Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeloł, co tu? Taaa cichoo?
Ja się zastanawiam czy z takim małym bonkiem brać się na wakacje? Dzieci bardzo chcą. No oni duzi syn prawie 16 córka 14 to by pomogli.. Tylko czy Kajtek nie za mały nad morze? Co wy na to? Damy radę? Nie wiem co robić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 21:34
efcia lubi tę wiadomość
-
Co do urlopu nad morzem sie nie wypowiem nie bylam wiec nie wiem jak to jest. Bylam z doskoku na kilka godzin nad morzem i corci sie podobalo. Ale to teraz w maju natomiast w okresie urlopowym nie.
Choc jsk bylam kiefys na wczasach bulo malzenstwo z roczna corka spala w pokoju a oni nianie mieli ze soba i co zaplakala to pedzili do niej. Ale widzialam ze byli troche umeczeni w ciagu dnia tzn ojciec bo glownie on sie zajmowal a matka mniej. -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:beates- spakowana? gotowa?
wiesz, ze my tu na forum czesto przed czasem rodzimy.. za to porody bajka
dadza Ci tam znieczulenie i inne zabawki?
Znalazłam super miejsce na pobyt. Studio dla 4 osób cena chyba niezła 200zeta za noc. Zaczynam się nakręcaćefcia, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Ja zmieniłam lekarza na nfz. Tego co to mnie ani nie badał i tylko przyduszony do muru wypisał skierowanie do laba. Na takiego który jak zobaczył wyniki z laba przepisał coś na bakterie w moczu i zapytał: o, a co dr na to tsh? Jak odpowiedziałam że nic to zapytał czy miałam wcześniej problem z tarczycą (no nie), a następnie wypisał skierowanie do endokrynologa na cito. Ha! Taki lekarz. Choć wcisnęłam się do niego dosłownie na trzy minuty bez terminu wizyty więc przepraszał że dziś nie zdąży mnie przyjąć. Zgodził się mnie przejąć, mimo że przyjmuje raz w tygodniu przez dwie godziny i ma full pacjentek. Oczywiście nie byłabym sobą gdybym w kolejce nie przeprowadziła wywiadu środowiskowego na temat lekarza- potwierdziło się tylko że lekarz super. Zresztą już wcześniej wiedziałam że ten jest super, a tamten to dno i wodorosty - potwierdziła to również kolejka więc cieszę się, że się udało przenieść i załatwić co trzeba.
Kolejna wizyta ciążowa 31.05. Przetestuję wtedy już całkiem nowego doktora a jeszcze dojdzie prenatalne połówkowe gdzieś, dr mówił że już skierowania nie potrzebuję skoro już u nich robiłam. Tyle że ja nie wiem czy na pewno znów chcę u nich robić, zapytam o to dr w sobotę. Z nią mogę robić konszachty, ciekawe co ona na to.
Wczoraj byłam z mężem na basenie. Mmmm.... uwielbiam pływać. Stęskniłam się już za wodą. Na basenie nie byłam już dawno. Z obawy o jakieś infekcje zarzuciłam basen przed ivf.Mysle że jakieś 2/3 roku nie byłam już na basenie. Popływałam sobie spokojnie, starałam się nie zmęczyć, testowałam sobie swoją kondycję i okazało się że jest całkiem przyzwoita no, zadowolona jestem.efcia, Sabina, beates, Luna76, peppapig lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Dzien dobry
Tak slonecznie to ja chce zaczynac dzien zawsze
Dziecko moje pisze dzis test probny trzecioklasistow.
W przyszlym tygodniu oficjalny.
Boszzzz...jaki on juz jest dorosly...efcia lubi tę wiadomość
-
Hello,
Trochę mnie nie było, zgryzoty mnie dopadły i jakoś weny brakowało.
Kciukasy trzymam jak zawsze
Peppa, mysle ze dacie rade z wakacjami. Dobry filtr dla małego i niech plazuje
Ostatnio chłop cos rzucił zeby zmienić mieszkanie, no rozglądamy sie ale nic ciekawego nie ma. Teraz mieszkamy w kamienicy i wizja bloku z niskim sufitem do nas nie przemawia. Dom nas trochę przeraża, choć znalazłam ofertę, blisko miasta. Mnie kręci, G kręci nosem ze to niby koniec świata a to tylko 5 km od nas, godzina spaceru. Stodole bym miała
Młody za szybko rośnie, cos do nowego jedzenia podchodzi z rezerwa. Zjada ale niewiele. Chyba banan najbardziej mu podszedł.
Spacerówkę muszę kupic. Nie przebadam za parasolkami, podoba mi sie jeden cybex ale chciałabym go zobaczyć. Wożę jeszcze gondola sie to juz ostatnie takie spacery. Wczoraj w parku F postanowił ćwiczyć i z wózka wystawały wyprostowane nogi
Kometa, fajnie ze masz nowego gina rozpędziła sie ta twoja ciąża jakieś niusy co do płci sa?efcia, ComeToMeBaby, beates, peppapig lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:beates- spakowana? gotowa?
wiesz, ze my tu na forum czesto przed czasem rodzimy.. za to porody bajka
dadza Ci tam znieczulenie i inne zabawki?
Chyba wszystko juz mam. Torbe spakuje dziś lub jutro. Tu niewiele do szpitala musze zabrać.
Szczerze mowiąc to boję się godziny 0 i wciąż nie dociera do mnie , że to juź na dniach.
Chciałabym znieczulenie , ale zobaczymy jak to będzie.
Ps. Liczę, źe poród też będę wspominać jak bajkę i to z happy endemLuna76, ComeToMeBaby, peppapig, Mimbla lubią tę wiadomość
-
hej
a ja byłam wczoraj u gina i nie jest dobrze
znowu jakaś infekcja, kurna felek!
pobrała cytologie i antybiogram
byłam w 26 dc i widziała ciałko żółte bardzo ładne, a szyjka mocno rozpulchniona
czyli z cyklem ok. jak zwykle, a cionży niet!
bo już plamię...
i to tak w skrócie by było...
kurcze, beates, ale zleciało, Ty już na końcówce