Starania o czwarte
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś przyszły rezultaty hcg we krwi, poziom 1024 wiec oficjalnie potwierdzony 6tc 😊🎉 30.04 mam usg do tego czasu postaram się nie zwariować 😂 raz miałam ciąże gdzie serce zarodka przestało bić dlatego stresuje się trochę No ale wole iść później niż sprawdzać za wcześniej i żyć w jeszcze większym stresie.
Co śmieszne po usłyszeniu ze hcg jest wysoko natychmiast zrobiło mi się niedobrze 😂😂😂 organizm dostał sygnal ze jest ciąża to teraz mogą pojawić się objawy 🤢Grosia, Jussia lubią tę wiadomość
-
Harry Hole wrote:Dziś przyszły rezultaty hcg we krwi, poziom 1024 wiec oficjalnie potwierdzony 6tc 😊🎉 30.04 mam usg do tego czasu postaram się nie zwariować 😂 raz miałam ciąże gdzie serce zarodka przestało bić dlatego stresuje się trochę No ale wole iść później niż sprawdzać za wcześniej i żyć w jeszcze większym stresie.
Co śmieszne po usłyszeniu ze hcg jest wysoko natychmiast zrobiło mi się niedobrze 😂😂😂 organizm dostał sygnal ze jest ciąża to teraz mogą pojawić się objawy 🤢 -
Harry Hole dużo,dużo zdrówka💖 Będzie dobrze☺
Więc tak w czwrtek byłam na wizycie,polip jak najbardziej w tym samym miejscu,a dzisiaj jestem właśnie po zabiegu😀Nie było tak strasznie,ciut bolało.Zabieg w znieczuleniu miejscowym,ukręcenie polipa,wyłyżeczkowanie kanału szyjki i krioterapia miejsca z którego wyrastał,co by.nie odrósł.Teraz około 3 tygodni czekania na wynik histopatologiczny.Najważniejsze,że go się pozbyłam😛
Zabieg zrobiłam w prywatnej klinice i okazuje się,że można bez szpitala,oddziału i znieczulenia dożylnego.Ta nasza polska służba zdrowia......1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Hej dziewczyny. Ja od 12 dni mam codziennie plamienia brazowe. Mieszkam w kraju gdzie ciaza przed 12 tc jest traktowana jak spozniony okres prawie, wiec nie kontaktowalam sie z lekarzem (w poprzedniej ciazy jak tak mialam lekarz powiedzial co bedzie to bedzie I kazal lezec, na szczescie plamienia ustaly po 3 dniach). Wczoraj nie wytrzymalam I pojechalam na pogotowie I dzieki temu udalo mi sie wyblagac wizyte u ginekologa dzis. Widzialam malutka fasolke, akcja serca jest, wiek plodu 6t2d. Poniewaz serce bije dostalam plastry z estrogenem na zatrzymanie krwawien I dodatkowo dopochwowo progesteron 3x dziennie. Wyglada na to ze jest niebezpieczenstwo oddzielenia sie lozyska od sciany macicy, stad te krwawienia/plamienia.
Dodam jeszcze ze dzien po tym jak wyszedl mi pozytywny test przewrocilam sie okropnie na plecy, przez kilka dni lezalam tak bardzo bylam poobijana. Obilam sobie zwlaszcza odcinek krzyza. Lekarz mowil ze to nie powinno mien wplywu na dziecko no ale gdzies kolacze sie taka mysl, czy gdyby nie ten upadek wszystko szlo by gladko?
Trzymajcie kciuki za nas. Za tydzien kolejne usg mama nadzieje ze do tego czasu krwawienia ustana bo to ogromny stress codziennie widziac plamy. Spodziewam sie najgorszego gdzies w glebi serca -
Harry Hole wrote:Hej dziewczyny. Ja od 12 dni mam codziennie plamienia brazowe. Mieszkam w kraju gdzie ciaza przed 12 tc jest traktowana jak spozniony okres prawie, wiec nie kontaktowalam sie z lekarzem (w poprzedniej ciazy jak tak mialam lekarz powiedzial co bedzie to bedzie I kazal lezec, na szczescie plamienia ustaly po 3 dniach). Wczoraj nie wytrzymalam I pojechalam na pogotowie I dzieki temu udalo mi sie wyblagac wizyte u ginekologa dzis. Widzialam malutka fasolke, akcja serca jest, wiek plodu 6t2d. Poniewaz serce bije dostalam plastry z estrogenem na zatrzymanie krwawien I dodatkowo dopochwowo progesteron 3x dziennie. Wyglada na to ze jest niebezpieczenstwo oddzielenia sie lozyska od sciany macicy, stad te krwawienia/plamienia.
Dodam jeszcze ze dzien po tym jak wyszedl mi pozytywny test przewrocilam sie okropnie na plecy, przez kilka dni lezalam tak bardzo bylam poobijana. Obilam sobie zwlaszcza odcinek krzyza. Lekarz mowil ze to nie powinno mien wplywu na dziecko no ale gdzies kolacze sie taka mysl, czy gdyby nie ten upadek wszystko szlo by gladko?
Trzymajcie kciuki za nas. Za tydzien kolejne usg mama nadzieje ze do tego czasu krwawienia ustana bo to ogromny stress codziennie widziac plamy. Spodziewam sie najgorszego gdzies w glebi serca -
Harry Hole bardzo mocno trzymam kciuki✊✊✊ Jak czytam fora,to często natykam się na plamienia na początku ciąży i dziewczyny rodzą zdrowe dzieci.Wiem łatwo napisać "nie denerwuj idę",ale naprawdę stres nie pomaga a wprost przeciwnie-szkodzi.
W Polsce też z państowa służbą zdrowia to różnie....tyle że jak prywatnie to wszystko masz od ręki i łatwo dostępne wszystko i zawsze usg,badanie.A prywatnych gabinetów mamy sporo,wiem że za granicą inaczej to wygląda.1.04.2020 Dwie córeczki💗💗 -
Hej, mi też marzy się 4 maluszek. Staraliśmy się od października 2019 w lutym się udało niestety w 10 tygodniu okazało się, że serduszko nie bije. 10 kwietnia miałam zabieg łyżeczkowania, teraz czekam na pierwszą @. Chciąłabym już znowu zacząć starania ale wiem że muszę trochę odczekać.
-
Witam, jestem tu nowa. Od lipca staramy się o 4 dziecko, 29 marca mialam@, w dni płodne był sex, sex, sex i ta nadzieja że w końcu się uda, 25-26 kwietnia skąpa @ , 27-28 sluz delikatnie różowy, dziś trochę różowego śluzu trochę brązowego. Nie chce robić testu bo już tych I widziałam sporo przez ostatnie miesiące i boję się że znowu się rozczaruje. Dodam że zwykle @ mam dość obfite.
-
Czesc dziewczyny
Jestem tu nowa. Mam 3 dzieciakom, dwoch synow (8 lat i 4 lata) i coreczke (7 lat). Staramy sie teraz o czwarty cud. W kwietniu stracialam ciaze w 9 tygodniu, malenstwo juz odeszlo sreduszko przestalo bic na poczatku 8 tygodnia. 😭
Prosze trzymajcie za mnie kciuki. Ja zycze powowdzenia wszystkim staraczkom, a tym zafasolkowanym pieknych zdrowych brzuszkowLolipop, Jussia lubią tę wiadomość
-
3dziewczynki wrote:Witam, jestem tu nowa. Od lipca staramy się o 4 dziecko, 29 marca mialam@, w dni płodne był sex, sex, sex i ta nadzieja że w końcu się uda, 25-26 kwietnia skąpa @ , 27-28 sluz delikatnie różowy, dziś trochę różowego śluzu trochę brązowego. Nie chce robić testu bo już tych I widziałam sporo przez ostatnie miesiące i boję się że znowu się rozczaruje. Dodam że zwykle @ mam dość obfite.
Zrob test, jak tak miala z moim pierwszym, takze dlugo sie staralismy -
Witam u mnie kolejny miesiąc do tyłu. Mam nadzieję że się uda w tym. Tak mi się marzy corunia. Wiem że już ma 3 i kocham je nad życie ale ostatnio bzika dostałam na tym punkcie. Mam płodne i trzymajcie za mnie kciuki żeby się wkoncu udało. Za wszystkie mamy starające się o 4 cud trzymam kciuki napewno się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 12:49
Lolipop, Ania81, Jussia lubią tę wiadomość
-
Anna-mama3 wrote:Hej u mnie cykl był bardzo pracowity 🙂 mam taką cichą nadzieję że nie pojawi się @ i wkoncu zobaczę te dwie kreski.
Trzymamy kciuki.
Ja jestem po 🐵. Teraz zaczynamy znowu dzialac. Mam cicha nadzieje, ze czerwiec bedzie dla nas szczesliwyAnna-mama3, Lolipop lubią tę wiadomość