Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Bry
Widze ze wszystkim slonce oddali milej niedzieli
A ja czekam na woesci od siostry, o 4odeszly wody, o 6 jeszcze nic, a teraz nie mam wieści nic nie pisze
Edit: o 9.30 urodziła
Efcia, gratuluje!!!
Jak sie czuje siostra?efcia lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Satori, jak ten czas leci. Jeszcze 6 dni i zacznie się drugi trymestr
i zaraz będziesz wyprawkę szykować
Leci, leci Chciałam się Wam pochwalić, że wczoraj po raz pierwszy od 12 tygodni i 2 dni nie miałam ani jednej mdłości i ani jednego rzyga. A w sobotę, mam nadzieję, że to na pożegnanie, przeczołgało mnie przeokrutnie. Uff
Mimbla jak sytuacja?
Ewcia jak siostra? Jak maleństwo?
Paszcza trzymam za ovu co by się znalazła &&
Ignaś kciuki cały czas
Biszkopt
Ja dziś sram po gaciach, umieram na zawał, trzęsę gaciami no … jednym słowem boję się strasznie. Popołudniu! Prenatalne!! Trzymajcie kciuki za wynik 4 cyfrowy albo prawie 4. Ni uja nie wiem czego się spodziewać.efcia, Simba, Reni, Jastra, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, Magdala, Aasiula, Kisiel, BISCA, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Przede wszystkim kciuki za wszystkie potrzebujace
Siostra urodzila sama, bez wspomagaczy, bez znieczulenia, bez nacinania, rodzila 4godz, ale mowi ze i tak szybko, bo z synem 7godz
Z opieki i warunkow w szpitalu zadowolona, 5 lat temu rodzila w tym samym szpitalu i mowi ze roznica ogromna, na plus oczywiscie
Na wekend jade w odwiedziny, juz nie moge sie doczekaćSimba, satori, Jastra, ComeToMeBaby, beates, anna maria, Mimbla, Aasiula, Kisiel, BISCA, Sabina, Mega, moremi, slash lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Leci, leci Chciałam się Wam pochwalić, że wczoraj po raz pierwszy od 12 tygodni i 2 dni nie miałam ani jednej mdłości i ani jednego rzyga. A w sobotę, mam nadzieję, że to na pożegnanie, przeczołgało mnie przeokrutnie. Uff
Mimbla jak sytuacja?
Ewcia jak siostra? Jak maleństwo?
Paszcza trzymam za ovu co by się znalazła &&
Ignaś kciuki cały czas
Biszkopt
Ja dziś sram po gaciach, umieram na zawał, trzęsę gaciami no … jednym słowem boję się strasznie. Popołudniu! Prenatalne!! Trzymajcie kciuki za wynik 4 cyfrowy albo prawie 4. Ni uja nie wiem czego się spodziewać.
Gratuluję pokonania etapu mdłości
i dziękuję za pamięć!
Rano oddałam materiał na wymazy, skonsultowałam się z jednym ginem na NFZ, pogadałam o moim plamieniu - które pojawia się i znika, a pojawia się głównie po wysiłku. Ponoć bardzo wiele kobiet takowe ma i nie nalezy się przejmować, bo progesteron mam modelowy a estradiol całkiem wywalony w kosmos i to świadczy o mocnej prawidłowo rozwijającej się ciąży. Stara wyściółka ze mnie wyłazi, jeśli dobrze zrozumiałam.
Jak więcej plamię to mam się oszczędzać, i tylko tyle.
Satori, trzymam kciuki za prenatalne &&, wyobrażam sobie ten strach, mnie też to czeka (mam nadzieję!)
Miłego dnia wszystkimsatori, beates, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, Kisiel, BISCA, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
chyba trzeba zacząć zakłady robić
mozemy zacząć zabawę i obstawiać, która kogo będzie miała
Kometa: dziewczynka
Mimbla: dziewczynka
Sandra: chłopaksatori, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, Kisiel, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chyba trzeba zacząć zakłady robić
mozemy zacząć zabawę i obstawiać, która kogo będzie miała
Kometa: dziewczynka
Mimbla: dziewczynka
Sandra: chłopak
Jeszcze ja! Jeszcze ja! U mnie też proszę obstawiać najlepiej ogonekbeates, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, Kisiel, malgos741, BISCA, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość