35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz kciuki za @ i potem szybciutko do zrealizowania najwazniejszego planu w zyciu
Eltasz lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Eltasz kciuki za @ i potem szybciutko do zrealizowania najwazniejszego planu w zyciu
Dziekuje Ci bardzo :* .. nawet nie wiesz jak bardzo czekam na @
Widze że z weteranek to jeszcze tylko ja zostałam
No cóż nowy rok nowe nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:52
Moko, Marie, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz wrote:Dziekuje Ci bardzo :* .. nawet nie wiesz jak bardzo czekam na @
No cóż nowy rok nowe nadzieje
Eltasz, mocno za Ciebie trzymam kciuki!Eltasz lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Wklejam fotke z wczorajszego usg,niech wam nie przyjdzie odpuszczac bo warto walczyc i czekac
Eltasz, ana167, Ylya, Moko, Jot, Ania1602, MoBo, loret1, Krakowianka, Margaret.Se, karina76, sandzu, sylwia80, Dani, jusst lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
padington no tak w kupie raźniej
Ale tak patrząc od kiedy mam tu konto ( grudzień 2014) to już prawie wszystkie z tego wątku są szczęśliwymi mamusiami albo właśnie się dowiedziały że nimi zostaną
Przez ten okres mojej sztucznej menopauzy znacznie się wyciszyłam, już nie ma takiego parcia . Przyjęliśmy do wiadomości że może się nie udać ,teraz wiem co ma być to będziea jak Bóg da to będziemy szczęśliwi. Choć tli się nadzieja że zoladex zadziała jak należy
zresztą się zobaczy
Ylya, MoBo, loret1, Marie, Dani lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Dziewczyny trzymam kciuki za nas wszystkie! Za te co oczekuja dzieciaczka, za te co sie staraja, za...nas wszystkie, aby udalo nam sie osiagnac nasze marzenia jak najszybciej!
Ja dzis @ doatalam, wiec kolejny cykl do d..y:-( Ehhh.....12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Magdusia06 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za nas wszystkie! Za te co oczekuja dzieciaczka, za te co sie staraja, za...nas wszystkie, aby udalo nam sie osiagnac nasze marzenia jak najszybciej!
Ja dzis @ doatalam, wiec kolejny cykl do d..y:-( Ehhh.....Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczynki dziękuję
to akurat szpital ma fotografa który robi zdjęcie każdemu noworodkowi więc to nie ja organizowałam
Ania mocne kciuki żeby zaskoczyło!!!
Eltasz właśnie niech @ przychodzi i sruuu.
Pięknie by było bo to już widać że 2017 będzie zwycięzca co do ilości ciąż i rozwiązań na tym wątkuMoko, Ania1602, Margaret.Se, jusst lubią tę wiadomość
-
Magdusia06 wrote:Oby tak bylo! Jesli tak sie stanie, to....okrzykne Cie prorokiem:-)
Magdusia06 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Moko wrote:
Kazia, widzę, że teraz Ty już na końcówce w zasadzie. Jak się czujesz, wyprawka kupiona?Ylya, Margaret.Se, Eltasz, loret1, MoBo, Dani, jusst lubią tę wiadomość
-
Kazia to sie ladnie zorganizowalas... ja juz zaraz a mam poki co torbe pusta...takze... jakos sie nie moge zmotywowac;)
A przypomnij co bedziesz miala?
Eltasz tak mi sie przypomnialo: tez mialam etap akceptacji, ze bedzie co ma byc, ze w sumie we dwojke tez moze byc spoko i ominie nas bunt nastolatkow itp... iii wlasnie jak zaczelam akceptowac rzeczywistosc to pojawila sie niespodzianka, takze szykuj sietrzymam kciuki!
Pozdrowienia dla wszystkich:)
Eltasz, Ylya, MoBo, Dani, jusst lubią tę wiadomość
loret1 -
Przykro mi Ana, a co z tym jednym maluszkiem?
Mi w sytuacji jak nie szlo towarzyszyla mysl: zaakceptuj nieuniknione ( nawet pomagalo), robimy co mozemy ale nie na wszystko mamy wplyw... mam nadzieje, ze uda Wam sie dziewczyny!
Jagna zlecialo niewiadomo kiedy, a teraz to juz czuje duze napiecie i stres...(jak dam rade)...takze korzystaj z malego brzuszka, bo potem to ciezko skarpetke wlozyc:) a w nocy to chyba sasiedzi slysza jak sie z boku na bok przekrecam;)
Kazia, MoBo lubią tę wiadomość
loret1 -
Eltasz wrote:Dziekuje Ci bardzo :* .. nawet nie wiesz jak bardzo czekam na @
No cóż nowy rok nowe nadzieje
Domyslam sie ze czekasz jak nigdy na @
wlasnie Nowy Rok bedzie cudownym rokiem dla weteranek i reszty dziewczyn z tego forumEltasz, MoBo lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Jagna wróżka, mozna na tym zarobić
Ja zaczynam się godzic z tym stanem... Objawy mi minely, cycki nie bola, zmiejszyly się. Moj mi mowi ze maluszki byly chore i nie chcialy nam robić problemow i dlatego odchodza..i beda nam pomagac z gory i się znimi spotkamy..
Przepraszam ale zamiast cytuj weszlo mi lubie to! Uroki pisania w telefonie.
Twoj ukochany pieknie napisał i ma racje, mimo ze jest to okrutna prawda bo nie tego oczekujemy. Dobrze wiem co czujeszstrasznie mi przykro :****
Beda Wam pomagac i doczekacie sie zdrowego dzieciatka a nawet blizniakow lub jezeli Bog da to i trojaczkow i tego Wam zycze z calego sercateraz zycze spokoju i wyciszenia bo bardzo sie przyda
Moze Twoje odczucia sa myslne co? ale wiem ze to sie czuje ehhh
kiedy masz wizyte?