35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Goya jak lekarz da Ci skierowanie to idź na badanie.. pomaga ono wykryć nieprawidłowości....
Storczyku ja myślę,że napewno istnieje życie po życiu... czasami mam wrażenie,że jak stoję przy grobach bliskich to oni są koło mnie... tylko mnie widoczni..czuwają na demną... -
Storczyk31 wrote:w ten wyjątkowy czas otuchy dodaje myśl, że może istnieje przedłużenie perspektywy pozaziemskiej ?
nie mam co do tego wątpliwości
Storczyku, Ty wiesz
ps. nie mam chlamydii... nie wiem, co w takim razie zatkało moje jajowody???
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
Pierwiastko, ja nikogo nie usuwalam
nie wiem co sie porobilo z tym of.
Phyllis, a nie chorowalas nigdy na zapalenie przydatkow?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Pierwiastko, ja nikogo nie usuwalam
nie wiem co sie porobilo z tym of.
Phyllis, a nie chorowalas nigdy na zapalenie przydatkow?
nic mi o tym nie wiadomo - czy zapalenie przydatków przebiega bezobjawowo?
zastanawiam się, czy to nie efekt łyżeczkowania 2 lata temu, ale raczej niemożliwe, bo łyżeczkowana była macica -
nick nieaktualny
-
Zuza6 wrote:Dziewczyny,
Doktorka powiedziała, że prawy jajnik jest ok i postaramy się go mocno stymulować. Zapytałam się jak można wybrać sobie jajnik do stymulacji ? przecież to jest loteria.. Pojawił się uśmiech na twarzy.
Dostałam na obniżenie prolaktyny dostinex, a od przyszłego cyklu stymulacja lekiem Aromek. Doktora powiedziała, że będziemy próbować przez 3 miesiące a potem Inseminacja lub invitro.
Zobaczymy co będzie…. Przez chwilę pomyślałam sobie… że już odechciewa mi się dzidziusia… ale to tak tylko przez chwilę jak mdlałam z bólu na fotelu….
Jagna kciuki za betęAntoś IVF,Julisia natural
-
...nie pisalam wam ze na moim sikaczu jakis bladzioch sie pojawił?Bardzo prosze za trzymanie kciuków za bete,zaciskac mocno bo juz rano lece upuscic krwi.Prosze nie gratulowac bo bladzioch nic nie znaczy,bardziej zasial niepokój,jednak Polak mądry po szkodzie.Dzièkuje z góry za kciuki,za wsparcie,mam wielkiego pietra
krycha.stara, Dani, MoBo, Ruda Paskuda, Active, Ylya, Jastin76, Margaret.Se, Reni, jusst, Moko, karina76, bulkaasia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
krycha.stara wrote:Jagna zanim zacisne spytam:kiedy bralas zastrzyk na pekniecie? Ovitrelle prengryl czy inne cos? Bo po tym tez bladziochy lubia wychodzic. Na sikanie potransferowe wg mnie za wczesnie jeszcze.Antoś IVF,Julisia natural
-
15 dni po zastrzyku to moim zdaniem nie jest za wczesnie na sikanie.
Trzymam mocno kciuki Jagna za bete!!!! Aaa, tak mocno zaciskam!
She jasne ze sie widzimy w Londynie! Nie moge sie doczekac.
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jagna 75 wrote:Krew upuszczona,teraz czekanie..Goya77
-
nick nieaktualny
-
Jagna pieknie sie zapowiada! Przeszly mnie dreszcze kochana, w oczekiwaniu na wyniki bety!Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️