Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
My oglądamy jakąś bajkę o jaskiniowcach na Polsaciekapturnica wrote:A juzz jarze.Kurde moze wlacze .
edit nawlaczane.Moj wlazl do pokoju i przelaczyl zanim cokolwiek zpnaczylam he he
efcia lubi tę wiadomość
-
Moja siostra pojechala na IP bo miala wysokie ciśnienie, w szpitalu zbadali i juz bylo ok, ale caly dzien ja glowa bolala, zbadali ja i zatrzymali na oddziale, ma rozwarcie 1.5cm i jakies minimalne skurcze, jak myslicie kiedy urodzi?
ComeToMeBaby, Mega, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Hehehe widać że ci brakujeComeToMeBaby wrote:Nie podoba mi się to imię

Hyhyhy
Mnie teraz czeka owulacyjny maraton
efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Oj, to kciuki trzymam za szybką akcję. Do tych 8czy 10 cm rozwarcia jeszcze daleko. Czy to jej termin? Wody odeszły? Skurcze są? niech się dziejeefcia wrote:Moja siostra pojechala na IP bo miala wysokie ciśnienie, w szpitalu zbadali i juz bylo ok, ale caly dzien ja glowa bolala, zbadali ja i zatrzymali na oddziale, ma rozwarcie 1.5cm i jakies minimalne skurcze, jak myslicie kiedy urodzi?
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
No fakt, szału nie ma, ale już wolę to niż sport albo Hitleraefcia wrote:a ja probowalam ja ogladac i po 5 min wymieklam, a ponoc dostali za nie oscara

efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Oj, to kciuki trzymam za szybką akcję. Do tych 8czy 10 cm rozwarcia jeszcze daleko. Czy to jej termin? Wody odeszły? Skurcze są? niech się dzieje

nie, wody jeszcze nie odeszly, ale teraz jest spokojniejsza, bo jak cos to lekarze zadzialaja
jeden porod miala cesarke, drugi naturalny, a teraz niewiadomo, póki co chca zeby rodzila sama
Mega, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Oby szybko poszłoefcia wrote:nie, wody jeszcze nie odeszly, ale teraz jest spokojniejsza, bo jak cos to lekarze zadzialaja
jeden porod miala cesarke, drugi naturalny, a teraz niewiadomo, póki co chca zeby rodzila sama
efcia lubi tę wiadomość
-
Ehehe, a weź. Taki celibat to miałam jak byłam samaMega wrote:Hehehe widać że ci brakuje

Mnie teraz czeka owulacyjny maraton
cóż, czekam, nie chcę w razie czego lecieć na IP jeśli mnie za bardzo wytrzęsie
teraz dużo czasu spędzam w pozycji półleżącej, szczególnie po posiłkach mam taką niemoc. Więc za bardzo na seksy i tak nie ma ochoty.
Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Pewnie, niech jedzie w swoim tempie. Może to jeszcze nie teraz.efcia wrote:nie, wody jeszcze nie odeszly, ale teraz jest spokojniejsza, bo jak cos to lekarze zadzialaja
efcia lubi tę wiadomość
-
Kurczę ale u nas będzie się działo na przełomie jesieni i zimyefcia wrote:tez mi sie wydaje, ze to potrwa
mala według USG ma wage 3180, czyli gotowa na świat
tyyyle ciąż, tyyyle się jeszcze szykuje, będzie poród za porodem leciał
efcia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Za tydzien
efcia wrote:Moja siostra pojechala na IP bo miala wysokie ciśnienie, w szpitalu zbadali i juz bylo ok, ale caly dzien ja glowa bolala, zbadali ja i zatrzymali na oddziale, ma rozwarcie 1.5cm i jakies minimalne skurcze, jak myslicie kiedy urodzi?
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
moim zdaniem najpóźniej w poniedziałekefcia wrote:Anna przekaże jej, pewnie sie ucieszy

Kurcze mam nadzieje ze szybciej , bo w domu 2dzieci zostawila
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!