35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko Wielkie Gratulacje!!!
-
MOKO wielkie gratulacje,dużo zdrowia dla Ciebie i Synka <3http://static.pokazywarka.pl/i/7080142/435148/c-data-users-defapps-appdata-internetexplorer-temp-saved-images-gratulacje-4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 17:12
krycha.stara, Dani lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Jagna 75 wrote:Witaj.Co poszlo nie tak w pierwszym podejsciu?Masz mrozaki?
-
Krakowianka wrote:Nie mam mrozaczkow nestety. 5 pęcherzyków z czego tylko 1 komórka. Zapłodniona i transfer w 3 dobie. Mam niskie amh niestety. W grudniu kolejne podejście zmiana stymulacji.Antoś IVF,Julisia natural
-
Moko wielkie gratulacje!!!!! Duzo zdrowia teraz, niech maluszek rosnie w zdrowiu i duzo radosci z macierzynstwa! Mam nadzieje ze szybko wrocicie do domu. Usciski dla Ciebie i Kubusia!
Czesc Krakowianka! Kciukam mocno za grudniowa stymulacja do drugiego IVF!
Ja juz nie plamie po histeroskopii, plamilam przez kilka dni ale juz koniec. Wiec wczoraj bylo serduszkowanie, ale wyszlam z wprawy w mierzeniu tempki przez pobyt w szpitalu, wiec nie wiem tak naprawde czy mialam juz ovu czy nie. Obserwowanie mojego wykresu nie ma sensu bo nic nie nim nie zobaczycie. Ledwo zyje jestem tak zapracowana przed konferencja ktora organizuje za 2.5 tygodnia w Londynie. Wyniki histopatologii mam miec za 2 tygodnie, ale boje sie je ogladac przed konferencja, wiec ustalilam spotkanie z lekarz dopiero po powrocie z Londynu w polowie grudnia. Ja poprostu nie moge sie stresowac przed tym wyjazdem, w tym sensie ze sama perspektywa wizyty by zobaczyc te wyniki jest dla mnie stresujaca. Teraz skupiam sie na pracy.
Ylya lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
hejka dziewczyny
Krakowianka, ja tez mam niskie amh, możesz napisać czy twój wynik jest powyżej 1 ? , Ja właśnie jestem po wizycie i moja lakara powiedziała mi, ze nie mam szans tu na IVF i koniec , może w PL bym spróbowała skoro nie dyskwalifikują odrazu kobiet z niskim amh.
Dani zazdroszczę zapracowania , ja staram sie zając rożnymi rzeczami żeby nie myslec tylko o jednym, ale jak co dwa dni jakaś wizyta u lekarza, prochy zastrzyki itp idzie ześwirować ... Powodzienia w Londynie
milego dnia38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
ana167 wrote:Jastin jak wody?
Ja zapisalam się na usg tarczycy.. Jest zwykle i doppler..jakie mam zrobić?
Ania ja miałam zwykle usg.38 lat, starania od 2013
Jagna 75 wrote:Ja tez mialam mało pęcherzyków,5 pobrano,trzy zaplodnione,dwa dotrwaly do blastki i te dwa podano,nie mam nic.Gdyby sie nie udalo mialam miec stymulacje do nastepnej procedury z clo
-
Dani wrote:Moko wielkie gratulacje!!!!! Duzo zdrowia teraz, niech maluszek rosnie w zdrowiu i duzo radosci z macierzynstwa! Mam nadzieje ze szybko wrocicie do domu. Usciski dla Ciebie i Kubusia!
Czesc Krakowianka! Kciukam mocno za grudniowa stymulacja do drugiego IVF!
Ja juz nie plamie po histeroskopii, plamilam przez kilka dni ale juz koniec. Wiec wczoraj bylo serduszkowanie, ale wyszlam z wprawy w mierzeniu tempki przez pobyt w szpitalu, wiec nie wiem tak naprawde czy mialam juz ovu czy nie. Obserwowanie mojego wykresu nie ma sensu bo nic nie nim nie zobaczycie. Ledwo zyje jestem tak zapracowana przed konferencja ktora organizuje za 2.5 tygodnia w Londynie. Wyniki histopatologii mam miec za 2 tygodnie, ale boje sie je ogladac przed konferencja, wiec ustalilam spotkanie z lekarz dopiero po powrocie z Londynu w polowie grudnia. Ja poprostu nie moge sie stresowac przed tym wyjazdem, w tym sensie ze sama perspektywa wizyty by zobaczyc te wyniki jest dla mnie stresujaca. Teraz skupiam sie na pracy. -
eM80 wrote:hejka dziewczyny
Krakowianka, ja tez mam niskie amh, możesz napisać czy twój wynik jest powyżej 1 ? , Ja właśnie jestem po wizycie i moja lakara powiedziała mi, ze nie mam szans tu na IVF i koniec , może w PL bym spróbowała skoro nie dyskwalifikują odrazu kobiet z niskim amh.
Dani zazdroszczę zapracowania , ja staram sie zając rożnymi rzeczami żeby nie myslec tylko o jednym, ale jak co dwa dni jakaś wizyta u lekarza, prochy zastrzyki itp idzie ześwirować ... Powodzienia w Londynie
milego dnia -
ana167 wrote:Jagna a Ty jak się czujesz?
Dani &&&za wynikiAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dzis przy podcieraniu na papierze jasno rózowy mocz,bezowy sluz na wkladce.Zadzwonilam do gina,kazal do lutinusa dolàczyc jeszcze luteine.Moze juz brak takich bezowych plamien ale lutinus schodzi przebarwiony jeszcze.Jesli jutro cos bedzie nie tak to mam przyjechac do kliniki.
-
Jagna , może od leków takie plamienia, trzymam kciuki żeby dziś już było ok.
Krakowianka , dzięki za odpowiedz , może i dla mnie jest nadzieja w takim razie , tylko piszesz o lekkiej stymulacji a ja mam dodatkowo wysokie fsh, zaczynam niedługo stymulacje do IUI spora dawka gonalu , zobaczy co na to moje jajniki. Mam nadzieje ze sie wezmą do roboty, trzymam kciuki żeby i u Ciebie jajeczka ładnie rosły , oby to był szczęśliwy grudzień !
pozdrawiam wszystkie dziewczyny.Krakowianka lubi tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
Jagna nie denerwuj sie, wszystko bedzie dobrze, napewno to zaraz minie.
em80- kciukam mocno za stymulacje Gonalem, ja mialam pol roku temu i Gonal na mnie super podzialal, mialam przy IUI 3 czy nawet 4 dojrzale jajeczka i kilka mniejszych, niestety sie nie udalo mimo tego, przez mojego polipa (ktorego juz nie mam Teraz przy kolejnej histeroskopii mialam potwierdzenie ze macica "czysta"). Nie wariuj kochana! Juz zaraz bedzie po zastrzykach i bedziesz czekac na bete.
Krakowianka - co to jest scratching?
Ja juz po ovu, bo temka 37. Nie wiem czy wcelowalismy z serduszkowaniem ktore mielismy zabronione przez kilka dni po histero. No sie okaze, a na razie, jak eM80 jestem tak zapracowana ze nie mam czasu myslec za duzo o tym wszystkim, ale szczescie
eM80 lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jagna staraj się zachować spokój i myśleć pozytywnie
Dziewczyny od jakiego poziomu zbija się prolaktynę? Miała któraś podwyższoną? Niedokrwistość ma wpływ na starania?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka