Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry.
Moremi trzymam kciuki
Wstałam, zrobiłam mężowi śniadanie, położyłam się. Może jeszcze drzemke odstawie wolny piateczek to jest to.
A z drugiej strony to trafiłam z tym wolnym. Moja firma odstawiła taki numer, że jak tam ich dzisiaj klienci nie rozniosa jak byki na corridzie to będzie cud.
Miłego laskiSimba, Jastra, Sabina, sandra80, efcia, satori, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja będę miała weekend przeprowadzkowy.
Mama kupiła łóżko, stalowe, ale za jakiś czas zobaczyła "ładniejsze", no i poprosiła mnie żebym jej wystawiła na olx. No to przedwczoraj wystawiłam, a wczoraj już się sprzedało, więc zawieźliśmy je kupującemu do Katowic.
A jutro muszę do auta jakoś wpakować wersalkę i innych rzeczy moc, bo znajoma się przeprowadza.
Ale w sumie fajne takie emocje przeprowadzkowe, lubię zmiany od czasu do czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 07:34
Sabina, sandra80, efcia, beates, moremi, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten uroczy poranek.
Może i deszcz napier.... w okno ale co tam.
Jest piątek i tej wersji się trzymajmySimba, Mega, Jastra, Sabina, sandra80, malgos741, efcia, satori, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
bry
idę dzisiaj do interny po skierowanie do sanatorium
bo to już chyba ten wiek
malgos741, efcia, Mega, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, krycha.stara, Kisiel, BISCA, satori, peppapig lubią tę wiadomość
-
Witam piątkowo
Moremi kciuki za Ignasia.
ps. mam 1dc czyli zaczynamy... jutro pierwszy zastrzyk....efcia, Mega, macduska, satori, Jastra, beates, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, gretka, moremi, krycha.stara, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gretka też dzisiaj potrzebuje wsparcia.
Gretka nie pękaj na robocie! Kciuksymalgos741, Mega, macduska, satori, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, gretka, moremi, krycha.stara, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość