35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko...Jastin, nawet nie wiem co napisac. Tak bardzo mi przykro, nawet nie moge sobie wyobrazic tego co przechodzisz :* poryczalam sie jak bobr. Pomodle sie dzisiaj za Twojego aniołka
ehhh masakra i gdzie tu sprawiedliwość...
-
To jest własnie najgorsze ze nie mozna przewidziec przedwczesnego porodu, mi niby w Pappa wyszedł duzy % ale było ok poza bakteriami w moczu niby ok, a pozniej sie okazało ze rzucawka i lekarze stawiaja teze ze to poprzez bakterie, bo nie ma 100% badan ktore swiadcza o przedwczesnym porodzie, jednak na grupie wczesniaczej te co rodziły wczesniej to miały bakterie w moczu własnie, pozniej inne przyczyny...
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Jastin bardzo mi przykro
Przytulam
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Jastin mam lzy w oczach, nie wiem co napisac, niesprawiedliwy jest ten swiat....
Przytulam bardzo mocno.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
Witajcie kobietki!
Troche slabo sie udzielam, ale gonitwa przed swietami, zakupy, buszowanie miedzy garami:) Tylko jakos idzie mi jak krew z nosa, bo ciagle mysle, czy sie udalo czy nie. @ ma przyjsc po swietach, wiec jeszcze za wczesnie na testowanie. Trzymajcie kciuki...
Justin cholernie mi przykro. Brak slow...Wierze w Twoja sile!
Zycze Wam Kobietki Wesolych Swiat i....oby marzenia Wam sie spelnialy...zwlaszcza te o II kreskach:)aszencja, Dani, Margaret.Se, Ania1602, Zuza6 lubią tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Justin bardzo mi przykro...
Margaret gratuluję i niech maleństwo rośnie zdrowo!!!
Życzę wszystkim spokojnych i pełnych miłości świąt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75dd49f8a290.jpgana167, aszencja, Dani, Margaret.Se, Ania1602, Zuza6 lubią tę wiadomość
-
Zdrowych i Spokojnych Swiąt kochane,niech ten 2017 bedzie tym szczesliwym rokiem,niech los obdarzy was dzieciątkiem i spelnią sie te najwazniejsze zyczenia.Wesolych Swiąt
http://static.pokazywarka.pl/i/7185892/333503/sanie-gwiazda-narodzenie-boze-choinka.jpgaszencja, Dani, Margaret.Se, Ania1602, ana167, Zuza6 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kochane, na naszym forum jak w życiu: i smutki i radości, płacz z rozpaczy i płacz ze szczęścia. Można powiedzieć: tyleśmy razem przeszły! Tyle powodzeń i niepowodzeń. Ja tu zaglądam chyba już dwa lata, a w międzyczasie na świat przyszło już kilkoro Waszych dzieci, kolejne są w drodze
Ja ciągle czekam na swoją kolej.
Pięknych Świąt, dziewczyny! Mocy anielskich na to wszystko, co nas czeka w przyszłym roku!She Wolf, aszencja, Dani, jusst, Kazia, Margaret.Se, Ania1602, ana167, Moko, Zuza6, Marie lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Kochane moje, zycze Wam rodzinnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia. Staraczkom dwoch kreseczek, ciazowkom bezproblemowej ciazy, mamuskom duzo radosci z pociech. Wszystkim Wam zycze spelnienia marzen
Ylya, aszencja, Dani, Kazia, Margaret.Se, Ania1602, Moko, Zuza6 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziewczyny! Z okazji świąt Bożego Narodzenia, życzę każdej z Was, tyle miłości i wytrwałości do spełnienia swoich marzeń jak stąd do kosmosu!
trzymam kciuki za każdą z nas! Niech ten czas będzie spędzony w gronie osób, które kochacie. Buziaki i za bardzo się nie objadajcie
ja zrobię to za Was!
hihi
Ylya, aszencja, Margaret.Se, Kazia, Ania1602, Moko, Zuza6 lubią tę wiadomość
-
Słoneczka Kochane życzę Wam wszystkich spokojnych i pięknych Świat Bożego Narodzenia.Świąt w rodzinnej atmosferze. Radości, którą warto dzielić.Bliskich i przyjaciół, z którymi warto być oraz nadziei, bez której nie da się żyć.
Jastindużo sił ..... brak mi słów aby opisać smutek po Twojej stracie ...
Margaretko i Jagna rośnijcie zdrowo
She Wolf pięknie wyglądacie na fb :*:*:*
Mobobiku pięknego prezentu na Święta
I Świerzym mamusiom dużo radości z dzieciątek
Aszka i dla Ciebie i Ali całusy
Ylya trzymam kciuki &&
Kazia, bulkaasia, Jusst
Pozostałym którym nie znam ( a podcztytuje od czasu do czasu )spełnienia marzeńShe Wolf, aszencja, Margaret.Se, Ylya, Kazia, Ania1602, Moko, MoBo, bulkaasia, Zuza6 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
My juz po kolacji, najadłam sie tyle ile mogłam, facet mnie zarazil grypa zoladkowa i ciut mi niedobrze
mialam zrobic kilka ciast ale oczywiscie nie mam jak. Zjadłam 10 pierogow z kapusta i grzybami...
ana167 lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki.