X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 7 transfer i nic - pomocy
Odpowiedz

7 transfer i nic - pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • KasiaKP Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grażyna wrote:
    Biorę wszystkie suple od dawna
    A jak z dawkowaniem tych supli? I jak długo je bierzesz, bo niektóre potrzebują nawet 90 dni aby rzeczywiście zadziałać. Jak zaczynałam swoją przygodę to brałam np. tylko 100mg koenzymu q10, dopiero potem wyczytałam w protokole z „It starts with an egg” i innych źródłach ze u starszych staraczek potrzeba aż w dawcę 600, stad tak pytam. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8431086/

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ