Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepcia Ciebie naprostowac trzeba.
Igielki do aku sa cieniutki ja wlos i wpija je sie plytko pod skore. Tego sie nie czuje. Zupelnie.
A na wsi takie zycie. I dlugo takie bedzie. Nikt sie z dziecmi nie piesci. Szczegolnie jak co rok to prorok.
Nie mowie, ze wszedzie i czesto, ale bywa.
I te dzieci tez sa szczesliwe.Luna76, kapturnica, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Pepcia Ciebie naprostowac trzeba.
Igielki do aku sa cieniutki ja wlos i wpija je sie plytko pod skore. Tego sie nie czuje. Zupelnie.
A na wsi takie zycie. I dlugo takie bedzie. Nikt sie z dziecmi nie piesci. Szczegolnie jak co rok to prorok.
Nie mowie, ze wszedzie i czesto, ale bywa.
I te dzieci tez sa szczesliwe.
Wogóle Bry! Słońceefcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa posadziłam pietruszki,marchewki, szczypiorek,koperek póki co. Mam nadzieję,że coś wyrośnie. ( że mnie taki ogrodnik jak z koziej dupy trąbka ) Mam zamiar jeszcze buraki,pomidory,sałate. Ale czy to nie po zimnych ogrodnikach?
Reni, slash, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Ooo proszę
Ja też
W jednej doniczce mam juz kiełki,więc jest szansa , że coś wyrośnie
Warzywa tez posadzilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:58
slash, efcia, peppapig, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Witam sie.
Pobyt nad morzem zaliczony.
Dziecko moje na widok morza piszczalo z radosci.
Podroz zniosla w jedna strone super. Droga powrotna troszke marudzila.
Peppapig apropo zębow i ząbkowania. U nas nie jest zle. W zasadzie na 10 zębow ktore mamy tylko wychodzaca gorna 1 i 2 dwojki jednoczesnie bylo troszke ciezko. Uxywam dentinoksu ale to dopiero po skonczonych 6 mcach. A tak stosuje cytryne. Pomaga.Reni, anna maria, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zmiany beda w moim zyciu. Troche sie boje. W zasadzie jak cholera.
Wyprowadzamy sie do męza. Do Belgii. Maz nie bedzie jyz mieszkal w hotelu. Szef wynajmuje dom. Dlatego pojedziemy do męźa. Na jakies 2 lata. Co powinnam zalatwiac z Polski cos z nfz?
Paszczak helppppp?!
anna maria, beates, Luna76, efcia lubią tę wiadomość
-
Paszczak i Simbaslash wrote:Dziewczyny zmiany beda w moim zyciu. Troche sie boje. W zasadzie jak cholera.
Wyprowadzamy sie do męza. Do Belgii. Maz nie bedzie jyz mieszkal w hotelu. Szef wynajmuje dom. Dlatego pojedziemy do męźa. Na jakies 2 lata. Co powinnam zalatwiac z Polski cos z nfz?
Paszczak helppppp?!slash, efcia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Luna a gdzie maz teraz mieszka a gdzie ty?
No my juz tak kilka lat na dojazdach rozjazdach. Maz za granica ja w Polsce teraz z coreczka w Polsce. Dobrze ze tak sie stalo bo maz po wakacjach mial juz zjezdzac bo mial dosc tesknoty za nami.
Ale skoro zachodza zmiany. To lepiej zebym pojkechala do meza z corcia bo i tak ide na wychowawczy a jeszcze troche kasy mam nadzieje uda sie odlozyc na mieszkanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 11:18
efcia lubi tę wiadomość