35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Bulkaasia wielkie gratulacje dużo zdrówka dla Was
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny brałyście Estrofem doustnie czy dopochwowo? Ja zawsze doustnie a teraz dr kazał mi dopochwowo. Wczoraj (4dc) już tylko lekko plamiłam a dzisiaj zaczęłam trochę bardziej krwawić zastanawiam się czy to przez Estrofem i czy w takiej sytuacji w ogóle się wchłonie. Od dzisiaj go biorę.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
ana167 tak, wiem że niektórzy lekarze zalecają dopochwowo. Wcześniej też o tym czytałam. Zastanawiam się tylko czy przez to, że jeszcze trochę krwawię on się wchłania i czy on się przyczynił do tego, że zaczęłam trochę bardziej krwawić.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
O tym też czytałam. Tylko ciekawe czy się wchłania, skoro trochę krwawię, czy nie wypływa z krwią. Jeśli do jutra nie przestanę krwawić to chyba zadzwonię do dr, ale wolałabym mu nie przeszkadzać w weekend.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Jastin tule kochana msm nadzieje ze uzupełnią ci te wody,ze jeszcze twój bàbelek pomieszka troche w twoim brzuszku
Mojej przyjaciólki siostra wczoraj trafila do szpitala,odeszły wody..nie byloby nic dziwnego gdyby nie fakt ze to dopiero 27tydz.ciàzy.Uzupelniaja wody kroplówkami ale dosc szybko cieknà,ma temperature i wody mają brzydki zapach.Lekarze kazali sir przygotowac na rozwiązanid ciàzy.Gdyby wody sie sączyly bylaby szansa jeszcze potrzymac w brzuchu malucha ale za duxo tych wód leci.Mam nadzieje ze i z nimi bedzie dobrze.Lekarz poeiedzisl ze powodem byla infekcja pochwy,rozwinèla się cichaczem bez objawów...trzymsm kciuki za was,modle sie i prosze o wsparcie mojego tatyAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziękuję Wam kochane :-* każdej z osobna i podwójnie dziękuję za wsparcie modlitewne ❤
Oby się dobrze skończyło ale to siła wyższa niech się dzieje Wola ... widocznie góra ma dla mnie jakiś cel i on czemuś ma posłużyć , jeszcze nie wiem czemu ...
Dziś spokój jestem sama na sali 4 osobowej ale pewnie w poniedziałek będzie przepelnienie
Nic też nie mówią nie wiem czy dziś będzie ktoś robił badania ale chyba nie dopiero poniedziałek ... wiec leżę grzecznie i spijam dużo wody i tym samym ciągle do wc latam
Miłego weekendu kochane! !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 09:01
Ylya, Dani, Jagna 75, Moko lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Jagna nie masz dziś wizyty?
Mamy pièkny duzy juz pècherzyk a w pècherzyku ktos za tydzien w poniedzialek kolejna wizyta juz serduszkowa.Szukal dzis ale jeszcze pikawy nie ma.Zarodek jeden wynik z proga tydzien temu 42,65 dzis pobrał raz jeszcze do porównania.Kolejny raz dostałam witaminki,nic nie mówilam ze dostalsm tydzien temu bo przeciez sie przydadzà(35zl to jakby rabat za koszta wizyt )Fotki w tym tygodniu nie dał ale obiecał za tydzien bo bedzie lepiej juz widac.Mam nadzieje ze serducho zabije i juz nie przestanie bic.ana167, Jastin76, eM80, Ania1602, Storczyk31, Ylya lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jastin76 wrote:Dziękuję Wam kochane :-* każdej z osobna i podwójnie dziękuję za wsparcie modlitewne ❤
Oby się dobrze skończyło ale to siła wyższa niech się dzieje Wola ... widocznie góra ma dla mnie jakiś cel i on czemuś ma posłużyć , jeszcze nie wiem czemu ...
Dziś spokój jestem sama na sali 4 osobowej ale pewnie w poniedziałek będzie przepelnienie
Nic też nie mówią nie wiem czy dziś będzie ktoś robił badania ale chyba nie dopiero poniedziałek ... wiec leżę grzecznie i spijam dużo wody i tym samym ciągle do wc latam
Miłego weekendu kochane! !!Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna SUPER wieści ❤
19 tydz ... i raczej z tego co mówią szans nie ma robili dziś znów usg pobrali krew i mocz, dali antybiotyk bo jest bakteria... zrobili wymaz wyniki będą w poniedziałek i wtedy też ew zmienia antybiotyk. Wód od wczoraj nie przybyło a raczej ciągle czuje ze te resztki "kapia" ze mnie ... także ten , próbuje zebrać myśli i strat się nie myśleć dlaczego tylko ze tak widocznie ma być choć najgorsze przed nami ...
Jedynie mam wielki żal do mojego lekarza prowadzącego "ponoć jeden z najlepszych lekarzy " mówiłam mu na wizycie 02 listopada ze na prenatalnych pow lekarz ze wydaje mu się iż jest mało wód ...a on pow na tym etapie tego nie możemy stwierdzić , sprawdzimy na następnej wizycie czyli 30 listopad zawsze było u niego wszystko dobrze i w normie nie pow o niczym nawet krwiak miesniak nie był i nie jest dla niego problemem ... ale za późno , moja wina mogłam się "przenieść "
Ale na pewno niedługo do Was wrócę , choć na razie nie chce myśleć o kolejnej mojej życiowej porażce
-
Jastin przepraszam, nie zrozum mnie zle, ale dlaczego odpuszczasz? Twoje dziecko zyje. Walcz o to zeby Ci te wody uzypelnili.
Tak jak ktos pisal, jesli w tym szpitalu sie nie zgadzaja, to dzwon do innych i pytaj. Tylko prosze nie rezygnuj!Storczyk31, krycha.stara, Jastin76, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jagna
ana167 trzymam kciuki.
Witaj Krakowianka
Cały czas się zastanawiam jakie badania zrobić, żeby sprawdzić czy z tarczycą nic się nie zadziało. Dziewczyny czy u któreś z Was zdarzyło się tak, że miała tsh w normie, a jakiś inny wynik mający związek z tarczycą nie. Gdzieś coś czytałam, chyba tutaj...ana167 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
Ania, ja mialam TSH i ft4 w normie, ale antyTPO wysokie.
Potem sie okazalo ze i antyTG mam podwyzszone. Diagnoza - Hashimoto
Witaj Krakowianka
Moko i Bulka gratulujebulkaasia lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty