Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Tratatata

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wsxystkim.Ja dopiero terax bo trzrba bylo balagan ogarnac Wlasnie Maks zasypia,ide sniadanie wrabac a po obiedzemalego jade do mamy i pierwsxy spacer nowym wozem po parku zaliczymy :-)

efcia, moremi, satori, Mega, Luna76, Magdala, Kisiel, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry w sobotę :)
    Dobry sen to jednak potężna siła. Jestem dziś wyspana a zatem w dobrym i łagodnym nastroju, pełna sił, energii i pogody ducha oraz można do mnie mówić z bliskiej odległości. Wczoraj... bez kija lepiej było nie podchodzić ;)

Morka kciuki w trybie turbo za Ignasiowe badania włączone <3
    Małgoś powodzenia &&
    Mimbla super suwak :)

Wszystkim dobrego dnia :)

efcia, moremi, Magdala, Kisiel, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori, jak ten czas leci. Jeszcze 6 dni i zacznie się drugi trymestr o.O
    i zaraz będziesz wyprawkę szykować ;-)

efcia, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam zobaczyć ten suwak ząbkowy, ale on jest przerażający :-D zmieniam :-)

efcia lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć babki!
    Ja dziś mam dwie imprezki. Jedną rodzinną, a drugą ze znajomymi z liceum. Cieszę się na te mordki ;-)
    Piękna pogoda, ale chyba dziś odpuszczę spacer - chałupę trza ogarnąć po tygodniu...
    Wszystkim zbrzuchaconym i oczekującym - miłego dzionka życzę! :-)

efcia, moremi, Magdala, Kisiel, Mega, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, satori lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Różnie z tym bywa, ja już nawet leki kupiłam.
    No nie gadaj! 8-O A jaki był Twój problem, że zdecydowałaś o in vitro?

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Taki jak u Ciebie :-) wszystko było w porządku, ale czas się kurczył. Dawaj Luna :-)

Luna76, efcia, malgos741, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,pogoda jest piekna .milego dnia

Magdala, Kisiel, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry po poludniu.
    Nie robie obiadu, bo mamy imprezke wieczorem z sasiadami to sie najemy.
    :-)

anna maria, Luna76, Kisiel, Mega, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Taki jak u Ciebie :-) wszystko było w porządku, ale czas się kurczył. Dawaj Luna :-)

To prawda, Morka...
    Próbowaliśmy dwukrotnie inseminacji w Katowicach, bezskutecznie. Teraz czas na kolejny etap. Nie mam zbytnio dobrych wrażeń po tej kliniki - myślę, że trzepią kasę i to ich priorytet. Teraz wybierzemy się do Ostrawy - tę klinikę polecił mi zaprzyjaźniony ginekolog. Ma sporo pacjentek po in vitro w tej klinice.
    Obaczy sie ;-)

za trzy tyg. 40-tka :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 14:21

Kisiel, Mega, efcia, Mimbla, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Efcia, slonce baterie laduje ;)

Dzien dobry i ja. Poprosze o moje obiecane slonce, ogrod czeka! Wstalam dzis o 9.30, pelna zapalu, a tu szaro buro. To siedze przy kompie z kawa, ech..

Dawaj do mnie. Swieci, az sie rozebralam.
    Pogrzebalam w doniczkach. Posadzilam rododendrona nowego. Ogarnelam rabatke z lisci i galezi po wichurze. Podlalam pelargonie. Odkrylam wode w skrzyni na narzedzia O.o

Teraz przerwa na herbate i kanapki zaraz zrobie. Wiecie, ze kanapki to moje ulubione zarcie?

Wlasnie patrze, jak drzwi ogrodowe, pod wplywem wiatru wala w suszarke z bialym praniem w ogrodzie. hehe.

A sasiedzi na gorze, nowi, kupili sobie telewizor na pol sciany. Widzialam dostawe jak siedzialam w ogrodku. Moj mowi, ze nie czuli sie jeszcze pelna rodzina bez tego sprzetu. ;-) Anglicy..

Kisiel, efcia, Mimbla, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    To prawda, Morka...
    Próbowaliśmy dwukrotnie inseminacji w Katowicach, bezskutecznie. Teraz czas na kolejny etap. Nie mam zbytnio dobrych wrażeń po tej kliniki - myślę, że trzepią kasę i to ich priorytet. Teraz wybierzemy się do Ostrawy - tę klinikę polecił mi zaprzyjaźniony ginekolog. Ma sporo pacjentek po in vitro w tej klinice.
    Obaczy sie ;-)

Luna trzymam kciuki. Niepamietam. Wy macie jakies dzieci?
    Ja tez z sekcji wszystko ok, a ciazy nie ma. :-)

malgos741 lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Moremi Ci dobrze powiedziała wszystko było ok a ciąży nie bylo 2,5roku. Miałaś robiona drożność bo nie pamiętam?

efcia lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala a my kupiliśmy mieszkanie od ludzi którzy nie mieli telewizora.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • efcia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:

mam znajomego który tez nie ma tv, w sumie nie dziwie sie, bo nie ma co ogladac ;-)
    mam z 90 kanalow i naprawde czasami nie ma na czym oka zawiesić , ale jak jestem sama w domu to lubie miec włączony, mam wtedy wrażenie ze nie jestem sama ;D

Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po tescie.Powiem Wam tak.Jesli ktos potzrebuje wozek spacerowy ,ktory sie szybko sklada i rozklada do malego auta. Jest lekki,ma wazna rzecz jaka jest przedluzana budka(slonce walilo a mlody mial elegancki cien na buzi jak lezal)Do tego lekko sie prowadzi,a dziec lezy i zachwyca sie widokami To polecam z czystym sumieniem espiro metro.Na chodnik w miescie,kostke jak znalazl Dodam,ze mlody pierwszy raz jechal nie widzac mnie i wogole mu to nie przeszkadzalo.Spedzil w wozku ponad2godziny bawiac sie i rozgladajac wokol. I pasy mu kompletnie nie przeszkadzaja a w baby mercu kolo domu nie chce pasow za bardzo tolerowac.A i jeszcze jedno jako wysoka osoba mam w nim mozliwosv wydluzenia raczek i nie muwze obijac nogami sie o wozek.Pobuszowalismy po sklepach i wreazcie dorwalam cienka,fajna czapke z daszkiem i uszami a przymierzyl chyba z 20roznych.I rozmiar rozmiarowi nie rowny Niektore9do12male byly :-\ Takze piekna pogoda,dlugi spacer i czlowiek od razu szczesliwy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 15:16

moremi, Mega, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, anna maria, satori, peppapig, slash lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zrobiłam pizzę pełnoziarnista pyszna, zaraz lecimy na działkę zobaczyć czy grusza zimę przetrwała bo licho z nią było.

moremi, Mimbla, efcia, Sabina, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry po poludniu:)
    Jestem dumna z mojego autka. Tyle rzeczy pomiescilo!
    Teraz kawa i trza cos posprzatac. A slonko takie ladne ze az przyjemnie nawet sprzatac:)

moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    To prawda, Morka...
    Obaczy sie ;-)

to będzie się działo :-)
    po 40 też kobiety zachodzą w ciążę z ivf :-)

malgos741, efcia, Magdala, Mimbla, Jastra, Sabina, satori, Luna76 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    My telewizor mamy. Służy jako monitor, bo nie mamy telewizji ;-) i tak od 5 lat :-D

efcia, Magdala, Jastra, Sabina, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: