Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A nie zblokowalas sobie klikajac w jednym miejscu tego tacz pada.Sprobuj poklikac paluchem po lewej stronie na gorze czy cos ci sie nie pojawi
Nic sie nie pojawia, bo lap wcale nie reaguje na włączenie. Czarny ekran.
Ech.
Suszymy dzis go przy kaloryferze.
Ale dzięki.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
na starość jakas mietka sie robie, ogladalam studniowke mojej córy i ryczalam jak bóbr
nie wspomne, ze ryczalam jak poszla do przedszkola, jak miala pasowanie na ucznia, jak miala komunie, jak miala 18stke
kurcze dlaczego te dzieci tak szybko rosną eh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 22:17
kapturnica, moremi, satori, beates, Jastra, Kisiel, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:na starość jakas mietka sie robie, ogladalam studniowke mojej córy i ryczalam jak bóbr
nie wspomne, ze ryczalam jak poszla do przedszkola, jak miala pasowanie na ucznia, jak miala komunie, jak miala 18stke
kurcze dlaczego te dzieci tak szybko rosną eh...
A pomiędzy komunia a 18stka nie ryczalas?
efcia, malgos741, kapturnica, Mimbla, satori, ComeToMeBaby, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Biedne psy
Mimbla i Sandra, macie świetne suwaki
Jesteś, miło Cię widzieć
wyprawkę najlepiej się kompletuje tuż przed wyjazdem do szpitala, a jeszcze lepiej po terminie porodumalgos741, Mimbla, satori, beates, Mega, Sabina, efcia, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
beates wrote:Satori , też spać nie możesz ?
I glodna jestem strasznie idę i zjem coś
Boszsze a dupa rośnie
Zjadłam drożdżówke z serem. MniamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 05:24
beates, beates, moremi, macduska, ania.g, Jastra, Sabina, sandra80, efcia, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
No to pierwsza!
Dzień dobry
Jak dobrze wstać skoro świt.
Jutrzenki blask coś tam coś
I coś tam coś tralala la la la
La la la la lalala
Taki żarcik. ..beates, moremi, Jastra, Mega, Simba, macduska, ania.g, Sabina, sandra80, efcia, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Magdala, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
satori wrote:No niestety. Nie mogę a potem padam jak kawka wcześniej niz kury i znowu potem spać nie mogę w nocy. I tak w kółko
I glodna jestem strasznie idę i zjem coś
Boszsze a dupa rośnie
Zjadłam drożdżówke z serem. Mniam
Polubiłam 2 razy ?
Też właśnie myślę co by tu zjeść.
A może jednak pójdę przytulić się do M , bo zaraz musi wstać.
Miłego dnia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 05:39
satori, moremi, Jastra, Simba, macduska, ania.g, Sabina, sandra80, efcia, malgos741, anna maria, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry
gdzie Pogodynka? muszę wyjść, a nie wiem jak się ubrać
lecimy na badania
paaaaaaJastra, Aasiula, Simba, macduska, ania.g, Sabina, sandra80, efcia, malgos741, anna maria, satori, beates, ComeToMeBaby, Magdala, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry w ten piątunio
Ja już seks z rana zaliczyłam, więc mogę się przemęczyć w pracy do 13
Koło 8 przyjdzie biegły, oby szybko poszedł.
Miłego prawie weekenduSimba, Sabina, sandra80, malgos741, efcia, satori, beates, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, krycha.stara, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny