35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dani kciuki :****
Dani lubi tę wiadomość
-
Ruda Paskuda wrote:Jagna gratulacje i spokoju terazAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna gratulacje kochana
Przyznać Ci trzeba, że byłaś zdeterminowana w walce o ciążę, ciekawe czy to czasem nie bliźniaki, bo beta wysoka.
Mnie też usunęłaś Storczyku, cieszę że to niespecjalnie, bo przykro mi się zrobiło.
Dani czekamy na wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 13:13
Dani lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Kaziu, co u Ciebie?
pisz ekspresem
A co Storczyku u Ciebie ?Jot, Dani, Storczyk31, Moko, MoBo, jusst lubią tę wiadomość
-
Ej dziewczyny, chyba juz nigdy nic nie powiem dobrego na moja lokalna sluzba zdrowa. Przyjechalam z rana bardzo jak na mnie, o 9ej, bylam zapisana jako ostatnia na zabieg w skrzydle "surgery" w oddziale "woman fertility". Czekalam 6 godzin na swoja kolejke...najpierw w poczekalni a potem na swoim lozku, i ...sie nie doczekalam, przyszedl doktor i powiedzial ze przepraszaja, probowali dla mnie znalezc miejsce w jakiejs sali innej zabiegowej, ale nie ma miejsc...Kogos tam przyjeli, jakies emergency i dla mnie miejsca nie starczylo. I mam wrocic w poniedzialek, ale powiedzieli zebym przyszla w niedziele na chwile tylko sie zarejestrowac (tzn przyjac do szpitala) i pojde do domu potem i w poniedzialek z rana juz bez czekania i calej procedury przyjecia, bede miala zabieg. Kurcze bylam tak wkurzona na nich. W kwietniu mialam histeroskopie w innym szpitalu, i tam bylo klase lepiej- bez czekania i wszystko super. A tu, moze dlatego ze to ogromny szpital, w porownaniu do takiego, takie akcje...Juz bym chciala miec to za soba, znac wyniki, isc dalej...
Kazia extra ze wszystko dobrze, brzuszek slicznie rosnieNiech rosnie dalej zdrowo!
Kazia lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jagna 75 wrote:To nie takie proste zyc spokojnie,to ze die udalo jeszcze niewiele znaczy.Szanse na ciàze metodą IVF sà duze ale z tego tylko 15% udaje sie donosic.Na razie podchodze tak ostroznie do tego,co bedzie to bedzie komus sie przeciez udaje
GRATULACJE KOCHANA ❤❤❤
A dlaczego nie możesz być w tych 15 % ?! Będzie dobrze , myśl pozytywnie :-******* -
Dziewczynki beta Jagny nie jest wysoka, ja miałam w tym samym dniu robiona bete i była 267 a w drugiej ciazy dwa dni wczesniej beta i była prawie 350. liczy sie przyrost, który warto zdrobic za dwa dni
Dani, no niestety jak widac wszedzie trafiają sie rózne sytuacje ale kilka dni tylko róznicy i zaraz bedziesz po a potem to juz tylko chwilka do sukcesutego Tobie zycze
Dani lubi tę wiadomość
-
hej kobitki
Jagna, super wieści!
u mnie wczoraj skończyliśmy wreszcie składać półki co oznacza że zostało jedynie lustro w przedpokoju do zamontowania i to koniec z meblami, wreszcie! mam już serdecznie dość użerania się z producentami, terminami, reklamacjami i sprzedawcami ale żeby nie było tak kolorowo mąż oświadczył że skoro wymieniliśmy wszystkie meble to i kolor by się przydało zmienić (wcześniej gadaliśmy o tym ale nie było czasu więc odłożyliśmy na później) i on wymyślił że na teraz możemy farby wybrać a w ferie zimowe pomalować bo co on będzie wieczorami robił ?!
no ja myślałam że potomka będziemy robić a on mi tu z malowaniem wyjechał...krycha.stara, Dani, MoBo, Ylya, jusst lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Margaret.Se wrote:Dziewczynki beta Jagny nie jest wysoka, ja miałam w tym samym dniu robiona bete i była 267 a w drugiej ciazy dwa dni wczesniej beta i była prawie 350. liczy sie przyrost, który warto zdrobic za dwa dni
Dani, no niestety jak widac wszedzie trafiają sie rózne sytuacje ale kilka dni tylko róznicy i zaraz bedziesz po a potem to juz tylko chwilka do sukcesutego Tobie zycze
Margaret.Se lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja juz po wizycie.Na razie jakis nieprawidlowosci nie widac,endo ładne.
Dalej na dupku i lutinusie jedziemy.
Za tydzien w sobote kolejna wizyta,powinno juz byc widac co nieco.
Bety jeszcze nie ma,czekam bo to dzis najwazniejsze.Brzuch tak juz nie boli,moze dlatego ze przestalam sie denerwowac,łykam wiecej magnezu.Cycki na nowo zaczynają bolec,a tyle co przestaly bolec pięc dni temu...cóz w koncu w ciàzy jestem.
Jak na razie od wczoraj przestalam sie martwic ze moze byc cos nie tak,jakis spokój mnie ogarnia i pewnosc ze bedzie dobrze.Moze dlatego ze ten brzuch swiruje ale zupelnie inaczej niz przy ostatniej ciàzy.Goya77, Margaret.Se, Ylya, Dani, Ania1602, Jot, jusst, Moko lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Tak,moja beta jest raczej normalna,porownywalam z poprzednią ciązà i jest prawie identyczna na te dni.
Kazda ciaza jest inna to oczywiste ale tez uwazam, ze Twoja beta jest idealna na ciaze pojedynczarobisz kolejna bete czy sobie darujesz? Super ze sie uspokoilas bo jak wiadomo, spokoj to piekna droga do sukcesu
pewnie ze bedzie dobrze i tylko tak mysl!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 13:24