Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia gratuluję córy zdolniachy
Dziękuję Wam wszystkim bardzo
efcia wrote:a czy imie juz wybrane?
anna maria, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Chcialam zameldowac , ze wczoraj mialam punkcje a jutro jest transfer
22 lutego bylismy pierwszy raz w klinice , I jutro juz przygarne swoja wymarzona ....
Pozdrawiam wszystkie serdecznie
kapturnica, Luna76, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, peppapig, Mega, BISCA, gosia7122, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppa Kajciolek tez tancowal ?
kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Kajtkowi idą zęby, mamy które mają doświadczenia z zabkowaniem,pomocy! Co robić? Płacze to i jęczy...dałam munurofen ale przeca ciągle nie będę mu dawać! Nie ma tempertury tylko slinotok i marudzi...
peppapig lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Jutro zaczynam sesje akupunktury. Babka mówi, że pomogła już kilku kobietom w zajściu w ciążę. No zobaczymy...
Mamy dziś gości, psiapsiułka z mężem przyjeżdża, chyba czas na reset
Coś ostatnio tu cisza, gdzie wątkujecie?
Peppa, Kajtol przystojniak... a dopiero co się wykluł...czas już nie leci, on zapier...aWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 10:55
efcia, anna maria, peppapig, Magdala lubią tę wiadomość
-
Peppa nam pomagała bardzo Camilia przy zabkowaniu. Piękny dziś dzień, prawie cały na działce spędziliśmy. Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące
peppapig, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim
Luna akupunkturę mówisz? Hmmm nie zdecydowałabym się choć do kregarza chodziłam. Kajtkowi zęby dolne dwa wyszły na 3 mm. Do tego ma ciągle katar. Furczy na nosie,wrrr z fridą chodzę w kieszeni
Aa u mnie szaro zimno ale nie pada.Luna76 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Jutro zaczynam sesje akupunktury. Babka mówi, że pomogła już kilku kobietom w zajściu w ciążę. No zobaczymy...
Mamy dziś gości, psiapsiułka z mężem przyjeżdża, chyba czas na reset
Coś ostatnio tu cisza, gdzie wątkujecie?
Peppa, Kajtol przystojniak... a dopiero co się wykluł...czas już nie leci, on zapier...a
O widzisz. Ciekawe na którą z nas zadziała szybciej.
Daj znać jak poszlo i gdzie sie wbijala.
Dziendobry! Wiosna trafila w koncu i do mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 12:52
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.