Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Bry!
Luna o Tobie nie wspomniałam ale już się poprawiam i wszystkiego dobrego spełnienia marzeń
U nas pobódka. Nie ma na co narzekać. Kajtek śpi ładnie. Kapta ja jeszcze nie miałam @.
Miłego dnia wszystkim.peppapig, efcia, BISCA, satori, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja chyba miałam ponad miesiąc temu,jak na razie cisza w eterze. No nic ,zaczekam se
Dzien dobry wszystkim.BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
DZWONILI!!! DZWONILI!!!
Wykluczone są 3 podstawowe trisomie
21 - nie ma
18 - nie ma
13 - nie ma
dziewczyna na 1000%
Jezzzu jak ja się cieszęMimbla, kapturnica, peppapig, efcia, Reni, Jastra, Luna76, ComeToMeBaby, beates, BISCA, gretka, anna maria, Magdala, Natka_79, gosia7122, Mega, Lucky, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to mam w domu Absolwentke
uwaga chwale sie
moja córa ukończyła Liceum z czerwonym paskiem - dumna ja
wczoraj bylo zakonczenie roku, córa została wyczytana na środek , a my razem z nia , dostalismy oficjalne gratulacje i podziekowania od Dyrektorki szkoły i Satarostypeppapig, Reni, Jastra, paszczakin, Luna76, ComeToMeBaby, beates, BISCA, kapturnica, satori, Mimbla, Magdala, gosia7122, Mega, megan8, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLecę sprzątać ostatnio nic mi się nie chce.. jutro mamy wesele kuzynki. Wszystkim muszę ubrania przygotować, chłopakom garnitury a nam babom kiecki. Dzisiaj szybko na brwi a pazury same malujemy kartka kupiona toto lotki też tylko do koperty z piniondzami włożyć. I do boju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 11:49
Jastra, efcia, beates, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny