Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ja już zjadłam co miałam i teraz obgryzam tynk ze ściany, bo mnie ssie
i wszystko przez Ciebie, bo nie miałam z Twojej stron wsparcia
i moja macica ma jakiś zły humor i takie tam
A ten poczatek cyklu 1 kwietnia, to zart, prawda?BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Uhm Uhm...interesting...
A ten poczatek cyklu 1 kwietnia, to zart, prawda?
czy to jest temat do żartów?
jesteś niemiłaBISCA, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy jak kiedyś żartowałam?
czy to jest temat do żartów?
jesteś niemiłakrycha.stara, efcia, satori, malgos741, Reni, Sabina, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? Za dużo starań, za dużo.
W tv mówią że przyjechał Pan Thornbjergern. nie wiem czy dobrze napisałam, ale to fonia się liczy, bo słyszę: Tooorbiele... I sobie myślę: ja pierdziu, ale brzydkie imię - torbiel.satori, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:siostrzenica
siostra ma juz 2 chłopaków, wiec "robiła" córke - dosłownie, wg wskazówek lekarza
To super że sie udało
Przepis zadziałał. Ale odważny ten lekarz. Ciekawe co by zrobił gdyby jednak wyszedł chłopiecefcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
No to tak w miarę na spokojnie już
Wg usg wszystko jest bardzo w porządku. I serduszko i przepływy i narządy wewnętrzne i zewnętrzne. I kość nosowa widoczna i przezierność karkowa bardzo dobra. Czekamy teraz na wyniki badań krwi. Na 95% dziewuszka
Acha, Mała ma 67mm i najpierw z ogromnym zaangażowaniem ssała kciuk a potem zakryła całą buzię ręką i nie chciała nas oglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:22
ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, malgos741, Reni, Kisiel, BISCA, Sabina, beates, kapturnica, Mega, macduska, moremi, Jastra, paszczakin, Luna76, *aga*, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
satori wrote:No to tak w miarę na spokojnie już
Wg usg wszystko jest bardzo w porządku. I serduszko i przepływy i narządy wewnętrzne i zewnętrzne. I kość nosowa widoczna i przezierność karkowa bardzo dobra. Czekamy teraz na wyniki badań krwi. Na 95% dziewuszka
Acha, Mała ma 67mm i najpierw z ogromnym zaangażowaniem ssała kciuk a potem zakryła całą buzię ręką i nie chciała nas oglądać
Byłaś sama czy z facetem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:28
satori, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Super wiadomości gratulacje! Niech zdrowo rośnie.
Byłaś sama czy z facetem?ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Mega, moremi, Jastra, Luna76 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Satori ciesze sie ze wyniki super, rosnijcie zdrowo
czekaj, czekaj mowisz ze chcialas chlopca, jeszcze zostalo 5%
A te 5% to chyba że sobie zawinął jakoś bo ni chu chu tam nie byłoefcia, BISCA, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wiecie co? Za dużo starań, za dużo.
W tv mówią że przyjechał Pan Thornbjergern. nie wiem czy dobrze napisałam, ale to fonia się liczy, bo słyszę: Tooorbiele... I sobie myślę: ja pierdziu, ale brzydkie imię - torbiel.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Obecna.
Duch ochoczy ino ciało słabe..
Ale 20 stron dam rade nadrobić
no Słonca, kto się owocnie puścił?
;Pmalgos741, Reni, Kisiel, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, efcia, beates, kapturnica, Mega, macduska, moremi, satori, Jastra, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
satori wrote:No to tak w miarę na spokojnie już
Acha, Mała ma 67mm i najpierw z ogromnym zaangażowaniem ssała kciuk a potem zakryła całą buzię ręką i nie chciała nas oglądać
Sezon na dziewczynki otwarty , tak ? Ide w to. W tym cyklu zachodze !
ComeToMeBaby, malgos741, efcia, Elfik, beates, moremi, Kisiel, satori, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Satori, gratulacje
Bisca, wiesz jak jest.
Im bardziej to ma być dziołcha, tym ma większego fistacha..
to mówiłam ja, Jarząbek, trener II klasy
mama wycałowanego od czubka głowy do pięt Iwo..BISCA, malgos741, Sabina, efcia, kapturnica, Mega, Mimbla, moremi, Kisiel, satori, Jastra, Aasiula lubią tę wiadomość