Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A juzz jarze.Kurde moze wlacze .
edit nawlaczane.Moj wlazl do pokoju i przelaczyl zanim cokolwiek zpnaczylam he heefcia lubi tę wiadomość
-
Moja siostra pojechala na IP bo miala wysokie ciśnienie, w szpitalu zbadali i juz bylo ok, ale caly dzien ja glowa bolala, zbadali ja i zatrzymali na oddziale, ma rozwarcie 1.5cm i jakies minimalne skurcze, jak myslicie kiedy urodzi?
ComeToMeBaby, Mega, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie podoba mi się to imię
Hyhyhy
Mnie teraz czeka owulacyjny maratonefcia, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Moja siostra pojechala na IP bo miala wysokie ciśnienie, w szpitalu zbadali i juz bylo ok, ale caly dzien ja glowa bolala, zbadali ja i zatrzymali na oddziale, ma rozwarcie 1.5cm i jakies minimalne skurcze, jak myslicie kiedy urodzi?
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:a ja probowalam ja ogladac i po 5 min wymieklam, a ponoc dostali za nie oscara
efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Oj, to kciuki trzymam za szybką akcję. Do tych 8czy 10 cm rozwarcia jeszcze daleko. Czy to jej termin? Wody odeszły? Skurcze są? niech się dzieje
nie, wody jeszcze nie odeszly, ale teraz jest spokojniejsza, bo jak cos to lekarze zadzialaja
jeden porod miala cesarke, drugi naturalny, a teraz niewiadomo, póki co chca zeby rodzila samaMega, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:nie, wody jeszcze nie odeszly, ale teraz jest spokojniejsza, bo jak cos to lekarze zadzialaja
jeden porod miala cesarke, drugi naturalny, a teraz niewiadomo, póki co chca zeby rodzila samaefcia lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Hehehe widać że ci brakuje
Mnie teraz czeka owulacyjny maratonMega, efcia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:nie, wody jeszcze nie odeszly, ale teraz jest spokojniejsza, bo jak cos to lekarze zadzialaja
jeden porod miala cesarke, drugi naturalny, a teraz niewiadomo, póki co chca zeby rodzila samaefcia lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:tez mi sie wydaje, ze to potrwa
mala według USG ma wage 3180, czyli gotowa na światefcia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Za tydzienefcia wrote:Moja siostra pojechala na IP bo miala wysokie ciśnienie, w szpitalu zbadali i juz bylo ok, ale caly dzien ja glowa bolala, zbadali ja i zatrzymali na oddziale, ma rozwarcie 1.5cm i jakies minimalne skurcze, jak myslicie kiedy urodzi?
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Anna przekaże jej, pewnie sie ucieszy
Kurcze mam nadzieje ze szybciej , bo w domu 2dzieci zostawilaefcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!