35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki moje kochane :* życze Wam Spokojnych Świąt Bozego Narodzenia w gronie najblizszych, spełnienia wszystkich marzeń, miłości, wytrwałosci w dażeniu do celu i spokoju, ktory potrafi zdziałac cuda :* dziękuje ze tu jestescie na dobre i na złe chwile, oby te drugie zniknęly z pola widzenia na zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 19:35
Kazia, She Wolf, Ania1602, ana167, Ylya, Moko, Zuza6 lubią tę wiadomość
-
Pogodnych świąt kochane kobiety,dziękuję ze jesteście i tu piszecie i ze jakoś trafilam,dziękuję ze wspieracie,nawet czasem o tym nie wiedząc.
Kazia, Ania1602, Ylya, Moko, Zuza6 lubią tę wiadomość
Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Jastin wiem co czujesz,byłam tam kochana..
(( jeśli będziesz chciała pogadać - daj znać.
Nie ma na to adekwatnych słów, jedyne co mogę ci powiedzieć 12 miesięcy po tym samym,ze ona zawsze będzie przy Tobie.
Przytulam cie mocno..Życie nigdy nie jest zbyt krótkie - żeby nie mieć znaczenia -
Swieta, swieta , a tu zaraz bedzie po swietach. Tyle przygotowan, a tak szybko "zlecialy". Jestem tak najedzona, a tu dzisiaj kolejny dzien biesiadowania. Chyba ulotnie sie na dluuuugi spacer z mezem:)
A tak na marginesie - dzis jest 10dpo i nie wytrzymalam i zrobilam test. Negatywny:(12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Dziewczynki dziś o 3.44 przyszła na świat moja córcia Sara, 3590 i 50 cm.
1.20 odejście wód, 2.30 szpital z 10 cm otwarcia. Poszło mega szybko i tylko na gaz się zalapalam. Troszkę mnie trza było zszyc ale poród cacy, wierzę że aku pomogło mega!Ylya, Margaret.Se, Jot, Kazia, ana167, Ania1602, Moko, She Wolf, Active, sandzu, jusst, loret1, Reni, bulkaasia, Eltasz, Krakowianka, karina76, Dani, moremi lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dziewczynki dziś o 3.44 przyszła na świat moja córcia Sara, 3590 i 50 cm.
1.20 odejście wód, 2.30 szpital z 10 cm otwarcia. Poszło mega szybko i tylko na gaz się zalapalam. Troszkę mnie trza było zszyc ale poród cacy, wierzę że aku pomogło mega!
MoBo, wielkie gratulacje! Jesteś Mega Gwiazda!!! Sara, witaj na tym najlepszym ze światówCiocia Ylya ociera łzę wzruszenia..
MoBo, Moko, Dani lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
MoBo wrote:Dziewczynki dziś o 3.44 przyszła na świat moja córcia Sara, 3590 i 50 cm.
1.20 odejście wód, 2.30 szpital z 10 cm otwarcia. Poszło mega szybko i tylko na gaz się zalapalam. Troszkę mnie trza było zszyc ale poród cacy, wierzę że aku pomogło mega!
Wow super kotek! Wielkie Gratki i witamy piekna Sare!
Opawiadaj jakie to uczucie zobaczyc swoj najwiekszy skarb?MoBo lubi tę wiadomość
-
Ja tez najedzona jestem na maxa i od jutra trza przystopowac bo zaraz w nic nie wejde hehe
Moj prezencik, piekne skarpetunie byly wielkim zaskoczeniemjak moj rozpakowywał to nastala cisza i stwierdzil ze chyba za male na niego hehe dlugo nic nie mowił bo pomyslam ze skarpetki na przetarcie szlakow zeby w koncu sie udalo i duzo mysli mu krazyly ale bal sie cos powiedziec zeby mnie nie urazic i ja nie wytrzynalam poplakalam sie i mowie ze jestem w ciazy
ciezko bylo mu uwierzyc bo byl pewny ze nic z tego a poza tym ja z niczym sie nie zdradziłam, tymbardziej byl zaskoczony .Caly czas sie tulił i mi buziaki dawal i po chwili lezki mu wypełniły oczka. Zaakoczylam go na maxa
MoBo, Kazia, Ylya, ana167, Ania1602, Moko, Active, Mango, sandzu, Jot, Reni, bulkaasia, Eltasz, Dani, moremi lubią tę wiadomość
-
MoBo gratulacje
Wszystkiego dobrego dla Was
Margaret mi też łezki stanęły w oczach jak przeczytałam twój post
Moje święta obolałe, w wigilie dopadła mnie rwa kulszowa, 4 godziny spędziłam na pogotowiu, z tego ponad 2 czekania na panią doktor, która była gdzieś na wyjeździe... Masakra.Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:MoBo gratulacje
Wszystkiego dobrego dla Was
Margaret mi też łezki stanęły w oczach jak przeczytałam twój post
Moje święta obolałe, w wigilie dopadła mnie rwa kulszowa, 4 godziny spędziłam na pogotowiu, z tego ponad 2 czekania na panią doktor, która była gdzieś na wyjeździe... Masakra.
Jejka Aniuto miałas fatalną przygode w Świeta. Mam nadzieje ze juz wszystko dobrze :***
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 14:13
-
Mobo, gratulacje
Sara wybrala sobie piekny dzien na urodziny
Ylya, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
jusst wrote:I tak zaraz w nic nie wejdziesz
Wesołych!!!
Hehehe to fakt ale tak jedzac to nie tylko w ciuchy ale nawet w drzwi sie nie zmieszczeYlya, jusst lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Jejka Aniu
to miałas fatalną przygode w Świeta. Mam nadzieje ze juz wszystko dobrze :***
szczególnie rano...
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt