35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Liuliu przykro mi :* wiem co czujesz ale dalej trzeba walczyc!
Liuliu79 lubi tę wiadomość
-
Bąbelek1980 wrote:Dziewczyny odebrałam dziś wynik z drugiej bety:
W 22 dniu cyklu (zeszły czwartek)- beta 17
W 26 (czyli dziś)-192,32.
Mam nadzieję, że przyrost ok?
Martwią mnie silne bóle, jakbym miała ogromne jajo znieść, takie ciągnięcie w dół.
Czy takie bóle są normalne? Narastają dopiero, gdy kładę się. Czy mam się tym przejmować?
Gratuluję przyrostu bety!
Ja też miałam takie bóle w okolicy (nie)spodziewanej) @, dokładnie jakbym miała jajo znieść, taka walka była w brzuchu, a od dnia, kiedy @ nie przyszła wszystko ustało.
Brałam wtedy nospę. Lekarka doradziła mi też duże ilości magnezu i po pozytywnej becie jednak duphaston.hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ana ty masz dzis wizyte...mam.nadzieje ze twoje malenstwo ma sie dobrze,trzymam kciuki.
Liuliu bardzo mi przykro,mam nadzieje ze w nowym roku,lepszym roku oznajmisz nam niebawem dobre wiesci.
Bąbelek gratuluje,jesli masz jakis progesteron typu luteina,duphaston to wez 2×1,nospe zwyklą mozesz wziąc i podwojna dawke magnezu.Liuliu79 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Liuliiu strasznie mi przykro
mam nadzieje ze jakos sie trzymasz.
Ana, kciuki za dzisiejsza wizyte. Oby serduszko bilo jak dzwon!
Liuliu79 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Hej Dziewczynki. Dzisiaj zaczęłam delikatnie plamic na brązowo. Straszne się boję, bo 2 lata temu od tego właśnie zaczęły się krwotoki, aż doszło do poronienia chybionego. Dodam, że biorę dupka od momentu po owulacji.
chyba zaczynam panikowac. Już mam z tylu w myślach powtórkę
-
Ana bardzo mi przykro* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ana strasznie mi przykro!
-
Bąbelek1980 wrote:Hej Dziewczynki. Dzisiaj zaczęłam delikatnie plamic na brązowo. Straszne się boję, bo 2 lata temu od tego właśnie zaczęły się krwotoki, aż doszło do poronienia chybionego. Dodam, że biorę dupka od momentu po owulacji.
chyba zaczynam panikowac. Już mam z tylu w myślach powtórkę
Antoś IVF,Julisia natural
-
Besia wrote:Ja mam 32 lata (w tym roku 33). Już czuję, że powoli jest dla mnie za późno, ale nie odpuszczam będę próbowała tak długo jak się tylko daAntoś IVF,Julisia natural
-
Ana... ściskam mocno. Minie troszkę czasu i będzie można się starać. Nie poddawaj się! :*
@ Jagna - nie chciałabym zwiększać zalecanej dawki dupka (2 x dzienne),bez konsultacji z lekarzem. Za tydzień we wtorek mam wizytę. Jeśli się pogorszy, pojadę na IP.
Trzymajcie się, spokojnej nocki... -
Ohhh nie Liuliu i Ana tak mi przykro
Przeszłam przez to wiec wiem co czujecie.
Nie wiem jak u was ale u mnie hormony mega szalaly po poronieniu i miałam uderzenia gorąca i bezsenne noce, po dwóch tygodniach czulam się jak zjawa
Mnie potrzeba było dobre 3 miesiące żeby znów funkcjonować normalnie, a w kolejną ciaze zaszłam po 6 miesiącach.
Więc co mogę wam poradzić to dajcie sobie chwilę na to by organizm i emocje się uregulowaly po stracie, z perspektywy czasu czuje ze to było bardzo ważne. Odlozcie termometry na cykl lub dwa i zajmijcie się sobą. Życzę żeby kruszynki szybko do was wróciłyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 11:20
Liuliu79, Moko, Dani lubią tę wiadomość
-
Ana jestem myślami z tobą
<3
Trzymaj się i niedługo nam tez się uda
MoBo dzięki za wsparcie!
U mnie fizycznie ok sporo krwawię bo to dopiero 3 dzień po ale w głowie aż huczy od nawału myśli
Chyba nadal jestem w szoku bo to stało się tak szybko
Cieszę się i zycze zdrówka dla Ciebie i malutkiej:*MoBo lubi tę wiadomość
Liuliu79