35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo, co u mnie...hm...obecnie walka z rozszerzaniem diety ale jest przełom więc jestem dobrej myśli . Za to noce niestety wróciły beznadziejne, a było już tak dobrze ! A jak u Ciebie ?
Ania ja też krwawiłam...i to sporo....MoBo, Ylya, Margaret.Se, aszencja, Ania1602, Dani lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Jagna 75 wrote:Ja msm zamiar kupic litere C,7 jest polecana kobietom powyzej 170cm wzrostu reszta poduszek ponizej.Ja od poczatku ciazy spalam z jaskiem i gdzies go sobie wtykslam by nie gniesc brzucha i tsk wlasciwie jest do teraz tyle ze jasio juz jest za maly i bede kupowac te poduszke.
Kochana 7iU jest polecana dla kobiet powyzej 170 C jest na nizszy wzrost i wlasnie nad nia sie zastanawiam bo myslalam tez o 7 ale do niej brakuje mi 3cm w sumie tylko. Mysle czy w tej C nie bedzie mi za goraco jak mnie owinie wokolo -
Ania, ogromne kciuki za malenstwo
Margaret ma racje, ja tez tak krwawilam, lalo sie ze mnie doslownie, a do tego brzuch mnie bolal i mialam skurcze. Oby u Ciebie bylo podobnie i na strachu sie skonczylo :*
Magduska a gdzie Ty mieszkasz?
Dr Chelmicki przyjmuje tylko w weekendy z rego co pamietam. Jego ojciec tez przyjmuje w tym samym miejscu i tez jest bardzo dobry. Polecam obuAnia1602 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Magduska a gdzie Ty mieszkasz?
Dr Chelmicki przyjmuje tylko w weekendy z rego co pamietam. Jego ojciec tez przyjmuje w tym samym miejscu i tez jest bardzo dobry. Polecam obu
Tak, tak. Juz sprawdzilam wszystko na stronce ojca i syna:-) Tylko dopiero przyjmuje 20.02 najwczesniej. Mieszkam na Harrow on the Hill. To kiedy kawka?12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
She moja kochana nie wiem kiedy dodalas imie swojego szkrabka ale ja dopiero zauwazyłam ze to Izunia chyba slepota mnie dopadla hehe sliczne imie
aszencja, She Wolf lubią tę wiadomość
-
U mnie dzis wiekopomny dzien, Ala zrobila 1 krok jutro sie umowilam i ide kupic pchacz, posprzedawalam mase zabawek i troche kasy mam. Teraz jeszcze mi zostalo sprzedac bujak i koniec.
Margaret.Se, Ylya, Jurkowa, ana167, Bąbelek1980, Ania1602, MoBo, Zuza6, Dani lubią tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Bąbelek1980 wrote:Dziewczyny, odkąd jestem w ciąży jest mi chronicznie zimno. Brrrr, bez termoforka ani rusz. Dziś zakupiłam ciśnieniomierz, więc zaczynam pomiary. Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem a tu na ostatniej wizycie było wysokie, oczywiście stwierdziłam, że to po prostu z emocji Spokojnej nocki Wam życzę i przesyłam pozytywną energię na cały przyszły tydzień!Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki.
-
aszencja wrote:U mnie dzis wiekopomny dzien, Ala zrobila 1 krok jutro sie umowilam i ide kupic pchacz, posprzedawalam mase zabawek i troche kasy mam. Teraz jeszcze mi zostalo sprzedac bujak i koniec.
Wow super kochana buziaki dla Alusi od cioci
Na allegro sprzedalas zabawki?aszencja lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Wow super kochana buziaki dla Alusi od cioci
Na allegro sprzedalas zabawki?Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Magdusia zaprosze Cie do przyjaciolek to sie umowimy. Nie bedziemy tu spamowac
Margaretko, imie juz dawno mialam w podpisie. Za bardzo jestes przejeta swoim malenstwem i nie zauwazylas
Pytalas o poduszki. Ja mam ta 7 ale noe pomaga. Zadne poduchy mi nie pomagaja. Plecy mi idpadaja, zebra tez i jeszcze doszly biodra. Spac nie moge, ale ogolnie poduszki sa polecane, tylko kazdemu cos innego pasuje. Ja ostatnio tylko płaskiego jaska podkladam pod brzuch.Margaret.Se lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dziękuję Wam kobietki
Byłam wczoraj późnym wieczorem u mojego dr, zrobił usg i oczom nie wierzyłam, ale kruszynka jest Jest zarodek i bijeMoBo, aszencja, Ylya, Margaret.Se, Moko, Kazia, Jurkowa, bulkaasia, Zuza6, Bąbelek1980, Magdusia06, Jot, jusst, moremi, Dani lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Dziękuję Wam kobietki
Byłam wczoraj późnym wieczorem u mojego dr, zrobił usg i oczom nie wierzyłam, ale kruszynka jest Jest zarodek i bijeAnia1602 lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
Aniaaaaaaaaaaaaa uffff piękne wieści
Tylko tak dalej! Walcz tam kruszynko walcz mocne kciuki!!!
Jot u mnie ok. Spanie póki co ma ok, budzę się w nocy raz, oby tak zostało. A tak to nie mam większych problemów, bardziej to organizacja bo ja jeszcze np psa muszę wyprowadzać i nieważne jaka pogoda więc młoda będzie zachartowana. A tak to dnie swistaka nakarmić, przebrać, utulic, pospac itdAnia1602, Moko, Jurkowa, Jot, aszencja, moremi, Dani lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Wczesniaki to dzielne dzieciaki. Oby tak dalej.
Wczesniaki sa dzielne! I wiem to z autopsji,bo sama jestem wczesniakiem 7 miesiecznym.aszencja lubi tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Byłam wczoraj późnym wieczorem u mojego dr, zrobił usg i oczom nie wierzyłam, ale kruszynka jest Jest zarodek i bije
Wiedziałam ze musi byc dobrze!!! Strasznue sie ciesze Aniu az mi lezki z radosci polecialy!Ania1602 lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Magdusia zaprosze Cie do przyjaciolek to sie umowimy. Nie bedziemy tu spamowac
Margaretko, imie juz dawno mialam w podpisie. Za bardzo jestes przejeta swoim malenstwem i nie zauwazylas
Pytalas o poduszki. Ja mam ta 7 ale noe pomaga. Zadne poduchy mi nie pomagaja. Plecy mi idpadaja, zebra tez i jeszcze doszly biodra. Spac nie moge, ale ogolnie poduszki sa polecane, tylko kazdemu cos innego pasuje. Ja ostatnio tylko płaskiego jaska podkladam pod brzuch.
Na to wyglada ze jakos niestety niezauwazylam ale chyba mi wybaczysz
Tak czy siak kupie sobie ale zastanawiam sie jeszcze ktoraWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 22:27
-
Byłam wczoraj późnym wieczorem u mojego dr, zrobił usg i oczom nie wierzyłam, ale kruszynka jest Jest zarodek i bijeaszencja, Ania1602 lubią tę wiadomość