X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

BADANIA

Oceń ten wątek:
  • judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorotajarus wrote:
    Czy może być taka sytuacja, że badania źle wyszły 2 raz? :)

chyba mało prawdopodobne

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • klaudia.kol Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znalazłam coś takiego: W ginekologii wskazaniami do wykonania badań hormonalnych są:> Zaburzenia czasu trwania cyklu miesięcznego - cykle trwające powyżej 31 dni i poniżej 21 dni.> pierwotny lub wtórny brak miesiączki> występowanie objawów hirsutyzmu> krwawienia dodatkowe i nieprawidłowa obfitość krwawień> przedwczesne lub opóźnione dojrzewanie płciowe.

• maria.marysia Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2019, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za linki! Przeczytałam do końca prawie każdy artykuł i są naprawdę ciekawe ;)

Ja z kolei polecam artykuły na stronie https://www.klinikainvicta.pl/nieplodnosc-faq/ Tam jest cała zakładka z pytaniami od pacjentów.Dużo się dowiedziałam o niepłodności, badaniach, leczeniu niepłodności partnerskiej.

Podsyłajcie linki do artykułów wartych do przeczytania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po 34 miesiącach karmienia odstawiłam małą. Podano mi dostinex. Dziś robię prolaktyne A tam wynik 1,44 i strzałka w dół. Chciałam się starać o kolejną dzidzie ale martwię się czy wogule ta prolaktyna mi nic nie zakłuci. Pomóżcie co robić

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ