie cały dzien bóle brzucha, kłucia no i dwa razy myslałam ze puszcze pawia w pracy podczas kaszlu. Moze to objawy a moze choroba tak mnie rokłada. Zrobiłam testa teraz ale wydaje mi sie ze nie ma drugiej krechy. Wstałam po 4 rano i przed 17-ta test to raczej za mało hormonu hcg, zeby cokolwiek powiedziec, no ale co zrobic jak mnie korciło heheh. Myśle ze jutro powinno sie wszystko wyjasnic
Krycha mam nadzieje, ze posłuchałas MoBo i walnełas prosto z mostu, zeby dali Tobie oddech po tak ciezkim okresie. Daj znac jak sytuejszyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 18:51
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
Jejka jaka dzisiaj cisza nastała...
Tak mi sie wydaje ze ciut lepiej sie czuje, chyba juz prawie wszystko mi zleciało co miało zleciec i moze jutro lepiej sie poczuje
Miłego wieczoruAnia1602, Moko lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Margaret zdrowka zycze, Wszystkie weekendują?:)Nie zapominac o koleżankach;)
Dziękujesłodkich snow
-
krycha.stara wrote:Czy ktos moze mi zabrac tesciow z domu? Maz wybudzony ale zakrecony czeka w szpitalu na rehabilitacje (w sanatorium jakims gdzies),a oni mi na lbie siedza. Oszaleje i sie bede musiala rehabilitowac z mezem lub tuz po nim!
Moze porozmawisj z nimi ze nie ma sensu by byli,podziekuj ze byli z wami w tych trudnych chwilach ale jest lepiej s ty musisz odpocząc od tego wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 23:13
krycha.stara lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jot wrote:ja chetnie oddam !
Bede cie miec na uwadze jesli bedzie wiecej potrzebowac,na razie dzièkiAntoś IVF,Julisia natural
-
Hej dziewczynki
Tak mnie cos tknelo zeby nie testowac bo moje siki byly dziwnie białe jakbym wczoraj o tej 17tej robiła a nie z samego rana. No i niestety nic nie wyszło. Dziwne to jest bo czuje ze to ciąza hmmm tempka tez wyzej poszła hmm a moze ja juz masz takie az zwidy ale to pod chorobe psychiczna juz podchodzi heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 07:26
-
wiecie co ten test wyglada jakbym wode tam wlala a nie siki. Jest bialusienki a tamte dwa zoltawe lekko. To po wczorajszym cos moze tam widze. Nasikalam do pojemniczka i teraz ten mocz byl normalny. To co wczesniej woda sikałam hmmm
-
Phyllis wrote:Magi, dziwne to... wykres wygląda ciążowo... najpewniejsza byłaby beta... w każdym razie trzymam kciuki
Dlatego jade na bete i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie wynik. Wczorajszy ten test okazal sie byc cieniem cienia ale nie wiem czy widoczna kreska po takim czasie jest poprawna.Mnie tez to dziwi no ale ja mam pod gorke no ale potem jest superAnia1602, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
Bete zrobiona za dwie trzy godz bedzie wynik
Ania1602, jusst lubią tę wiadomość
-
Margaret beta prawdę Ci powie. Trzymam kciuki* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
AAAA Magi kciukam mocno za bete!!!! Czekam na wyniki z niecierpliwoscia.
Hej ViCky - witaj u nas! Czyli dopiero zaczynacie sie starac? No to powodzenia, oby bylo szybko i bezproblemowo!
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Witaj ViCky_79
Powodzenia.
Margaret jak beta?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dzięki za kciuki dziewczynki
Beta 7,1 wiec juz jestem wkur... bo niby powyzej 5 liczone jest jako ciaza ale tak mały wynik to nic dobrego nie mowi. w 14dp tez robiłam bety i wychodziło mi pwyzej 200 i 300mIU/ml. Dlaczego nie mogłam miec 0,00 i miałabym swiety spokoj. Wszystko to co sie dzieje i te moje objawy i tempka, to wszystko jest dziwne strasznie i ta beta. Mysle ze moze to urojenie moje jakies ale z drugiej strony byłam nastawiona z mega dystansem a dopiero teraz zaczełam sie nakrecac, nawet na nic nie liczyłam tym bardziej to wszystko dziwne jest. Kupiłam kolejny test na jutro ale jak nic nie wyjdzie to daruje sobie bete i czekam na @, która powinna zawitac do mnie max poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 14:18