Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
działa Sandra!
a Sabina- ja dopiero zauważyłam, że masz kota na suwaku tak tematycznie
musze Wam powiedzieć że fajne te suwaki. Mimbla- kompletuj swojego nie widziałam wprawdzie żadnego z Muminkiem, ale może ty znajdzieszefcia, Mega, Sabina, Mimbla, moremi, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
Piękne te wszystkie suwaczki
Sabina, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:...
Nie ma to jak odkryć, że olej który rozlałam trzy dni temu znajduje się również w szafce z garnkami i szufladzie pełnej pierdołków
i nie ma to jak wydac 40zeta na olejek do włosów, a przy wypakowywanou zakupów roztrzaskac butelke na srodku kuchni
macduska, Mega, moremi, satori, Jastra, ComeToMeBaby, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Kometa, najbardziej na świecie chciałabym takiego z Muminkiem.
Pewnie tego nie da się zrobić, ale obaczym. Może chociaż jakiś zastępczy hipek się znajdzie..
efcia, Mega, malgos741, moremi, satori, Jastra, Reni, ComeToMeBaby, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Kometa, najbardziej na świecie chciałabym takiego z Muminkiem.
Pewnie tego nie da się zrobić, ale obaczym. Może chociaż jakiś zastępczy hipek się znajdzie..efcia, Mimbla, Mega, moremi, Reni, satori, ComeToMeBaby, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Beates, zbliża się godzina zero jak się czujesz? Zaraz będziesz matkiem
Powoli to do mnie dociera. W zeszłym tygodniu miałam gorsze dni. Nie mogłam spać, ciągle beczałam i chciałam nawet wracać do Polski .
Ale już pozbierałam sie "do kupy " .
Mały jest coraz bardziej aktywny. Zwłaszcza wieczorami.
W domu przybywa nam rzeczy, ale wyprawka nie jest jeszcze kompletnakapturnica, ania.g, Sabina, efcia, Mega, Mimbla, malgos741, moremi, anna maria, satori, ComeToMeBaby, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wczoraj pilam herbatke przy plotkach z Wami i parę kropel mi spłynelo na laptop, okolice tam gdzie sie palcem rusza. I co? Dzis laptop nie włącza sie!
Szlag.
Co będzie? Jest ratunek?Magdala lubi tę wiadomość