Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
ale wiesz
raz a porządnie
potem dzieciaki zajmą się sobą
poza tym my tak dużo czasu nie mamy na kolejne
i to przemawia na plus
Simba, moremi, malgos741, satori, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No tak, ale sa tez "szanse", ze sie 2 "zadekuja"
Los jest przewrotny ....
Czy jest jakis sposob, zeby obliczyc ryzyko dwojaczkow ?
dodatkowo jeszcze każdy z nich może się jeszcze podzielić, bo one jeśli mają się podzielić to dzielą się chyba koło ósmej doby, czyli jak już są w brzuchu. takze- w najgorszym/lepszym wypadku szykuj się na czworaczki
na ivf chyba był taki przypadek, że wzięła dwa a rozwinęły się trzy.krycha.stara, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dokladnie. Rozumiesz mnie.
À le rozsadek chyba u mnie wygra pojedynek
dodatkowo co poczytać fora o ciążach mnogich to same problemy- w ciąży i po urodzeniu też. same szpitale i kłopoty zdrowotne. może być wszystko dobrze, zdrowo i pięknie (pacz Simba), ale to mniejszość. ja odpuściłam, no ale to był też mój pierwszy transfer, nie wiem co bym zdecydowała gdyby się nie udawało.
-
paszczakin wrote:Ja mysle, ze fabryke na poczatku, to jeszcze czlowiek przezyje. Ale ciaza blizniacza to nie przelewki. Ja juz teraz sie kwalifikuje na branie 2 zarodkow, ale jak dojdzie co do czego, to biore 1.
moremi lubi tę wiadomość
-
brrrrrrrry
piękny dzień dzisiaj
Pogodynka mówi "słońce" i jest słońce
Kometa, suwak świetny
Simba, ComeToMeBaby, Jastra, malgos741, ania.g, BISCA, satori, Magdala, anna maria, Mimbla, efcia, Sabina, macduska, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hej hej
Ja sie jeszcze na suwak nie odwaze, ale tez mam czas bo jestem jakis tydzien za Kometa.
U mnie nic nowego.Od paru dni regularnie rzygam.Uspokaja sie popoludniu.
Tsh spadlo do 2.382 a Euthyrox50 bralam dopiero od 18-03.
Glukoza 72
Mocz barwy slomkowej, w normie.
Dziekuje za uwageJastra, ComeToMeBaby, moremi, Reni, Simba, malgos741, Aasiula, Niuta, ania.g, BISCA, satori, Magdala, anna maria, kapturnica, efcia, Sabina, gretka, Mega, beates, Zuzia1, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja dziewczynki...
Aasiula, Simba, anna maria, kapturnica, Mimbla, efcia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziś plamienia czyli jutro będzie Nowy cykl i zaczynamy i do tego w Prima aprilis ... Ale mam pietra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:03
BISCA, Magdala, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, satori, efcia, Sabina, paszczakin, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017