X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

BADANIA

Oceń ten wątek:
  • judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorotajarus wrote:
    Czy może być taka sytuacja, że badania źle wyszły 2 raz? :)

chyba mało prawdopodobne

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • klaudia.kol Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazłam coś takiego: W ginekologii wskazaniami do wykonania badań hormonalnych są:> Zaburzenia czasu trwania cyklu miesięcznego - cykle trwające powyżej 31 dni i poniżej 21 dni.> pierwotny lub wtórny brak miesiączki> występowanie objawów hirsutyzmu> krwawienia dodatkowe i nieprawidłowa obfitość krwawień> przedwczesne lub opóźnione dojrzewanie płciowe.

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za linki! Przeczytałam do końca prawie każdy artykuł i są naprawdę ciekawe ;)

Ja z kolei polecam artykuły na stronie https://www.klinikainvicta.pl/nieplodnosc-faq/ Tam jest cała zakładka z pytaniami od pacjentów.Dużo się dowiedziałam o niepłodności, badaniach, leczeniu niepłodności partnerskiej.

Podsyłajcie linki do artykułów wartych do przeczytania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po 34 miesiącach karmienia odstawiłam małą. Podano mi dostinex. Dziś robię prolaktyne A tam wynik 1,44 i strzałka w dół. Chciałam się starać o kolejną dzidzie ale martwię się czy wogule ta prolaktyna mi nic nie zakłuci. Pomóżcie co robić

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ