Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Dziś plamienia czyli jutro będzie Nowy cykl i zaczynamy i do tego w Prima aprilis ... Ale mam pietra...
BISCA, kapturnica, moremi, satori, malgos741, efcia, Sabina, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Biszkopt! A Ty w koncu zrobilas te badania? NK?
No w koncu nie, bo sie okazalo, ze nie mozna bylo tego zrobic w tym samym "rzucie" co histero. A nie chcialam odkladac tego badania.
20 kwietnia mam spotkanie w tej drugiej klinice z jakims profesorem od nieplodnosci. Zaniose mu wszystkie wyniki i cala histrorie i zobaczymy czy zaleci.
kapturnica, ComeToMeBaby, satori, malgos741, efcia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
ale się cieszę że znów jesteśmy
Kometa super suwak
Mimbla tak trzymać Mdłości i rzyganie podobno kiedyś się kończą Ja ciagle czekam...
Malgos trzymam mocno &&anna maria, Reni, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, efcia, Sabina, ania.g, Aasiula, beates, Jastra lubią tę wiadomość
-
Z cyklu: Moje dziecko.
Dziecko moje male wlazlo dzis na krzeslo dziecka duzego i pomalowalo mu biurko kredka. W ladne bazgrolki. Dziecko duze jeszcze tego nie widzialo. Ale kredka była złota, to tak troche elegancko, nie? Corka nie powinna narzekac...moremi, efcia, satori, Sabina, Reni, ania.g, BISCA, macduska, Mega, Magdala, Jastra lubią tę wiadomość
-
kolezanka mojej córki jest w cionzy, po powrocie z wizyty powiedziala ze na USG widziala dziurę
hm... jedne widzą pecherzyk cionzowy, a inne dziury
Dziewczyna ma 19lat, boszsz ja w tym wieku tez bylam w cionzy, ale jakos nie wyobrazam sobie zeby np moja cora byla teraz w cionzy, jakos daleko mi do bycia babciakapturnica, Sabina, ania.g, Simba, moremi, malgos741, Magdala, Jastra lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A ty Efcia... nadal masz świąteczny nastrój?
Dziura... Może ona będzie tak interpretować usg jak Reni?
fakt, swiateczny, ale ze staraniami tez w temacie, w koncu czekam az mi jajo peknie
o wlasnie, moze Reni wklei tu swoje ostatnie interpretacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:28
Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Melduję się po pracy
Co to ja miałam...
Kometa suwak zajebisty
Bisca trzymam kciuki za mrozaki
Małgoś już za chwilę, oby się udało za pierwszym razem
A ja dziś wyraźnie czulam mojego ufoka znaczy rosnie mi człowiekComeToMeBaby, efcia, ania.g, Mimbla, Simba, Aasiula, BISCA, kapturnica, satori, macduska, Mega, moremi, beates, malgos741, Magdala, Jastra, peppapig, slash lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:fakt, swiateczny, ale ze staraniami tez w temacie, w koncu czekam az mi jajo peknie
o wlasnie, moze Reni wklei tu swoje ostatnie interpretacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:42
efcia, kapturnica, moremi, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Cześć
Melduję się po pracy
Co to ja miałam...
Kometa suwak zajebisty
Bisca trzymam kciuki za mrozaki
Małgoś już za chwilę, oby się udało za pierwszym razem
A ja dziś wyraźnie czulam mojego ufoka znaczy rosnie mi człowiek
Fajnie że już poczułaś. 16tydzień. Widzę, że zazwyczaj wtedy można poczuć ruchy.Sabina, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:O nie nie nie, ja się na zdjęcie mojego Kosmity na publicznym forumie nie zgadzam. Nie i chu. Choć interpretacja wyśmienita
jakiego twojego
toz to forumowy dziećSabina, Simba, BISCA, kapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny