35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ylya wrote:Goya, ja też miałam biopsję tarczycy (a mam tam mnóstwo guzków) i nie poczułam jej nawet, lekarz mi to zrobił bardzo delikatnie, nic nie czułam ani w trakcie ani po. Ale to taki magik od tarczyc, że biopsje nawet sam sobie robi, więc ma sprawną rękę.
Dzięki kobieto.
Goya77 -
Jagna bardzo mi przykro* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Aqu wrote:Goya ja jestem tuż po biopsji, miałam dwie od razu. Trochę bolało ale do przeżycia, starałam się nie patrzeć i dałam radę.
Ciekawa jestem czy uda Ci się znaleźć miejsce gdzie robią drożność w znieczuleniu, mnie to też zapewne wkrótce będzie dotyczyć i tak samo się boję. Ja w ogóle tchórz jestem, gastroskopię też robiłam w narkozie bo inaczej na pewno bym nie zrobiła.
Dzięki jakoś muszę przeżyć. Gorsze pewnie przede mną. Agu na jakim jestes etapie.?
Goya77 -
ana167 wrote:Ania, a Ty jakie dalsze plany?
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Ja tak po krótce,jutro nadrobie ostatnie dni..
Dzis pozegnalismy mojego tate,pogrzeb był piękny,rodzina i przyjaciele-dało sie odczuc ich obecnosc,a z tatą zegnali sie jakby spał,normalnie sobie do niego mówili kiedy trumna była otworzona przed uroczystoscią..wspaniałe uczucie.
Jestem jeszcze w szoku,ból pewnie z czasem bedzie malał,trzeba zyc dalej choc juz troche inaczej..
Punkcje miałam wczoraj,pobrali 5 komórek,3 były dojrzałe.Dzis dzwonili ze 3 komórki sie zapłodniły i czekają do piątej doby.Popołudniu dzwonili drugi raz by uzgodnic termin transferu,piąta doba poniedziałek 14:15,mimo iz nie skacze pod sufit z radosci to mam nadzieje ze dotrwaja moje trojaczki,bo jeszcze sporo by byc w ciązy.Małymi kroczkami do sukcesu.Trudny ten czas,trudne dni przede mną..Odezwe sie jutro,dziekuje za słowa otuchyYlya lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Ja tak po krótce,jutro nadrobie ostatnie dni..
Dzis pozegnalismy mojego tate,pogrzeb był piękny,rodzina i przyjaciele-dało sie odczuc ich obecnosc,a z tatą zegnali sie jakby spał,normalnie sobie do niego mówili kiedy trumna była otworzona przed uroczystoscią..wspaniałe uczucie.
Jestem jeszcze w szoku,ból pewnie z czasem bedzie malał,trzeba zyc dalej choc juz troche inaczej..
Punkcje miałam wczoraj,pobrali 5 komórek,3 były dojrzałe.Dzis dzwonili ze 3 komórki sie zapłodniły i czekają do piątej doby.Popołudniu dzwonili drugi raz by uzgodnic termin transferu,piąta doba poniedziałek 14:15,mimo iz nie skacze pod sufit z radosci to mam nadzieje ze dotrwaja moje trojaczki,bo jeszcze sporo by byc w ciązy.Małymi kroczkami do sukcesu.Trudny ten czas,trudne dni przede mną..Odezwe sie jutro,dziekuje za słowa otuchy
Wyrazy współczucia Jagna
Wielkie kciuki za transfer!
-
nick nieaktualny
-
Jagna bardzo Ci współczuje.
W poniedziałek musi być dobrze ! trzymam kciuki , powodzenia.
Goya, Ty sie nie boj tej drożności, wiem sama nie szlam jak na kawkę , ale po pierwsze trzeba zrobić bo bez tego ani rusz dalej a poza tym to tylko 20 min , nie boli (no wkladaja sprzecik, grzebia - niezbyt przyjemne, później coś uszczypnie, chwilka dosłownie) i juz bardziej bym sie obawiała tego podania znieczulenia w tej chwili niz samego kontrastu, zobaczysz będzie dobrze, umów sie i będzie z głowy, odwagi
pozdrawiam38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
Jagna, wyrazy współczucia.
Mówi się, że czasami ktoś musi odejść, aby pojawiło się nowe życie... Doświadczyłaś teraz tak ogromnej straty, ale mam nadzieję, że w tym całym smutku i żalu już wkrótce będziesz mogła cieszyć się swoim upragnionym, malutkim szczęściem. Trzymaj się cieplutko
-
Jagna tak mi przykro z powodu taty .... Wyrazy wspolczucia. Trzymaj sie mocno kochana
Kciukam mocno za transfer! I za wszystkie trzy malenstwa, oby rosly i rosly. Przytulam.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jagna wyrazy współczucia.Jest takie powiedzenie że osoby które odchodzą zostawiają miejsce dla tych którzy przyjdą...Życzę Ci tego z całego serca i trzymam kciuki za pomyślny transfer
A przy okazji pozdrawiam wszystkie cudowne dziewczyny z naszego forum
Phyllis, ana167, Audrey Hepburn, Goya77, Dani, Jagna 75, krycha.stara, tAnia lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
karina76 wrote:Jest takie powiedzenie że osoby które odchodzą zostawiają miejsce dla tych którzy przyjdą...
Obydwie ciąże straciłam w rocznice śmierci taty
Jagna powodzenia
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
Jagna wyrazy współczucia po stracie Taty. Nic sie nie martw Tata patrzy na Ciebie z gory i szepnie słówko komu trzeba w wiadomej sprawie
Zobaczysz ze tym razem Wasze marzenie sie spełni. Powodzenia i rowniez ja trzymam kciuki.Jagna 75 lubi tę wiadomość
Goya77 -
ana167 wrote:Ania przykre to co piszesz..
Przepraszam, ale tak mi się nasunęło, bo wrócił ból...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 23:39
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka