Starania o czwarte
-
WIADOMOŚĆ
-
Starająca się, ojejku, piękna kreseczka!! Gratuluję
Przyjmiecie mnie do wątku..? Staram się o piąte, jestem miesiąc po stracie, prawdopodobnie przez zaniedbanie dentystki... Przeoczyła spory stan zapalny jednego zęba i chyba przez to straciłam ciąże...
Mimo to nadzieja umiera ostatnia.. Staram się postawić na nogi i jakoś wykrzesać nadzieję, że jeszcze się uda...
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Annamaria wrote:Starająca się, ojejku, piękna kreseczka!! Gratuluję
Przyjmiecie mnie do wątku..? Staram się o piąte, jestem miesiąc po stracie, prawdopodobnie przez zaniedbanie dentystki... Przeoczyła spory stan zapalny jednego zęba i chyba przez to straciłam ciąże...
Mimo to nadzieja umiera ostatnia.. Staram się postawić na nogi i jakoś wykrzesać nadzieję, że jeszcze się uda...4x córka😁❤️🤪
-
StarającaSię, cudna i wyraźna!
Nigdy nie przestaną mnie wzruszać ciążowe testy.... Niech się wszystko dobrze rozwija
Taaak, u mnie sami chłopcy, wszyscy kochani i jak na chłopców, bardzo pomocni w domu -
Starajaca sie gratulacje Zycze teraz bardzo nudnej ciazy i szczesliwego rozwiazania.
Anna-Maria, kochana mocno tule spowodu straty. Nie tak dawno sama przez to przeszlam, wiem co czujesz.
Moge cie troche pcieszyc, ze nam sie Udalo doscyc szybko, bo w 3cyklu po stracie. Obecnie oczekuje mego cudu w lutym.
Zycze ci z calego serca bys szybko ujrzala dwie kreseczki na tescie i miala piekna nudna ciaze ze szczesliwym rozwiazaniemAnnamaria lubi tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Hej dziewczyny 😊
Jesteście jeszcze?
Marzy mi się 4 dzieciątko 😀
W maju najmłodszy synek skończy 2 latka i pewnie zaczniemy starania 😉Marzycielka lubi tę wiadomość
-
Przy niepłodności wtórej faktycznie najlepiej byłoby skierować się do kliniki leczenia niepłodności. Myślałaś już o in vitro albo IUI? Nie wiem jak inne kliniki, ale wiem, że Invicta dalej normalnie działa i przyjmuje pacjentów. Jeśli boisz się teraz iść do kliniki, to wiele klinik oferuje teraz konsultacje online. Może warto się zapisać? Mam nadzieję, że uda Ci się zajść w kolejną ciążę Mogę się zapytać, o które dziecko się starasz? A Wy dziewczyny, macie jakieś problemy z zajściem w ciążę? Ja sama w sumie staram się jakiś czas, ale dopiero o pierwsze
-