Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas zycie nocne w rozkwicie. Sasiedzi przed chwila poszli. Chlop leje sobie wode do wanny, a ja dokonczam ze stolu. Mniom niom niom niom.
Kapusta po zaburzansku skradziona od Paszczaka, zjedzona i sprzedana. Pycha.efcia, Mega, Mimbla, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
To ja chyba dziś zamykam klasę. Albo juz otwieram.
Ta bezsenność mnie wykończy. Od 3 się plątam po domu.
Właśnie wymyśliłam sobie , że kupię karuzelę z projektorem na łóżeczko.
No to szukam .
Kolorowych snów !efcia, Mega, Mimbla, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
A mnie właśnie szanowny małżonek telefonem obudził, że kot go zaatakował i chciał kanapkę z ust wyjąć
No to zeszłam i uratowałam kiciusia przed śmiercią głodową
Bry
efcia, Mega, Sabina, ania.g, moremi, Jastra, satori lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bry słonecznie. .
Ps. Paszcza kujak zaliczony..efcia, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, Mimbla, Sabina, beates, moremi, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry
Widze ze wszystkim slonce oddali milej niedzieli
A ja czekam na woesci od siostry, o 4odeszly wody, o 6 jeszcze nic, a teraz nie mam wieści nic nie pisze
Edit: o 9.30 urodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 11:00
Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, Sabina, anna maria, moremi, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
Bry. U mnie też piękne słońce. Po obiedzie zaliczamy spacer. Super jak można powyciagac lżejsze ciuchy
malgos741, kapturnica, efcia, Mimbla, Sabina, Aasiula, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiuta wrote:A mnie właśnie szanowny małżonek telefonem obudził, że kot go zaatakował i chciał kanapkę z ust wyjąć
No to zeszłam i uratowałam kiciusia przed śmiercią głodową
Bry
Dzień dobry.
Dzieć na dworze. Ja leżę. Dobrze miMega, efcia, Mimbla, moremi, Niuta, Jastra, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Magdala jaki ladny awatar
a ten jezyk od czego
Dzieki, karnawalowy juz byl passe.
Jezyk sobie spalilam chyba Corsodylem - plynem do plukania ust. Troche mam nadwrazliwe dziasla i zaczelam plukac, ale on taki mocny jakis.
U nas rosol.efcia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzień dobry
Wczoraj miałam nawał znajomych w domu więc od rana szykowałam jedzenie. Wszystko zniknęło więc smakowało. Dziś u nas piękne słońce i prawie 20 stopni. Poszliśmy na długi spacer. Moje dzieciaki porozbierane, w bluzach i bez czapek reszta dzieci mijanych po drodze w grubych czapach i kurtkach. Zrobiliśmy 10 km, nogi mi z tyłka odpadają.Mega, efcia, kapturnica, Magdala, Sabina, moremi, Jastra, satori, beates lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Pogoda dopisala to przynajmniej kolo domu z malym polazilam.Wiosna to jest to co lubie Mlody do geby nie pozwoli sobie zagladnac stan podgoraczkowy ma dalej.Ehh
kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4