Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Ja dzis dalam rade zjesc sniadanie o 11:00 - dwie bulki z zoltym serem i kiszonymi ogorkami...nie wyobrazacie sobie jaka bylam szczesliwa .
Rano na targu kupilam banany, pomarancze, koperek i 15 sztuk ogorkow. Dzis mnie nie mdli, natomiast od rana troszke plamilam.Ale nie panikuje poki krwawienia nie ma.Moze sie zarodek po prostu rozpycha?
Bylismy na pieknym spacerze nad Dolina 3 stawow, posiedzielismy w sloncu, wypilam litr soku truskawkowego Kubus a teraz leze.I chyba tak zostanie juz dzisiaj.
Milego dnia, Wiedzmy!
moremi, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Jastra, Sabina, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla, ja miałam plamienia w terminach potencjalnego okresu. Oszczędzaj się, dawaj rozpieszczać i bedzie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 15:52
Mega, Mimbla, efcia, Jastra lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
boniu jak ja uwielbiam taką pogodę, te pierwsze słońce wiosenne, ptaszydła się przekrzykują
pranie wywalone na balkon, okna pootwieranie
fajoskiemalgos741, efcia, Kisiel, Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, Magdala, Jastra, kapturnica, Sabina, anna maria, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
Ja już po robocie.. słoneczko nawala...super..
dzis znajomi do nas przychodzą a ja zero alko..Mimbla, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mimbla wrote:Malgos pij soki ile wlezie, zobaczysz ze da sie impreze wytrzymac i bez alko.Baw sie dobrze
Mimbla lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mimbla wrote:Malgos pij soki ile wlezie, zobaczysz ze da sie impreze wytrzymac i bez alko.Baw sie dobrze
Mimbla, malgos741, efcia, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Małgoś udanej imprezy bezalkoholowej. My wróciliśmy z działki było cudownie, piękna pogoda, polezalam na leżaku, łapiąc witaminę d. Młody się pozbawił, wszystko super tylko teraz znowu kaszle, no ile można
malgos741, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Na TLC leciał serial o ivf a zaraz po nim następny to "porodówka". Pierwszy zachęca do ciąży a drugi zniechęca? a gdzie serial o ciąży? Przydałby się tak gdzieś pomiędzy
efcia, Mega, Reni, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O widzisz Kometa lecial kiedys serial 9miesiecy o ciazy jak dobrze pamietam
A niedawno gdzieś mi się obił o oczy jakiś nowy super hit prodakszyn baj polska tivi (a może i nie) pt. Dziewiąty miesiąc. Klimaty typu trudne sprawy i dlaczego ja...kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ogladalam wlasnie program o Kubie.Piekny kraj tylko strasznie zacofany przez izolacje.Ciekawe czy juesej znow je zacznie traktowac jak dodatkowy stan i cyckac