Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Co robicie dziewczyny? Ja leżę odlogiem ns ten przykład, wyzwaniem jest pranie wywiesic.
Ja też leżę , a za chwilę idę spać bo jutro o 4 musze wstaćSabina, Simba, BISCA, kapturnica, anna maria, Mimbla, satori, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zara, zara , wroc !! Sabcia 16 tydzien ?!?!? Juz ?!? Ale kiedy to sie stalo???? Gdzies zgubilam 4 tygodnie...
No tak, trzeba szukac imienia, wozka i zlecic przekaz ON LINE i na zywo porodu ktorejs Z wiedzmKisiel, kapturnica, satori, moremi, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, Sabina, Jastra, macduska lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Oj bidulko, współczuję, ale ja o 5 wstaję i marzę o sobocie.
Teraz to luz bo pracuje od 8 do 17 , tylko w piątki od 6
A listopad i grudzień od 5 do 20 , to był maraton
Nie wiem jak to przetrwałamkapturnica, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
No wlasnie o dziwo nie spiernicza ,jakos tak przy mnie sie trzyma ,lopatka i grabki to podstawa.paszczakin wrote:Anna Maria, Helka masz od początku luzem w ogrodzie? Nie spierdziela?
Bo ja się właśnie zastanawiam, czy w jakis wybieg nie zainwestować, bo jak my z Simba w spokoju pić będziemy miały, jak ta trójka będzie się nam rozbiegać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:26
moremi, Mega, efcia, Sabina, Kisiel lubią tę wiadomość
-
O matko znalazłam was ale się cieszę
Nareszcie suwaki sąsatori, Simba, macduska, kapturnica, efcia, malgos741, Magdala, Sabina, moremi, Jastra, Kisiel, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość
-
no dobra znalazła jakiegoś suwaka, sprawdzę czy działa
ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, malgos741, Mimbla, Mega, Sabina, moremi, satori, Jastra, dorbie, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość