Starania o czwarte
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Moja @ miała być wczoraj hmn dziś też nic narazie czekam ale kusi zrobić test ale boję sie rozczarowania. Muszę wytrzymać do piątku może wkońcu zobaczę upragnione dwie kreski Samopoczucie takie dziwne ale to moze moje urojenia bo dziś w pracy cały czas myślami byłam czy się udało czy nie. Na wykresie temp rośnie wić może to coś znaczy
A jak u was?
Trzymam kciuki -
Anna-mama3 wrote:Hej dziewczynki
Moja @ miała być wczoraj hmn dziś też nic narazie czekam ale kusi zrobić test ale boję sie rozczarowania. Muszę wytrzymać do piątku może wkońcu zobaczę upragnione dwie kreski Samopoczucie takie dziwne ale to moze moje urojenia bo dziś w pracy cały czas myślami byłam czy się udało czy nie. Na wykresie temp rośnie wić może to coś znaczy
A jak u was?
Trzymam kciuki
Pozdrawiam -
Nic z tego. Rano budzik zadzwonił mierze temp a tam spadła brzuch boli zrobiłam test negatywny i wieczorem już przypadła @. No cóż zatrzymamy kolejne miesiąc starania. Może to w mojej głowie takie myśli miałam nastawione że sama uwierzyłam że to będzie ten miesiąc. Ale głowa do góry i do dzieła kolejny pracowity cykl czeka.
Mam3corki trzymam kciuki żeby nie przylazła @. I za was dziewczynki też . -
Ja jeszcze mam czas, dopiero polowa cyklu. Jesli nie dostane @ do 28, to odczekam jeszcze z tydzien i dopiero zrobie test. Wiem, ze po poronieniu moze byc roznie z tymi cyklami.
Anna-mama3 uda sie, tylko sie nie stresuj i nie mysl za duzo.
Mam3corki trzymam kciuki zeby @ nie przyszla. -
Eh dziewczyny staram się nie myśleć ale jak tu nie myśleć jak wszędzie gdzie pojadę brzuszki mamuśki widzę no dziś to chyba z 10 spotkalam. No cóż postaram się zero myślenia i skończy się @ i znowu będzie pracowity cykl 🙂 nawet mój chłop coś się chyba martwi bo mi dziś powiedział że nie dziwi cię że rok za nami i nic a z trójką było pyk i było 🙂 hmn. W 13 cyklu idę do swojego gin i zboczymy co powie. Biorę lamette już trzeci cykl i dalej nic. Przedtem miałam luteinę luteina nie pomogła dał.lamette. dodam że badania mam.oki chociaż te podstawowe bo innych nie zlecal.
A za was dziewczynki trzymam mocno mocno kciuki 🙂Lolipop lubi tę wiadomość
-
Trzymam za was mocno mocno kciuki. Wyposarzylam się w tym cyklu testy owulacyjny dwie paczki 😄😄😄 i znowu zatrzymamy dzialac. Lamette chyba działa bo mnie brzuch pobolewa. Chyba wybiorę się do gin mojego na.podglad cyklu w piątek będzie 9dc myślicie że to dobry dzień czy coś zobaczy czy w poniedziałek na 12dc. Ja już sama nie wiem piprostu wariuje l.😏😏😏 Olej z wiesiołka też zatrzelam brać w tym cyklu a może coś pomorze witaminy kwas foliowy i do dzieła 🙂👊👊👊
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Anna-mama3 wrote:Trzymam za was mocno mocno kciuki. Wyposarzylam się w tym cyklu testy owulacyjny dwie paczki 😄😄😄 i znowu zatrzymamy dzialac. Lamette chyba działa bo mnie brzuch pobolewa. Chyba wybiorę się do gin mojego na.podglad cyklu w piątek będzie 9dc myślicie że to dobry dzień czy coś zobaczy czy w poniedziałek na 12dc. Ja już sama nie wiem piprostu wariuje l.😏😏😏 Olej z wiesiołka też zatrzelam brać w tym cyklu a może coś pomorze witaminy kwas foliowy i do dzieła 🙂👊👊👊
Oby sie udalo tym razem -
Hej dziewczyny u mnie pompracowitym cyklu teraz czekanie ale nie nastawiam się wogole to ostanio mam złe myśli. Mój gin dał.mi zastrzyk na pęknięcie jajeczka i zobaczymy ale cosik baknal o badania jajowodów hmn czy to możliwe że mając trójkę dzieci mogę mieć problem z jajowodami i dlatego nie udaje się . Czekamy do 9 lipca .
A u was jak