Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Jak to Kometa na prenaralne idzie.... Juz? Cos mi sie zdaje ze to będzie ciąża ekspres ;)Kometa a jak ty sie w ogóle czujesz?
Dziewczyny, muszę kupic prezent na roczek dla dziewczynki i nie wiem co. Mała ma sporo zabawek po starszym bracie i jestem w kropce. Macie jakieś pomysły?efcia, Jastra, satori, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka może coś takiego?
https://e-zabawkowo.pl/pl/c/CHODZIKI,-JEZDZIKI/73
albo małą zjeżdzalnię, albo basenik do pluskania
albo miękkiego pluszaka przytulankę
albo huśtawkę do zawieszenia przy futryniekapturnica, Natka_79, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry
Kciuki za potrzebujace niech to bedzie miły dzień
Natka prezent na roczek- kurcze tez zawsze mam z tym problem, a jak dziecie ma wszystko to juz wogole ciężko nie lubie dawac prezentów "na sztuke"
Najlepiej jak ci podpowiedza mamy roczników
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 09:38
satori lubi tę wiadomość
-
Eee nieeee ma takiej opszynn Ja juz sie nie rozmnazam nie ma bata
Tak liczw,ze powinna byc w niedziele ale ani widu ani slychu.w sumie mi za nia nie teskno no ale bym miala przynajmniej podglad na swoj cykl.efcia, beates, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Wieje, że łeb chce urwać! Zimno jak na Syberii! Kurde, co to za wiosna! Ja protestuję, chcę ciepełka, położyć się z książką na leżaku, wystawić facjatę na słońce... a nie ubierać znowu kozaki i kurtkę zimową!
Czy ktoś widział wiosnę?
PozdrowieniaBISCA, anna maria, efcia, beates, satori, moremi, Jastra lubią tę wiadomość
-
Uff, znalazłam prezent. Sorter z chicco
Idę dzis na kontrole bioderek, wcale mi sie nie chce na to zimno. Franceso właśnie zaliczył 3 przewrotki z brzucha na plecy
Robiłam porządki w gratach, nazbierało sie tego, min laktator który wystawiam na Allegro juz 2 miesiące muszę to w końcu zrobicefcia, beates, moremi, Jastra, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy. W domu. W łóżku. Grzecznie leżakujemy. Zabieg trwa kilka minut. Czuć ukłucie i takie rozpieranie. W czwartek lub piątek powinni dzwonić ze wstępnymi wynikami. Koszt 750 zl.
Fizycznie nic strasznego ale psychicznie to stres wielki. Zeżarlam całą czekoladę i chyba mi wreszcie przechodzi. Nic mnie nie boli. Brzuch lekko napięty ale to raczej stresowe. Nospe zażylam. Czekam. Uff...
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie
Jesteście kochaneBISCA, kapturnica, efcia, beates, moremi, Sabina, peppapig, Luna76, Jastra, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Beates, co słychac u Maluszka? Jakie wieści po podglądzie?
Dzień dobry wszystkim i kciuki za dziś wizytujące!
Satori, Mimbla
Miłego dnia
Miło , że pytasz
Wszystko ok. Mały gigantem nie będzie. Wszystko w dolnych granicach normy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 08:22
moremi, efcia, BISCA, Luna76, Jastra, satori, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość