35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ciezaroweczki i mamcie, ktoras z Was ma taka poduszke? Bo zastanawiam sie czy sobie kupic
https://supermami.pl/poduszka-ciazowa-bawelniana-z-wypustka-196Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 20:42
-
Magi ja poduszkę nabylam, a w końcu nie używałam bo dla mnie było za dużo do przerzucenia jak chciałam bok zmienić. Jak się okazało mój materac ( tempur cloud) jest idealny na ciaze bo zapadalam się troszkę bardziej w materac a on podtrzymywal mi brzuszek więc mnie się mega wygodnie spało w ciąży i miałam mega twardy sen, dopiero w jakoś 37 tygodniu było ciężko wstać, ale to inny problem.
-
Jot co tam u Ciebie?
Loret czy ty już się rozpakowalas? Kciukam
Ana endorfinki powinny pomoc
Ania1602 jak się czujesz? Kiedy pierwsza wizyta?
Jagna super ze badania wyszły dobrze gratuluję synka, imię już macie?
Eltasz przyszła ta @ na nowym roku?
Witam nowe dziewczyny i pozdrawiam wszystkie staraczkiBea_ lubi tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Witam sie sobotnie ale szczesliwie.Dzis odebralismy wynik nift,mój dzieciaczek jest zdrowy w dodatku to syn.Kamien spadl mi z serca,to byla dobra decyzja zanim zdecydowalibysmy sie na amnipunkcje.Milego weekendu
Witam Alberta,ja tez 41 lat,w moim przypadku IVF sie powiodlo,trzymam kciuki i nie poddawaj sie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
MoBo wrote:Magi ja poduszkę nabylam, a w końcu nie używałam bo dla mnie było za dużo do przerzucenia jak chciałam bok zmienić. Jak się okazało mój materac ( tempur cloud) jest idealny na ciaze bo zapadalam się troszkę bardziej w materac a on podtrzymywal mi brzuszek więc mnie się mega wygodnie spało w ciąży i miałam mega twardy sen, dopiero w jakoś 37 tygodniu było ciężko wstać, ale to inny problem.
To super pozazdroscic hehe bo ja juz miewam kiepski sen. Dwa razy w tyg spie super i budze sie ze trzy cztery razy tylko, dwa to koszmar a reszta nocy w tyg sredniawka to nawet nie chce myslec co pozniej bedzie no ale nie teraz powinnam sie tym martwic -
MoBo wrote:Ania1602 jak się czujesz? Kiedy pierwsza wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 10:50
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Aniu trzymam kciuki z całych sił! Prosze staraj sie myslec pozytywnie bo tak krotkie krwawienie nie musi oznaczac najgorszego. Pamietasz jak She byla pewna ze straciła ciaze a pkazalo sie ze serduszko bije a krew byla z glupiego krwiaka!
Ania kiedy usg??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 12:26
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Ylya właściwie nie wiem czy ustało samoistnie, czy dlatego że zażyłam uderzeniową dawkę progesteronu... Niestety wraz z ustaniem krwawienia zniknęły objawy ciążowe, więc boje się że to jednak było to najgorsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 12:38
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania kciukam oby bylo ok. &&& Obstawiam krwiaka, pisalam kiedys o pannie, ktora miala krwiaka i codziennie krwawiła, byla na patologii jak i ja byłam w spitalu
Ania1602 lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
She Wolf wrote:Magdusia ja polecam dr Artura Chelmickiego, przyjmuje na Acton. Bardzo profesjonalny.
Dr Kolodziejczyk taka sobie. Mam wrazenie ze ma za male doswiadczenie i do tego lubi odbiegac od tematu i opowiadac historyjki wziete z zycia rodzinnego i zawodowego
Alberta ja mieszkam kolo Heathrow, wiec kawalek jest, ale mozna sie kiedys spotkac
IVF mialas na NHS?
Dziekuje! Wlasnie tez slyszalam duzo pozytywnych opinii o dr Chelmickim i chyba na niego sie zdecyduje. Choc dalej mi nie przeszlo i taki stan juz trwa 6 dzien:-(
Na spotkanie na kawke tez sie pisze!!!12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Dziewczyny, odkąd jestem w ciąży jest mi chronicznie zimno. Brrrr, bez termoforka ani rusz. Dziś zakupiłam ciśnieniomierz, więc zaczynam pomiary. Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem a tu na ostatniej wizycie było wysokie, oczywiście stwierdziłam, że to po prostu z emocji Spokojnej nocki Wam życzę i przesyłam pozytywną energię na cały przyszły tydzień!
aszencja lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Dziewczynki ciezaroweczki i mamcie, ktoras z Was ma taka poduszke? Bo zastanawiam sie czy sobie kupic
https://supermami.pl/poduszka-ciazowa-bawelniana-z-wypustka-196Margaret.Se, aszencja lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural