35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilya, Storczyku, Jagna (i cala reszta) - och ale by bylo super jakbyscie mogly do mnie wpasc na kawe! Mieszkam niedaleko morza a morze u nas nadal bardzo cieple (27).
No u nas sluzba zdrowia rzeczywiscie dobrze dziala pod tym wzgledem, terminy na histeroskopie daja na za miesiac i sa ustalane z kalendarzykiem cykluNo ale jak widac cykl moze sie troche rozregulowac. No ja musze miec histeroskopie bo musza mi pobrac komorki do badania- konkretna sprawa. Ty Ilya jak nie mialas zadnego konkretu to w sumie moze i dobrze ze olalas ta laparo, zwlaszcza jak taki system macie, czekanie jak na zbawienie.
Storczyku co u Ciebie?
Storczyk31, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani wrote:Ilya, Storczyku, Jagna (i cala reszta) - och ale by bylo super jakbyscie mogly do mnie wpasc na kawe! Mieszkam niedaleko morza a morze u nas nadal bardzo cieple (27).
No to moze wszystkie przyjedziemy na jakis urlop do ciebie i spedzimy pare dni razem,plaźa morze i pyszne wino....kurcze,a u nas typowo listopadowo brrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 15:13
loret1, Dani lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej Kochane
Aki i Pierwiastko, bardzo mi przykronawet sobie nie wyobrazam jak Wam musi byc ciezko
Jagna kiedy testujesz?
Dani, przykro mi ze sie nie udalo, ale zobaczysz, ze zaraz sie ida.
Ps. moze znajdziesz dla mnie chwile jak bedziesz w Londynie? Super byloby sie spotkac
Margaret zazdraszczam urlopu. Wracajcie z fasolka
Storczyku, widzialam ze usnelas mnie z przyjscilek. Przykro mi sie zrobiloja Ci ciagle kibicuje mimo to.
Zuza witaj. Dopoki sa jajka, jest szansa. Tych co sie pukaja w glowe, omijaj z daleka. Co to ich obchodzi? Teraz 40 to nowe 30
My wczoraj mielismy Halloween party w gronie rodzinnymbyl konkus na najlepej wycieta dynie, duzo jedzonka i fajnej atmosfery
a dzis musze przygotowac slodycze dla dzieci, bo pewnie przyjda
Jot, Jastin76, pierwiastka, Dani, Moko, jusst lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, nic nie robiłam, nie wiedzieć dlaczego poblokowalo mi OF
przyplątał się jakiś rzadki błąd a odp od OF od dł czasu brzmi, że pracują nad tym
przy okazji nie mam wielu funkcji i nie mogę prowadzić pamiętnika, nad czym najbardziej ubolewam
liczę, że w końcu rozpracują problem
-
Storczyk31 wrote:She, nic nie robiłam, nie wiedzieć dlaczego poblokowalo mi OF
przyplątał się jakiś rzadki błąd a odp od OF od dł czasu brzmi, że pracują nad tym
przy okazji nie mam wielu funkcji i nie mogę prowadzić pamiętnika, nad czym najbardziej ubolewam
liczę, że w końcu rozpracują problem
No to masz szczescie
Juz myslalam ze sie obrazilas czy cosStorczyk31, Moko lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Zuza6 wrote:Cześć dziewczyny,
Badanie drożności jajowodów przeprowadzone… lewy niedrożny mimo prób udrożnienia…. Badanie miałam bez znieczulenia i niestety klełam na fotelu z bólu..Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia, mam nadzieję że za jakiś czas moje hormony wrócą do normy, póki co nadal czekam na @ ale sądząc po rosnącym poziomie złośliwości już niedługo nadejdzie
She, ja też dostałam kilka maili od przyjaciółek że mnie usunęły, od Ciebie też...
Storczyku, miło Cię widziećStorczyk31, ana167 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dziewczyny,
Doktorka powiedziała, że prawy jajnik jest ok i postaramy się go mocno stymulować. Zapytałam się jak można wybrać sobie jajnik do stymulacji ? przecież to jest loteria.. Pojawił się uśmiech na twarzy.
Dostałam na obniżenie prolaktyny dostinex, a od przyszłego cyklu stymulacja lekiem Aromek. Doktora powiedziała, że będziemy próbować przez 3 miesiące a potem Inseminacja lub invitro.
Zobaczymy co będzie…. Przez chwilę pomyślałam sobie… że już odechciewa mi się dzidziusia… ale to tak tylko przez chwilę jak mdlałam z bólu na fotelu….
Jagna kciuki za betęDani lubi tę wiadomość
-
ana167 wrote:Nie jest tak ze na zmiane jajniki pracuja?
Różnie może być. Czasem może być po rząd 2 albo 3 razy owulacja z tego samego jajnika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 23:48
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Storczyk31 wrote:w ten wyjątkowy czas otuchy dodaje myśl, że może istnieje przedłużenie perspektywy pozaziemskiej ?
no nie wiem, kochana, czy ta myśl uspokaja.. Za mało danych.
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Dzień Dobry:)
Widzę, że niezła historia z tymi przyjaciółkami na of. Ja też myślałam, że Storczyk już mnie nie lubiJakby co, to ja nikogo nie usuwałam, proszę się nie obrażać. Z tą stroną to wiecznie jakieś problemy...
Jagna kibicuję mocno i kciuki za Was wszystkie Dziewczyny:)Jastin76, Storczyk31, Dani, jusst, MoBo lubią tę wiadomość