35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret tylko spokój Cię uratuje
To nie jest żadne urojenie. Myślę, że to jest bardzo wczesna ciąża. Nie monitorowałaś cyklu więc nie wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację. Nie wiesz też kiedy doszło do zagnieżdżenia. Poczekaj spokojnie i powtórz bete po 4 dniach. Będzie wszystko wiadomo.
Phyllis, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Magi, byłam pewna, że coś się wyjaśni, a tu nadal znak zapytania... Z drugiej strony masz wynik powyżej 5, a to oznacza ciążę. Może zagnieżdżenie było później i stąd niski wynik? Zrób test jutro rano, może coś się wyjaśni. Nadal trzymam kciuki
witaj ViCkyMargaret.Se, Dani, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Vicky
Aniu, ja wiem dokładnie kiedy mam owulacje, wiec nie mogła byc ona pozniej ale fakt faktem implantacja bywa 5-7 a moze byc nawet w 8-12dp i to jak Phyllis i Ty Aniu mowicie jest moze jedyne wytłumaczenie. Natomiast skoro tak pozno była implantacja, to skąd u mnie objawy juz tak szybko. Fakt zawroty i mdłosci małe to moze byc od choroby no ale dzisiaj juz sie czuje naprawde dobrze w porównaniu z wczorajszym dniem. Natomiast objawy takie jak rózne rodzaje bóli brzucha i to uczucie jakby ciezkosci zginajac sie w pół( miałam takie uczucie w 2ciazach) to troche za wczesnie na tego typu objawy hmm no zobaczymy czas pokaze ale czy ja nie moge miec normalnie. Moze to nie zaczeło sie normalnie ale za to skonczy?miałam troche nieciekawych mysli no ale musze sie przestawic na pozytywne myslenie, bo te złe tylko nerwy mi wszystko zjedza a to nie jest dobry kierunek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 16:59
Ania1602, Phyllis, Moko lubią tę wiadomość
-
Margaret tak jak piszesz, najważniejsze to pozytywne myślenie
Teraz już możesz tylko czekać i dbać o siebie
Phyllis, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
jusst wrote:Moze owu byla pozniej? I tym samym zagniezdzenie? powyzej 5 to jednak ciaza
trzymam kciuki! a test masz czulosc 10 na jutro? bo 25 moze nie wyjsc jeszcze...
Owu to akurat sie zgadza, bo czuje zawsze kiedy mam i była w 15dc. Zagniezdzenie mogło byc pozniej to fakt tylko skad tak szybko objawy, które czuje hmmm
Tak kupiłam teraz taki czuły na 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 17:12
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jusst wrote:A może TO jest właśnie normalnie?
NIe puszczam kciuków cały czas!
Dziękuję kochanano moze i normalnie
od kiedy jestem ze swoim ukochanym to zauwazam coraz czesciej u siebie bo on zawsze tak miał, ze to co normalne u innych u nas ta normalnosc jest pokrecona hehehe
Jak tam słonko u Was? Jak sie czujesz? kiedy masz rozwiazanie?jusst, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
Margaret aaah co za emocje, ja wierze ze to ciaza, tylko bardzo wczesna. Mysl pozytywnie, spij spokojnie, nastepne dni przyniosa odpowiedz. Kciukam!!!!!!
Margaret.Se, Ania1602, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Margaret aaah co za emocje, ja wierze ze to ciaza, tylko bardzo wczesna. Mysl pozytywnie, spij spokojnie, nastepne dni przyniosa odpowiedz. Kciukam!!!!!!
Dziekuje kotekniestety zareagowałam bardzo gwałtownie i załuje tego, bo kazde złe emocje zle wpływaja no ale tak wyszło. Teraz juz moje mysle sa spokojniejsze i bardziej pozytywne, choc jest cien zwatpienia czy tak niska beta moze byc objawem czegos złego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 18:46
Dani lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dziękuję kochana
no moze i normalnie
od kiedy jestem ze swoim ukochanym to zauwazam coraz czesciej u siebie bo on zawsze tak miał, ze to co normalne u innych u nas ta normalnosc jest pokrecona hehehe
Jak tam słonko u Was? Jak sie czujesz? kiedy masz rozwiazanie?
Dziękuję dobrze, termin, polowa listopada... 59 dni jeszcze niby. a juz taki wielki brzuch! Co to będzie pozniej, wazne, zby nie bylo zimno, bo nie mam sie w co odziacPoza przeszkadzającym brzuchem, ciągłą zadyszką, łatwym męczeniem się i zalewającymi mnie potami czuję się swietnie i na nic nie narzekam
No... tylko panika mnie ogarnia, jak pomyslę, ze to juz tylko 59 dni...
Ania1602, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Postanowiłam, ze jak tempka nie spadnie to we wtorek udam sie ponownie na bete bo juz umowiłam sie na wizyte do lekarza ale nie do luxa a mojego wczesniejszego lekarza z Invicty. Tak wczesna wizyta tylko po to ze jak jednak jestem w ciazy to zapewne lutke musze zaaplikowac no i moze jakies inne tabletki
Ania1602, Dani lubią tę wiadomość
-
Margaret dobra decyzja
a wizyta we wtorek czy w środę?
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ania1602 wrote:Margaret dobra decyzja
a wizyta we wtorek czy w środę?
Wynik odbiore we srode bo nie zdaze juz odebrac we wtorek i wizyta sroda w południeAnia1602 lubi tę wiadomość
-
Jejka jak ten czas leci Jusst, niecałe dwa miesiace i bedziesz miała swojego skarba w ramionach
szybko zleci a moze juz tak bardzo nie urosnie brzuszek
swietnie ze ogolnie dobrze sie czujesz i tego nadal zycze
Ania1602, jusst lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Margaret trzymam za przyrost,mam nadzieje ze ta beta to pózna implantacja która jednak sie zdarza &&
Dziekuje :* ja juz sama nie wiem co bym wolala czy blad w becie czy ta pozna implantacje ale staram sie nie rozmyslac o tym i czekac co los mi przyniesie -
Hej dziewczynki,
Szykujcie dla mnie jakiegos psychiatryka bo zaraz tam wyladuje. Moj mnie obudził zebym zamkneła drzwi z rana bo szedl do pracy a zapomnial kluczy samochodu. Poczulam cos dziwnego, lecacego ze mnie, mokrego ale nie lepkiego (to nic z tych rzeczy o ktorych mozecie pomyslec i zaden sluz) pierwsza moja na zaspaniu ze to wody plodowe, ktorych na tym etapie nie ma nic a nic wiec to niemozliwe jest no ale do konca sie nie obudzilam i tak wlasnie pomyslalam, wiec co? Teraz tez odrobine tego czuje a co ciekawe to szyjka mi zmiekla i jest delikatnie otwarta hmm. Zasnelam szybko i snilo mi sie... ze zaczelam krwawic i wylecialo ze mnie wszystko w calosci! Ryczalam ale nie mial kto ze mna porozmawiac mimo ze jakos wy mi sie snilyscie tzn ze dwie ale z wozkami juz i nie mialyscie czasu dla mnie.
obudzilam sie przerazona zmierzylam tempke i poszla wyzej, stwierdzilam ze zatestuje. W pierwszej chwili pojawila sie ta co zawsze kreska i po chwili druga ale przecinajaca ja czyli wyszedl krzyż! Szlyszalyscie o czyms takim? Za jakis czas zaczal sie przesuwac w bok i zniknal. Co do kreski ciazowej to sama nie wiem czy cos tam jest,moze pod jednym kontem i z lupa cos widac ale...
Czy ktos mi powie o co w tym wszystkim chodzi??? Wszystko jest tak dziwne ze az nierealne. Jeszcze brzuch mnie mocniej pobolewa a do tego mega rozwolnienie mam ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 07:56