35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MoBo dzięki, nawet moja dochtorowa i gin zgodnie stwierdzili że teraz powinnam dać sobie na luz więc chociaż raz się z nimi zgadzam
Audrey, miło poznać
Megi, linka wklejam tu: http://cukierenkaklementynki.blogspot.com/2012/12/piernik-szesciotygodniowy-staropolski.html
Ana, dziękuję za życzenia, dziwnym trafem z kim nie rozmawiam to przeplata się temat bliźniaków i na dodatek dziewczynek więc zobaczymy co z tego wyjdzie
Ylia, rany, no wzruchłam siema wiesz że po przeprowadzce szaleje w kuchni jeszcze więcej? teściowa z ulgą ustąpiła mi pola bo sama niezbyt lubi ale za to jak jestem cały dzień w pracy to po powrocie zawsze coś tradycyjnego czeka gotowe
Loret, no były trzy miechy żeby się na przygotować ale mimo wszystko ogarnięcie wszystkiego po a wcześniej słuchanie ostatnich życzeń rodzicielki mnie przewalcowało konkretnie, do tego stopnia że @ się praktycznie zatrzymała
Moko :*ana167, Margaret.Se, Ylya, Audrey Hepburn, Phyllis, Dani lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastko, jesteś
przykro mi z powodu mamy
daleko ode mnie się przeprowadziłaś?
dołączam do klubu mających dosyć starań... może to tylko chwilowe, nie wiem... ale widzę przełożenie tego na moje życie - znów zaczynam się cieszyć, planować, głowę mam zaprzątniętą czym innym - tęskniłam za takim życiempierwiastka lubi tę wiadomość
-
pierwiastka przykro mi
pierwiastka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Phyllis wrote:pierwiastko, jesteś
przykro mi z powodu mamy
daleko ode mnie się przeprowadziłaś?
dołączam do klubu mających dosyć starań... może to tylko chwilowe, nie wiem... ale widzę przełożenie tego na moje życie - znów zaczynam się cieszyć, planować, głowę mam zaprzątniętą czym innym - tęskniłam za takim życiemjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Cześć dziewczyny,
Jak mogę dołączyć do waszego grona to troszkę opowiem o sobie……
Od roku staramy się naturalnie o dziecko, a od 4 miesięcy jestem pod opieka kliniki ds. niepłodności.
Zdiagnozowane PCOS a u męża wszystko OK.Trzy cykle z CLO na owulacje.. ostatni bezowocny, kolejny cykl na pobudzenie owulacji z lekiem Aromek. Dwa ładne pęcherzyki … i ciąży nadal brak. O badanie prolaktyny sama poprosiłam lekarza, gdyż miałam trochę problemów w życiu osobistym.
I wyszło szydło z worka - wysoka prolaktyna…
Ginekolog zlecił mi przy skierowaniu na prolaktynę wykonanie badanie drożności jajowodów z użyciem kontrastu pod kontrola USG. A przed badaniem branie antybiotyków.
Boję się badania … latka lecą… i czasami mam takie przeczucie, że kliniki z nas wyciągają pieniądze.
Dziewczyny prośba o radę czy iść na badanie...
Audrey Hepburn, eM80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwiastko przykro mi bardzo...Duzo sily i spokoju zycze, i oby cie ciaza zaskoczyla bez wykresow i specjalnych staran. Tule.
Czesc Zuza! Nie ma co sie bac badania droznosci jajnikow. My wszystkie tutaj chyba przez nie przechodzilysmy i bol jest nieduzy i trwa pol minuty nie wiecej. Wszystkie badania sa istotne, rob je. Kolejne badania pokaza czy sa jakies inne problemy, bo bez tego nie bedzie mozna tych problemow leczyc. Ale poza medycyna to moze zapodaj sobie tez jakies suplementy? Suplementy na jajka bo w naszym wieku glownie spada jakosc naszych jajek. Rozne suplementy moga poprawic ta jakosc.
Moko kiedy porod??? Jak sie czujesz?
Ja dziewczyny mam mase pracy teraz, organizuje seminarium miedzynarodowe w Londynie na poczatku grudnia i mam z tym strasznie duzo pracy, pracuje do poznego wieczora i duzo adrenaliny z tym tez i stresu zwiazanego z odpowiedzialnoscia - ogolnie moim zdaniem slaby klimat na zachodzenie w ciaze, ale moze mnie cos zaskoczy? Choc nie mam wielkich nadziei. Przez ten nawal pracy nie mam czasu gotowac, zywie siebie i meza na miescie, taki crazy time. I tak bedzie do polowy grudnia. Ale za to u nas slonce, i cieplutko (29 stopni) nadal wiec nie moge narzekac a na sam wyjazd do Londynu sie ciesze, sto lat nie bylam, bo stad gdzie teraz mieszkam jest bardzo daleko, a mam tam maase znajomych i jednego bliskiego przyjaciela (gejaWiec ogolnie nie jest zle i zycie moje jest ciekawe, ale kiedy w tym wszystkim bejbik sie pojawi?
Audrey Hepburn, eM80, Moko, Marie, pierwiastka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Audrey Hepburn wrote:[p;
Dani, masz jakieś przeczucia, myślisz, że mogło się udać?
pięknie zaskoczyło u ciebie zaraz po odstawieniu proga
to może mogło się też udać
ale by było pięknie
Szczerze mowiac kochana, raz mi sie wydaje ze he- moze jednak moglo sie udac? Tyle miesiecy sie leczylam i detoksykowalam i wogole. I tez sie ucieszylam ze po odstawieniu konskich dawek progesteronu szybko @ dostalam i owulacje w pierwszym cyklu po mialamTo dobry znak. Ale w inne dni dopada mnie zwatpienie bo naprawde w ostatnim tygodniu tyle pracuje...Nie mam wielkich stresow ale z drugiej strony mam malo relaksu...To chyba nie sprzyja...
Dziekuje za wnikliwa analize mojego wykresu i cyklu i wiare w moje moce plodnosciowe Audrey!
Audrey Hepburn lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
ana167 wrote:@ przyszla dzisiaj.. Ufff..estrofem i zabieram 2 maluchy, jesli się ładnie rozmroza.. Jak tu nie zwariować.
Jagna przy oslabieniu może się przyjac..
Ana trzymam kciuki,tak sie ciesze ze ta wredna @ przyszła,ciekawe gdzie sie szlajała..Teraz juz z górki,powodzenia &&Antoś IVF,Julisia natural
-
ZUZKA witaj kochana,z klinikami tak jest ze wyciągają kase,ale jesli w zamian są skuteczni to czemu nie.Ja od roku w klinice,jedna ciąza niestety zakonczona poronieniem,teraz po IVF mam nadzieje ze zakonczy sie to pozytywną betą,jesli nie to walcze dalej.Ja to jak Wołodyjowski-Mały Rycerz
Pierwiastko bardzo mi przykro z powodu odejscia twojej mamy,u mnie tato ale był dla mnie kims wielkim,jakos do mamy nie mielismy tyle serca z rodzenstwem co dla taty choc moze sie to wydawac dziwne.Mam nadzieje ze nasi rodzice wstawią sie za nami,będą czuwac i dodawac siły w tym wszystkim.
Brakowało tutaj kuchcenia,bez ciebie temat kuchni przepadł,ciesze sie ze juz jestes.Mam nadzieje ze w nowym miejscu zdarzy sie ten cud,zazwyczaj tak sie dziejeAntoś IVF,Julisia natural