35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:MoBo czysta natura
Cykl myślałam, że jest stracony bo nawet testy ovu mi nie wyszły a tu taka niespodzianka
jaaaacieee ale jaja
pięknie
raz a dobrze
spokojnej, zdrowiej ciąży życzębulkaasia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
nie jest zle - to umiarkowanie optymistyczne zdanie dzis uslyszalam od gine, pomimo mojego wyskokiego fsh gonal dal rade cos wycisnac i jeden jajnik 1 pecherzyk 14 mm drugi jajnik( ten co nie dzialal juz wcale) 1 - 15 mm. w 8d cyklu (mam nadzieje ze nie najgorzej). Babka dorzucila od dzis orgalutran i poniedzialek kolejna wizyta.Oby se tam rosly dobrze
pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)i nieustające kciuki za starania !Krakowianka, aszencja, ana167 lubią tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
Ana trzymam kciuki zeby było ok &&&. Ze mna lezała kobieta ktora plamiła 5 mcy...ale dobrze sie skonczyło, moze wystarczy dosuplementowac progesteron. A jaka masz dawke progesteronu? Kiedys dziewczyny pisały ze biora 1000mg po in vitro.
em80 ładnie rosnie, a staranka bez IUI, czy czekasz na IUI? Jakie plany?
Ja dzis byłam w robocie i dostałam opirdol ze sie nie zgodziłam wziac udziału w gadce w tvnie jako ekspert, fakt jest sie czym szczycic.
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Ania trzymam kciuki zeby bylo dobrze, sama nie mam doświadczeń ale wielokrotnie czytałam ze plamienia sie zdarzają i wszystko jest ok.
mi moj M zapodal ten caly orgalutran , bolało:/ , nie wiem czy to tak ma byc czy tak się natrafiło, dziabnął w brzuch, może trzeba było w to udo jak pisało ?,oby jutro bylo lepiej.
aszencja czekam na IUI38 lat, starania od 2013
eM80 wrote:Ania trzymam kciuki zeby bylo dobrze, sama nie mam doświadczeń ale wielokrotnie czytałam ze plamienia sie zdarzają i wszystko jest ok.
mi moj M zapodal ten caly orgalutran , bolało:/ , nie wiem czy to tak ma byc czy tak się natrafiło, dziabnął w brzuch, może trzeba było w to udo jak pisało ?,oby jutro bylo lepiej.
aszencja czekam na IUIAntoś IVF,Julisia natural
-
Ana ja tez plamilam, mimo brania 1000mg progesteronu. Okazalo sie ze mam krwiaka. Lekarz zalecil lezenie plackiem i po 5 tyg. sie uspokoilo.
Aszka kiedy Cie bedzie mozna ogladac?25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dajcie tu jakieś woodoo na plamienia, pomogło Jot, pomogło She no jest w tym moc!!!
Ana kciuki trzymam
Jastin jak się tam trzymajcie? Kciukam
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Aszka ty masz coś z movie star więc nie dziwię się, że ciem do telewizora chcom pchaćana167, Jot, krycha.stara, aszencja lubią tę wiadomość
-
em80 a kiedy chca Ci robic IUI jak juz masz pecherz 15 mm?
Ana to bierz progest. i lez plackiem. Kciukasy &&&&
she ale ja nie wystepuje bo nie mam z kim dziecka zostawic a poza tym nie mam parcia na szkło
MoBo, krycha.stara lubią tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Krycha dobrze ze piszesz, się nastawie ze ma bolec, bo po gonalu co nic nie czuć z lekka szok przeżyłam wczoraj, 5 planowo mam wbić , no już tylko 4 zostało
miłego weekendukrycha.stara lubi tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
aszencja wrote:em80 a kiedy chca Ci robic IUI jak juz masz pecherz 15 mm?
Ana to bierz progest. i lez plackiem. Kciukasy &&&&
she ale ja nie wystepuje bo nie mam z kim dziecka zostawic a poza tym nie mam parcia na szkło
w przyszlym tygodniu, wtorek , może środa38 lat, starania od 2013
uff dziś mniej bolało , czuć nie powiem , ale w porównaniu do wczorajszego to było nic, coś wczoraj musiało pójść nie tak w takim układzie.
Krycha ano , niestety mam niskie amh wysokie fsh, zeby cos wycisnąć to jestem odrazu na wysokich dawkach, choc w sumie czytałam ze tu bardzo rzadko bez stymulacji IUI się robi , czemu nie mam pojęcia.
38 lat, starania od 2013
krycha.stara wrote:Z góry przepraszam za pytanie. Ale Ty chyba dostalas dwa zarodki? Tak mi się wydaje ze plamic mogłaś, bo ostatecznie jedno serce bije. Te plamienia to mogło być to drugie. Wybacz szczerosc.Antoś IVF,Julisia natural
-
eM80 wrote:uff dziś mniej bolało , czuć nie powiem , ale w porównaniu do wczorajszego to było nic, coś wczoraj musiało pójść nie tak w takim układzie.
Krycha ano , niestety mam niskie amh wysokie fsh, zeby cos wycisnąć to jestem odrazu na wysokich dawkach, choc w sumie czytałam ze tu bardzo rzadko bez stymulacji IUI się robi , czemu nie mam pojęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 12:31
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki.