35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Najszczesliwego Nowego Roku!
Oby wszystkie najskrytsze marzenia sie spelnilyana167, Ylya, Margaret.Se, Moko, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
ana167 wrote:Jagna wróżka, mozna na tym zarobić
Ja zaczynam się godzic z tym stanem... Objawy mi minely, cycki nie bola, zmiejszyly się. Moj mi mowi ze maluszki byly chore i nie chcialy nam robić problemow i dlatego odchodza..i beda nam pomagac z gory i się znimi spotkamy..
Chcialabym pocieszyc ale niestety nie jestem w stanie,mam tylko nadzieje ze bedzie dobrzeAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczynki wszystkiego najlepszego w 2017! Żeby to największe życzenie się spełniło
życzę wam siły do walki, wiary że się uda i pozytywnego myślenia gdy wszystko wygląda czarno. Żeby się udawało gdy lekarze nie dają szans! I najważniejsze to wielkiego wsparcia ze strony waszych partnerów.
Powiem wam, że nadal nie mogę uwierzyć że jestem mamą...nadal od czasu do czasu wybucham płaczem ze szczęścia.
Jesteśmy już w domu i odnajdujemy swój rytm. Póki co nie było tragedii ale małe zawirowania z karmieniem piersią bo nic nie leciało no ale już jest ok. Mała jest słodka i już jest tatusia córeczkaśpią sobie razem do kolysanek, że aż miło popatrzeć. Mój P nic się nie boi, przebiera, chce ją cały czas na rączki, gada do niej no super. Jedynie to jest troszkę żółta i mam nadzieję, że to przejdzie niedługo. Naszczescie przychodzi do nas położna i to kontroluje.
Dani jeżeli chodzi o poród to autentycznie wierzę, że to za sprawą akupunktury. Jak dojechałam do szpitala i powiedziały, że mam 10cm rozwarcie to byłam w szoku. Więc polecam.Bąbelek1980, Phyllis, loret1, Margaret.Se, Ylya, ana167, Eltasz, Ania1602, Jot, moremi, Moko, jusst, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dziewczynki wszystkiego najlepszego w 2017! Żeby to największe życzenie się spełniło
życzę wam siły do walki, wiary że się uda i pozytywnego myślenia gdy wszystko wygląda czarno. Żeby się udawało gdy lekarze nie dają szans! I najważniejsze to wielkiego wsparcia ze strony waszych partnerów.
Powiem wam, że nadal nie mogę uwierzyć że jestem mamą...nadal od czasu do czasu wybucham płaczem ze szczęścia.
Jesteśmy już w domu i odnajdujemy swój rytm. Póki co nie było tragedii ale małe zawirowania z karmieniem piersią bo nic nie leciało no ale już jest ok. Mała jest słodka i już jest tatusia córeczkaśpią sobie razem do kolysanek, że aż miło popatrzeć. Mój P nic się nie boi, przebiera, chce ją cały czas na rączki, gada do niej no super. Jedynie to jest troszkę żółta i mam nadzieję, że to przejdzie niedługo. Naszczescie przychodzi do nas położna i to kontroluje.
Dani jeżeli chodzi o poród to autentycznie wierzę, że to za sprawą akupunktury. Jak dojechałam do szpitala i powiedziały, że mam 10cm rozwarcie to byłam w szoku. Więc polecam. -
Krakowianka wrote:Mobo czy przed ciaza tez mialas akupunkture?
Krakowiaka ja robiłam aku 3 miesiące przed ciaza (1xtydz + ziola), później przez cały pierwszy trymestr (1tydz + ziola), w 2 trym co miesiąc i od 36 tyg ciąży robiłam aku przygotowawcze do porodu (1xtydz).
Ale to że robiłam wcześniej aku to nie ma wpływu na porod bo pewne punkty można stymulować tylko i wyłącznie w ostatnich tygodniach. Moja koleżanka też zrobiła aku ale tylko to właśnie na końcu i też poszło sprawnie, nie wiedzialysmy tylko czy dlatego że drugie dziecko czy aku, no ale teraz obie wierzymy że jednak aku pomogło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 16:43
-
Dziewczyny Szczęśliwego Nowego Roku 2017
Gratulacje dla świeżo upieczonych mam i dziewczyn oczekujących maleństwa!
Dla mnie ten rok zaczął się nieciekawie,wczoraj poroniłam w 10 tc, pęcherzyk był pusty
Lekarz mówi ze tak się zdarza
Teraz liże rany i czekam na @ aby znowu zacząć walkę o marzenia!majeczka8 lubi tę wiadomość
Liuliu79 -
Liuliu79 przykro mi
Liuliu79 lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Liuliu, przykro... trzeba wierzyć, że następnym razem będzie ok. Doskonale wiem co czujesz...
Dziewczyny odebrałam dziś wynik z drugiej bety:
W 22 dniu cyklu (zeszły czwartek)- beta 17
W 26 (czyli dziś)-192,32.
Mam nadzieję, że przyrost ok?
Martwią mnie silne bóle, jakbym miała ogromne jajo znieść, takie ciągnięcie w dół.
Czy takie bóle są normalne? Narastają dopiero, gdy kładę się. Czy mam się tym przejmować?
Lekarz kazał przyjść za tydzień, bo i tak dzisiaj nic by nie było widać.Ania1602, Liuliu79, Ylya, Dani lubią tę wiadomość
-
Bąbelek przyrost dobry
Pęcherzyk będzie widoczny od bety 1000. Możesz wziąć Nospe, może pomoże na bóle.
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Bąbelek1980 wrote:Liuliu, przykro... trzeba wierzyć, że następnym razem będzie ok. Doskonale wiem co czujesz...
Dziewczyny odebrałam dziś wynik z drugiej bety:
W 22 dniu cyklu (zeszły czwartek)- beta 17
W 26 (czyli dziś)-192,32.
Mam nadzieję, że przyrost ok?
Martwią mnie silne bóle, jakbym miała ogromne jajo znieść, takie ciągnięcie w dół.
Czy takie bóle są normalne? Narastają dopiero, gdy kładę się. Czy mam się tym przejmować?
Lekarz kazał przyjść za tydzień, bo i tak dzisiaj nic by nie było widać.
Dzięki kochana!wierze i nie poddaje się !
A w którym tc jesteś ?
Ja miałam czasami lekkie bóle jak na @
Nie mam pojęcia co mogą te twoje oznaczać ale bez paniki może jutro zadzwoń do lekarza to będziesz spokojniejsza ,lepiej dmuchać na zimne
PozdrawiamLiuliu79