Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chyba wody z sokiem he he
Kapcia jaki Ty masz wózek dla Maksia. Ja kupiłam Peg perego ma mnóstwo dobrych opinii a mnie się nim beznadziejnie jedzie jedyny plus to taki że jest zgrabny i mi się do bagażnika małego auta mieści.
Muszę kupić coś innego.
Dobrego dnia,jeszcze nie wiem czy słońce czy deszcz bo dopiero oko otwarłamefcia lubi tę wiadomość
-
Peppcia ja mam 3wozki.Na werdepska wokół domu mam baby marca i uwielbiam go bo sie nim mi jeździ świetnie. Chicco do jezdzenia po domu,młody w gondoli siedzi przypięty szelkami.I kupiłam ostatnio wózek parasolke do auta espiro metro. Jak dla mnie idealna bo ma przedluzane raczki a i Maks w niej jeździ zadowolony.Mała,zgrabna i poreczna ,łatwo sie składa i rozkłada i mieści bez problemu w moim małym bagażnik w modusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 08:50
peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Slash, mąż mieszka ok. 100 km ode mnie. Nie jest to daleko, jeśli jedzie się autostradą. Ale niestety na tej trasie nie ma autostrady i dojazd zajmuje nam ok. 1h20 - 1h30 w zależności od warunków pogodowych czy nasilenia ruchu na drodze. Poza tym mój syn chodzi do gimnazjum i zostało mu jeszcze 2 lata. Nie chcę zmieniać mu środowiska rówieśniczego w wieku tak trudnym dla nastolatków. Dlatego postanowiliśmy, że dopiero szkołę ponadgimnazjalną będzie już realizował w śląskim.
efcia, slash lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja tez chce zmienic wozek.
Jak narazie myslalam o takim zeby jezdzic i przodem j tylem dziecko do kierunku jazdy.
No i zeby fajnie sie prowadzil.
Ale nie mam pojecia jaki wybrac.
Czy moze faktycznie pomyslec o parasolce.efcia, slash, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ale na poczatek najlepiej zalatwcie sobie tzw "niebieska karte" na wszeliki wypadek:
na pewno niebieską kartę?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Niebieska_Karta_(procedura)slash, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość