35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ylya gratulacje, to ciąża
Ana wierzę w Twojego maluszka w brzuchu, bardzo Ci współczuję ale na pewno jeszcze nie wszystko stracone.
Eltaszku to ty rzeczywiście się naczekałaś już, trzymam kciuki żeby @ pojawiła się jak najszybciej.Ylya, Eltasz, ana167, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Ylya wrote:Dziewczyny odważyłam się i zrobiłam tego sikańca, ale to była czułość 10, wyszedł bledzioch, więc za bardzo nie wiem co się dzieje, co za walka trwa w moim brzuszku... Beta będzie po 20tej.
Ps. Jakiego producenta test robilas?Ylya lubi tę wiadomość
-
Ana przykro mi ale nue poddawaj sie bo kruszynka walczy to i Ty walcz
Ylya Gratulacje! Tez mysle ze beta to formalnoscczekamy na wynik
Ylya lubi tę wiadomość
-
Krakowianka wrote:No to gratki wielkie
Ps. Jakiego producenta test robilas?
jejka, czekajta z gratkami, bo to wszystko może pic na wodę być, jestem w 27 dc, w dniu spodziewanej @, brzuch mnie boli od trzech dni, więc latam co chwila sprawdzić, czy to już..
Bobo-Test firmy Diagnosis SA, a co, one pewnie felerne? Tak myślałam...hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya! No pieknie zakonczysz ten rok
Beta bedzie tylko potwierdzeniem! Gratuluje :*
Eltaszku fajnie ze juz jest blizej niz dalej. A nie mozesz wywolac @ lutka lub dupkiem?
Ylya lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ana wspieram mocno! Mocno trzymam kciuki za maluszka który rośnie w twoim brzuszku
Ylya WOW!!! Tosz to ciOnzunia jak się patrzykciuki za betę.
EltaszNo kuracja się zakończy i do dzieła! Pyk myk ciOnzunia
Ania powrotu do zdrówka szybkiegoA ty miałaś ten transfer przed świętami?
A to dziewczynki moje cudeńko
https://www.kssg.ch/babygalerie/1464013222/sara
Jutro do domujeju oby se poradzić
Ylya, Kazia, padington, bulkaasia, Jot, loret1, Eltasz, Reni, Active, Dani, jusst, moremi lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:A to dziewczynki moje cudeńko
https://www.kssg.ch/babygalerie/1464013222/sara
Jutro do domujeju oby se poradzić
Śliczna jest Twoja córeczka! Poradzicie sobie obie doskonale, widać po jej mince, że silny charakter będzieMoBo lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
-
Jestem jeszcze w szoku, beta 229,2.
Dziewczyny, cuda się zdarzają! Przysięgam!padington, Moko, She Wolf, bulkaasia, Jot, Ania1602, loret1, Kazia, MoBo, Margaret.Se, Eltasz, Magdusia06, Reni, Krakowianka, Active, karina76, sandzu, Dani, jusst, moremi lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
-
Ylya wrote:jejka, czekajta z gratkami, bo to wszystko może pic na wodę być, jestem w 27 dc, w dniu spodziewanej @, brzuch mnie boli od trzech dni, więc latam co chwila sprawdzić, czy to już..
Bobo-Test firmy Diagnosis SA, a co, one pewnie felerne? Tak myślałam.... Bede wiedziala jaki kupic dla siebie.
Ylya lubi tę wiadomość
-
Wow Ylya gratki!!! Moje pierwsze testy też wychodziły bladziochy więc ze spokojem doczytałam do Twojego postu z betą, bo wiedziałam, że ciąża!
Ana, trzymam kciuki za Twojego maluszka. Musi być dobrze!
MoBo, Twoja Sara to prawdziwa księżniczka, jeszcze ze szpitala nie wyszła, a już sesję zdjęciową miała:) A w domu oczywiście, że dasz radę. Nie powiem, że będzie lekko, ale bez przesady. Trzeba się tylko nauczyć dużo, przestać długo spać i nie panikować non stop:)
Kazia, widzę, że teraz Ty już na końcówce w zasadzie. Jak się czujesz, wyprawka kupiona?Ylya, MoBo lubią tę wiadomość
-
MoBo niunia śliczniutka
Wczoraj miałam.
Ylya gratulacjeMoBo, Ylya lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
MoBo gratulacje i ode mnie !!!, śliczna córunia !!! Słoneczko zawita w Waszym domu i rozświetli Wasze życie !!!
MoBo, Ylya lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Ylya wrote:Jestem jeszcze w szoku, beta 229,2.
Dziewczyny, cuda się zdarzają! Przysięgam!
Super! Wiedzialam ze jak sa dwie kreski to musi byc piekna betaGratulacje kochana i spokojnych 8miesiecy
Mobo Twoja piekna Sara robi pierwsze idealne kroki jako gwiazda modelingu i widac ze jest szczesliwa
Dacie rade bo musiciez czasem nauczycie sie siebie nawzajem
sama jestem ciekawa jak to jest
buziaki od cioci :***
Ylya, Moko, MoBo lubią tę wiadomość