X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Starania o czwarte
Odpowiedz

Starania o czwarte

Oceń ten wątek:
  • 3dziewczynki Nowa

Wysłany: 6 czerwca 2020, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna-mama3 wrote:
    Hej u mnie cykl był bardzo pracowity 🙂 mam taką cichą nadzieję że nie pojawi się @ i wkoncu zobaczę te dwie kreski.
    To tak jak u mnie, też liczę na szczęśliwy czerwiec.

Ania81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3dziewczynki wrote:
    To tak jak u mnie, też liczę na szczęśliwy czerwiec.

My tez pracujemy, planowana @ mam dostac okolo 23-24 czerwca, oby nie przyszlo. Wam tez tego z calego serca zycze. Zero @, a same pozytywy

Anna-mama3 lubi tę wiadomość

• 3dziewczynki Nowa

Wysłany: 6 czerwca 2020, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie planowana 17-ego, ale nawet jeśli nieprzyjdzie to testować będę dopiero 23 a niech ma prezent na dzień ojca 🎁🎁

Anna-mama3 lubi tę wiadomość

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2020, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki
    Moja @ miała być wczoraj hmn dziś też nic narazie czekam ale kusi zrobić test ale boję sie rozczarowania. Muszę wytrzymać do piątku może wkońcu zobaczę upragnione dwie kreski :) Samopoczucie takie dziwne ale to moze moje urojenia bo dziś w pracy cały czas myślami byłam czy się udało czy nie. Na wykresie temp rośnie wić może to coś znaczy :)
    A jak u was?
    Trzymam kciuki

• Mam3corki Debiutantka

Wysłany: 10 czerwca 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna-mama3 wrote:
    Hej dziewczynki
    Moja @ miała być wczoraj hmn dziś też nic narazie czekam ale kusi zrobić test ale boję sie rozczarowania. Muszę wytrzymać do piątku może wkońcu zobaczę upragnione dwie kreski :) Samopoczucie takie dziwne ale to moze moje urojenia bo dziś w pracy cały czas myślami byłam czy się udało czy nie. Na wykresie temp rośnie wić może to coś znaczy :)
    A jak u was?
    Trzymam kciuki
    Ania trzymam kciuki żeby Wam się udało. U mnie @ ma być 17, zobaczymy. Objawów brak i na @i na ciążę. Może trochę głowa odpoczela i nie nakrecam się już tak jak w poprzednich cyklach.

Pozdrawiam

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca 2020, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic z tego. Rano budzik zadzwonił mierze temp a tam spadła brzuch boli zrobiłam test negatywny i wieczorem już przypadła @. No cóż zatrzymamy kolejne miesiąc starania. Może to w mojej głowie takie myśli miałam nastawione że sama uwierzyłam że to będzie ten miesiąc. Ale głowa do góry i do dzieła kolejny pracowity cykl czeka.
    Mam3corki trzymam kciuki żeby nie przylazła @. I za was dziewczynki też .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2020, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze mam czas, dopiero polowa cyklu. Jesli nie dostane @ do 28, to odczekam jeszcze z tydzien i dopiero zrobie test. Wiem, ze po poronieniu moze byc roznie z tymi cyklami.
    Anna-mama3 uda sie, tylko sie nie stresuj i nie mysl za duzo.
    Mam3corki trzymam kciuki zeby @ nie przyszla.

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 12 czerwca 2020, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dziewczyny staram się nie myśleć ale jak tu nie myśleć jak wszędzie gdzie pojadę brzuszki mamuśki widzę no dziś to chyba z 10 spotkalam. No cóż postaram się zero myślenia i skończy się @ i znowu będzie pracowity cykl 🙂 nawet mój chłop coś się chyba martwi bo mi dziś powiedział że nie dziwi cię że rok za nami i nic a z trójką było pyk i było 🙂 hmn. W 13 cyklu idę do swojego gin i zboczymy co powie. Biorę lamette już trzeci cykl i dalej nic. Przedtem miałam luteinę luteina nie pomogła dał.lamette. dodam że badania mam.oki chociaż te podstawowe bo innych nie zlecal.
    A za was dziewczynki trzymam mocno mocno kciuki 🙂

Lolipop lubi tę wiadomość

• Mam3corki Debiutantka

Wysłany: 16 czerwca 2020, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, według ovufriend @ powinna być dziś, oznak brak, sluz dużo kremowego. Może dobry znak.

Pozdrawiam

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2020, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam3corki wrote:
    Hej, według ovufriend @ powinna być dziś, oznak brak, sluz dużo kremowego. Może dobry znak.

Pozdrawiam
    Trzymamy kciuki dan znać 😄🥰🥰🥰🥰

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2020, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za was mocno mocno kciuki. Wyposarzylam się w tym cyklu testy owulacyjny dwie paczki 😄😄😄 i znowu zatrzymamy dzialac. Lamette chyba działa bo mnie brzuch pobolewa. Chyba wybiorę się do gin mojego na.podglad cyklu w piątek będzie 9dc myślicie że to dobry dzień czy coś zobaczy czy w poniedziałek na 12dc. Ja już sama nie wiem piprostu wariuje l.😏😏😏 Olej z wiesiołka też zatrzelam brać w tym cyklu a może coś pomorze witaminy kwas foliowy i do dzieła 🙂👊👊👊

Ania81 lubi tę wiadomość

• Klaska Debiutantka

Wysłany: 17 czerwca 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam3corki wrote:

Pozdrawiam
    powodzenia!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2020, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam3corki wrote:

Pozdrawiam

Powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna-mama3 wrote:
    Trzymam za was mocno mocno kciuki. Wyposarzylam się w tym cyklu testy owulacyjny dwie paczki 😄😄😄 i znowu zatrzymamy dzialac. Lamette chyba działa bo mnie brzuch pobolewa. Chyba wybiorę się do gin mojego na.podglad cyklu w piątek będzie 9dc myślicie że to dobry dzień czy coś zobaczy czy w poniedziałek na 12dc. Ja już sama nie wiem piprostu wariuje l.😏😏😏 Olej z wiesiołka też zatrzelam brać w tym cyklu a może coś pomorze witaminy kwas foliowy i do dzieła 🙂👊👊👊

Oby sie udalo tym razem

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3dziewczynki wrote:
    U mnie planowana 17-ego, ale nawet jeśli nieprzyjdzie to testować będę dopiero 23 a niech ma prezent na dzień ojca 🎁🎁
    I jak mamy gratulować 😀

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 17 czerwca 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81 wrote:
    Powodzenia
    Powodzenia mocno trzymam kciuki

• Mam3corki Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca 2020, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, @przyszła dziś z rana, no cóż kolejny pracowity miesiąc się zapowiada 😘😘😘

Pozdrawiam

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 19 czerwca 2020, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam3corki wrote:
    Niestety, @przyszła dziś z rana, no cóż kolejny pracowity miesiąc się zapowiada 😘😘😘

Pozdrawiam
    No to jak u mnie. No u mnie już 9dc więc zapowiada się pracowity weekend 😛😛😛😄.

• Eulalia Znajoma

Wysłany: 29 czerwca 2020, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety płci nie da się zamówić ale można kontrolować owulację ja tak robię a staramy się o drugie, chodzę na usg i w domu sprawdzam jajeczkowanie takim testerem ze śliny

• Anna-mama3 Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2020, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie pompracowitym cyklu teraz czekanie ale nie nastawiam się wogole to ostanio mam złe myśli. Mój gin dał.mi zastrzyk na pęknięcie jajeczka i zobaczymy ale cosik baknal o badania jajowodów hmn czy to możliwe że mając trójkę dzieci mogę mieć problem z jajowodami i dlatego nie udaje się . Czekamy do 9 lipca .
    A u was jak

‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ