35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, jestem tu nowa. Tez planuje po raz pierwszy zajść w ciaze, a właśnie 25 roczek mi się zaczyna:-)
Pozdrawiam Was serdecznie:) -
Amy333 wrote:Hej Dziewczyny, jestem tu nowa. Tez planuje po raz pierwszy zajść w ciaze, a właśnie 25 roczek mi się zaczyna:-)
Pozdrawiam Was serdecznie:)
A ja mam różowego kucyka!
Amy to jak przez kolejne 10 lat się nie uda to wtedy pisz bo może nie wiesz, ale to jest wątek dla 35+
No powodzenia!loret1, Ylya, Liuliu79, Margaret.Se, Magdusia06, Eltasz, Dani, Moko, jusst lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:Mobo, matkujesz juz tydzien?
ale super! idzie jakos?
buzka
Wiesz pierwszy tydzień jest jakoś dziwnie za łatwyno ale mój siedzi w domu ze mną i we wszystkim pomaga. A mała póki co je, spi, je spi. Szczerze to czekam na jaki armagedon bo przecie nie może być tak cały czas
loret1, aszencja, Ylya, Krakowianka, Dani, Moko, jusst lubią tę wiadomość
-
Hej, plemienia ustały, aczkolwiek co do ubikacji idę, to zerkam nerwowo czy wkładka czysta.
Od zawsze chorowałam na migreny i pomagały tryptany, ale to co teraz jest z mieszanką hormonów, to nikomu nie życzę... jakiś koszmar, normalnie umieram, ból niesamowity, biegunka, naciąganie na wymioty a tu nawet tabletki nie można wziąć. Jutro wolne, będę odpoczywać.
A Wy jakie plany na długi weekend?
Ana... odpoczywaj :*Ylya wrote:Ana
Bąbel, jak u Ciebie plamienia? Ustały? -
Przykro mi dziewczyny, mnie kurwica bierze na los. Ja byłam z mala w szpitalu bo rota miała i taki gowniarz tam olewał swojego dzieciaka az musiałam mu nagadac do słuchu, a człowiek sie stara chucha i dmucha i tyle problemow.Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki.
-
MoBo wrote:Wiesz pierwszy tydzień jest jakoś dziwnie za łatwy
no ale mój siedzi w domu ze mną i we wszystkim pomaga. A mała póki co je, spi, je spi. Szczerze to czekam na jaki armagedon bo przecie nie może być tak cały czas
MoBo lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
MoBo wrote:A ja mam różowego kucyka!
Amy to jak przez kolejne 10 lat się nie uda to wtedy pisz bo może nie wiesz, ale to jest wątek dla 35+
No powodzenia!
Dzięki za życzenia powodzenia.
Pisząc wiadomość źle kliknęłam i zamiast 35 wskoczyło mi 25 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 23:04
Dani lubi tę wiadomość
-
ha ha AMY az sie usmiałam
Witam kochane,nade mną jakies czarne chmury,poprosze o lalke voodoo tylko poządnie te szpile wbijac.
Zaczelismy drugi trymestr a wraz z nim stracilismy spokój.Jestem po prenatalnych według usg wszystko ok,test pappa nam namieszał tak ze mamy bardzo bardzo wysokie ryzyko 1:8.Dzis byłam na rozmowie u genetyka,pani doktor bardzo miła wyjasniła dlaczego u nas taki wynik,co az tak mogło wpłynąc.Otóz pierwszym czynnikiem jest wiek(41 lat),drugim IVF,trzecim który prawdopodobnie najbardziej namieszał to duze dawki progesteronu jakie jeszcze biore.
Oczywiscie test mógł wyjsc fałszywy,ale tego nikt mi nie zagwarantuje i tego ze moje dziecko jest zdrowe.Musimy zrobic amniopunkcje,mozna by zrobic nifty ale z takim ryzykiem jaki nam wyszedł w niftach tez wyjdzie ryzyko,tylko amnio moze wyjasnic czy nasze dziecko jest zdrowe.Mamy juz termin amnio na 25 stycznia potem trzy tygodnie czekania na wynik.Wierze ze moje dziecko jest zdrowe,ale niestety spokój został zburzony i musze to sprawdzic.Testy pappa lubia namieszac,ale potrafią równiez powiedziec prawde.
Bedziemy w dobrych rękach i mimo tak inwazyjnego zabiegu na razie sie nie boje.
Buzka,idziemy spac bo noc ucieka,buziakiAntoś IVF,Julisia natural
-
ana167 wrote:Ja po zabiegu, mial być popołudniu, lekarz przyszedl o 24...rzadnej rozmowy tylko usg i narkoza... Czulam się jak kups mięsa.. Nawet slowa do mnie nie powiedział co i jak..
A co to za konował? Bo z lekarzem to malo wspolnego! Wrrrr.
Ana trzymaj sie!!!!12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia