35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna kciuki za dzisiaj!
Jagna 75, Ania1602 lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Destiny80 wrote:Teraz jest 12 dc i już nie boli.GP jeszcze nie dzwoniła ale Ja podejrzewam jelita.Teraz mam mega zaparcia.Od jakie gości czasu treść nie jest wydało a i stoi w jelitach.Bolało jakby w jajniku,ale to nie to.Pewnego razu na monitoringu byłam pewna owulke z prawego jajnika a był w lewym.Więc ta prawa strona szwankuje w jelitach.Ostatnio był bardzo bolesny sex,pierwszy raz w zyciu.To te jelita.Już nie wiem co robic.Sluzu mało pomimo wiesiołka,mam nadzieję że będzie owulke.
-
Ja juz w domu,odpoczywam.
Z trzech zaplodnionych tylko dwa ladnie sie rozwinèly,podano dwie blastki i niestety zero mrozaczków.Niech zatem stanie sie co ma sie stac...bete mam zrobic za 10-11dniAnia1602, jusst lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
A to moje blastki,5cio dniowe dzieciaczki które wrócily ze mnà.Oby juz zostały.
Mój màz sie dzis przestraszyl ze co to bedzie jak bedą dwa ha ha
MoBo, eM80, krycha.stara, Dani, ana167, Moko, Ania1602, tAnia, jusst, karina76 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna no na 3 żeby dwie przeżyły to i tak świetny wynik mi się wydaje. Wiesz z reguły przed ivf zalecają 3 miechy przerwy albo wyciszania jajniki anty, a ty z marszu po stymulacjach poszłaś wiec myślę że to i tak super.
Co tu dużo gadać mocno kciukam żeby zaskoczyłoJot lubi tę wiadomość
-
Kciuki Jagna
Ania1602 lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:To brzmi jakbys potrzebowala kolonoskopie zeby zobaczyc co sie tam dzieje. Ja w sumie myslalam, ze jelita nie bola.Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Perła wrote:Hej Destiny jesli moge cos zasugerowac to wszystkie te objawy pasuja niestety do endometriozy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 22:07
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Jagna zaciskam mocno kciuki za powodzenie* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Dziewczynki ja mam pytanie tak z innej beczki, do tych z Warszawy. Poszukuje salonu kosmetologii estetycznej wartego polecenia, polecicie jakiś salon z którego same korzystacie albo ktos ze znajomych???
-
Jagna 75 wrote:Loret a ty jak sie czujesz,który to tydzien bo brak suwaczka,chyba polówkowe?
To jeszcze raz kciuki, niech sie dzielnie tam przyczepia;) a Ty odpoczywaj i sprobuj sie wyluzowac...
Dzieki, ze pytasz: czuje sie dobrze, u mnie to 26 tydzien ( a jeszcze nie tak dawno bylam w tym miejscu co Ty)
to i przy okazji pozdrowienia dla WszystkichMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
ana167 wrote:Jagna super. Ja mam 3 dniowe. Bali się ze padną chyba ze tak wcześnie mrozili.
Ja czekam na @. Jutro wizyta i zobaczymy w czym problem.. Czy po 14 pecherzykach oraganizm odpoczywa czy torbiel jaks siedzi...i pewnie wywolanie @ lekami
Bezczynnośc okropna.. Brr
U mnie w klinice chyba tylko w piàtej dobie podająAntoś IVF,Julisia natural
-
Asia2000 wrote:Jagna-trzymam kciuki! Twoimi wpisami dajesz na tym forum taką mega pozytywną energię.
Ja zaczynam kolejny cykl tym razem stymulacja.
Mi na clo udalo sie w pierwszym cyklu ale niestety..
Powodzenia && pilnuj monitoringu,to wazne przy stymulacjiAntoś IVF,Julisia natural
-
loret1 wrote:To jeszcze raz kciuki, niech sie dzielnie tam przyczepia;) a Ty odpoczywaj i sprobuj sie wyluzowac...
Dzieki, ze pytasz: czuje sie dobrze, u mnie to 26 tydzien ( a jeszcze nie tak dawno bylam w tym miejscu co Ty)
to i przy okazji pozdrowienia dla WszystkichAntoś IVF,Julisia natural