Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Dzień dobry
Jak to Kometa na prenaralne idzie.... Juz? Cos mi sie zdaje ze to będzie ciąża ekspres ;)Kometa a jak ty sie w ogóle czujesz?
Dziękuję, ogólnie dobrze mi, mam ciążę nierzygającą problemy jelitowo żołądkowe skutkujące wzdeciami chyba mam już za sobą, jednak nadal odbija mi się po posiłkach. Z cerą lepiej - tu chyba efekt odstawiania leków (głównie estrofemu). Miałam drugi atak bólu głowy, takie trzydniówki, nie do zniesienia... Kupilam ciśnieniomierz i mierzę - ciśnienie jest ok. Cóż, zobaczymy co mi jeszcze ta ciąża przyniesie za niespodzianki...
efcia lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Pogody nie chce mi sie komentować nasza drużyna siatkarska od wczoraj jest mistrzem Polski, dzis ma byc wielka impreza tylko pogody nie ma. Szkoda bo chciałam starszego z ojcem wysłać.
Francesco to juz na brzuchu nie usiedzi, myk i juz sie śmieje na plecach
Kometa, to niech ci dalej ciąża lekka będzie jeszcze trochę i sie dowiemy kto tam u ciebie mieszka
Asiula- kciuki!
No i za czwartek tez trzymam.
Idę po kawęJastra, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się,
U mnie dziś słonecznie, ale nadal zimno.
Biszka, jeszcze nie składaj broni, w końcu 9 to nie poniżej 5. Wiem, że z doświadczenia poprzednich trudno Ci o optymizm z tą 9, ale jednak to więcej niż 5 &&
Kometa, mam nadzieję, że będziecie mieli synka. Choć dziewczynki też są fajne - ja bym chciała Ale jestem ciekawa tej płci Kosmity
Satori, czekamy na dobre wieści &&
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 08:31
ComeToMeBaby, satori, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, jestem po. Robili mi usg i pappa. Na usg wszystko ok, dzieć ma już 5,5 cm, serducho dudni. Zapomniałam z wrażenia zapytać czy już widać płeć trudno, będę dalej żyła w nieświadomości. Najważniejsze że jest ok, teraz czekam na wyniki z krwi. Jutro idę na wizytę do lekarza, pewnie będzie papiery tylko przeglądał z wynikami badań, które robiłam ostatnio.
moremi, satori, Natka_79, Magdala, peppapig, beates, Mimbla, efcia, Jastra, gosia7122, Lucky lubią tę wiadomość
-
Biszkopt, ja tam trzymam kciuki. Nie z takiej bety ciąże wychodzily
Kometa, dobre wieści. Płeć poznasz pewnie za miesiąc i już pewniejsze to będzie.satori, Natka_79, Magdala, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, peppapig, efcia, Jastra lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySatori &&&
Bisca ja mam iskierke nadziei
Kometa zdecydowanie obstawiam kometke ufoludke Maksio super chłopak! Niedługo będzie biegał za slashowym dzieciem A Kajtek się uparł i ciągle robi KOSI KOSI
Miłego wiexzorakapturnica, ComeToMeBaby, beates, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość