Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry dzień. Czy wszystkie griluja?
To ja sie pochwale, Maks dziś sam stanął na girkach.Byl chyba nie mniej zdziwiony od nas,ze udało mu sie podnieść .Jak pacnal na pupę to oczy miał jak 5zlotych ze zdziwienia he he.Aasiula, Reni, peppapig, Luna76, Magdala, Mega, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:O widzisz. Ciekawe na którą z nas zadziała szybciej.
Daj znać jak poszlo i gdzie sie wbijala.
Dziendobry! Wiosna trafila w koncu i do mnie.
Magdala, jestem już po aku
Wbicia miałam w brzuch (5 igieł), w nogi - z boku pod kolanami (po 1) oraz w stopy (po 1), no i te miejsca miałam nagrzewane moksą.
Było przyjemnie. Następne za 2 tyg.
Cześć dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 22:16
-
Luna76 wrote:Magdala, jestem już po aku
Wbicia miałam w brzuch (5 igieł), w nogi - z boku pod kolanami (po 1) oraz w stopy (po 1), no i te miejsca miałam nagrzewane moksą.
Było przyjemnie. Następne za 2 tyg.
Cześć dziewczyny
Ja mialam w brzuch tez piec, w tym trzy w okolice macicy i jedna na kazdy jajnik. I lampa.
W nogi, ale pomiedzy palcem pierwszym i drugim i zboku kolo kostki. W lydki mi wbija jak mam okres i wtedy nie wbija tez w brzuch.
Ale najpiew to mam zawsze igly w plecach, duzo. I w karku, a to dlatego, ze mam tam issue
No i w glowie z tylu a potem w czubek.
Po iglach mam banki stawiane na plecach. Boje sie, ze zostane z plecami w grochy na stale.
Chodze dwa razy w tyg. Moze ja za czesto chodze??
Jak leze z iglami na plecach to zasypiam, a raczej popadam w taki dziwny stan pol jawa pol sen.
Luna76 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Zdarzenie. Atentyk. Od sasiadow z naprzeciwka z mojej wsi.
Ojciec poszedl nakarmic cielaka, co go maja w chlewku. Wzial 3 letnia Natalke ze soba do pomocy. Ojciec byl po piwie albo i dwoch.
Cielak, wiadomo, uwiazany na lancuchu. Ojciec odczepil lancuch i dal Natalce do rak.
-Trzymaj. Tylko nie pusc!
Mala trzyma. Trzyma. Trzyma. Nagle cielak niespodziewanie dostaje powera i zaczyna krecic sie po chlewku. Zaczyna biegac. Mala trzyma lancuch. Cielak ciaga ja po chlewie, gowna lezy po kostki, dziecko trzyma lancuch. Gowno wszedzie. Matka juz biegnie z domu.
Ojciec krzyczy razem z matka.
-Natalka! Pusc!
-Nie moge! Dobiega slaby glos. Tsimam!
Reni, anna maria, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Luna76, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
Dodam, ze tydzien temu Natalka spadla z psiej budy na sterte blachy nieopatrznie porzuconej pod plotem i rozciela sobie brzuch.
Oczywiscie nic jej nie bylo. No troche plakala.
Szatan.
Takiego bym chciala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 23:08
anna maria, efcia, Reni, Luna76, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDzień dobry szaro dzisiaj, auto padło moje. Dzieci z minami w podkowy pomaszerowały do szkoły. Ja usypiam Kajtka i mówię chłopu,nie zaśpij idę małego karmić. On dobra,dobra! No i za 15 dziewiąta... ma na 9 choćby biegł nie zdąży do roboty...maj gad...
A mnie oburzyła sterta nieopatrznie porzuconej blachy! Oraz tata po piwach opiekujący się dzieckiem...no sorry -
nick nieaktualny