35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
Nie znoszę tego powiedzenia, ale tak prawda, że Święta, Święta i po Świętach :p
Ja tam wcale nie jestem przejedzona. Z małym dzieckiem chyba już się tyle nie wcina co kiedyś, bo nie ma kiedy, mimo że je się z mężem na zmianę hihi
MoBo jeszcze raz wielkie gratulacje!
Margaret też się wzruszyłam jak przeczytałam o reakcji Twojego męża na tą wspaniałą nowinęEhhh piękny prezent mu zafundowałaś
Ania1602 ja nigdy nie miałam rwy, ale mama miała i wiem, że jest to ból okropny. Współczuję, że akurat w Święta Cię dopadło. Podobno prócz leków pomaga leżenie i spanie na podłodze, więc jeśli nie praktykowałaś, to spróbuj może.
Pozdrowionka dla Was wszystkich:)loret1, Ania1602, MoBo, Kazia, ana167, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
-
MoBo gratuluje!
Margaret boski prezent! Lepszego nie moglas dac mezowi! Super sie zbieglo w czasie:)
Ania1602 wspolczuje, bo wiem jaki to bol. Przerabialam to 5 lat temu, co skonczylo sie operacja kregoslupa. Chodzisz gdzies na rehabilitacje?MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
MoBo wrote:Dziewczynki dziś o 3.44 przyszła na świat moja córcia Sara, 3590 i 50 cm.
1.20 odejście wód, 2.30 szpital z 10 cm otwarcia. Poszło mega szybko i tylko na gaz się zalapalam. Troszkę mnie trza było zszyc ale poród cacy, wierzę że aku pomogło mega!
padington, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Moze sugerowalam sie tym, ze raz jak bylam w ciazy to test wyszedl mi kilka dni przed spodziewana @. Ale moze to, ze byla to ciaza trojacza to i wiecej hormonu hcg (poronienie w 12tc) Nie wiem, ale tak sobie to tlumacze na "chlopski rozum".12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Magdusia06 wrote:Chodzisz gdzies na rehabilitacje?
ana167trzeba wierzyć i mieć nadzieję, może da radę.
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
ana167 wrote:Wizyte mam we wtorek, wczoraj ryczalam pol nocy..dzisiaj już nie mam siły.. Mam mrozaki ale gorszej jakosci..
Tymczasem trzeba wierzyc ze maluszek jest silny i zostanie z tobąana167 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kazia wrote:Eltaszku, co u Ciebie słychać ? Dawno nic nie pisałaś.
Dzień dobry po świętach.
MoBo gratulacje ślicznej córci.
Rzeczywiście już dawno sie tu nie udzielałam, ale nie ma co pisać.. Wszczepiony drugi zoladex 18 lipca nadal działa, bo już nie mam @ 6 miesięcy. Na miesiączkę czekam z niecierpliwością. Uderzenia gorąca jeszcze się pojawiają , ale są mniej uciążliwe niż na samym początku. W lecie były nie do zniesienia.
W niedzielę minęły 11 tygodni od teoretycznego zakończenia działania implantu, brzuch od czasu do czasu pobolewa ale @ ani widu ani słychu.
Wiem jedno, jak się pojawi mam zgłosić się do lekarza i zaczniemy działania z drugim protokołem do icisWierzę że zastrzyk podleczył moja endometriozę i komórki tym razem będą lepszej jakości i wytrwają do transferu.
No nic pozostaje nadal czekać.... bo in vitro uczy pokory i cierpliwościKazia, Ylya, Moko, Dani lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Dziewczyny odważyłam się i zrobiłam tego sikańca, ale to była czułość 10, wyszedł bledzioch, więc za bardzo nie wiem co się dzieje, co za walka trwa w moim brzuszku... Beta będzie po 20tej.
Eltasz, ana167, Kazia, Margaret.Se, She Wolf, Moko, bulkaasia, Ania1602, Jot, Active, Dani, jusst lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:Dziewczyny odważyłam się i zrobiłam tego sikańca, ale to była czułość 10, wyszedł bledzioch, więc za bardzo nie wiem co się dzieje, co za walka trwa w moim brzuszku... Beta będzie po 20tej.
Gratulacje! Sliczny bledzioch!Ylya lubi tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia