Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wszystkim. Moje dziecko powoli dojrzewania do porzucenia cycka . W dzień już dla niego praktycznie nie istnieje a noce zaczyna przesypiac cale wiec butla rano i na noc zaczyna sie pojawiać. Hmm dorasta a matce troche smutno Miłego wszystkim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 08:32
beates, ComeToMeBaby, slash, Luna76, Luna76, Luna76, peppapig, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:przesadzajo
jak wybierzesz dobry, to bedzie dziec mial go do matury..
ja nie kupowalam wozka, mialam same dostane po kims, wiec sila rzeczy nie wybrzydzalam. Ale jak kupisz kombi z fotelem samochodowym, gondola, spacerowka i do tego skladany, to jedyne, co w przyszlosci moze kobiete skusic to kompaktowa parasolka na wypady..
Gdyby moja teutonia nie byla prehistoryczna i miala adaptery do fotelika, to pewnie innych wozkow nawet bym nie tknela..
Mamy właśnie 3 w 1 . Mam nadzieję ze wystarczy na dłuższy czas -
kapturnica wrote:Dobry wszystkim. Moje dziecko powoli dojrzewania do porzucenia cycka . W dzień już dla niego praktycznie nie istnieje a noce zaczyna przesypiac cale wiec butla rano i na noc zaczyna sie pojawiać. Hmm dorasta a matce troche smutno Miłego wszystkim.
Faktycznie szybko.
Śliczny ten Twój synek i taki już duży na tym zdjęciu.
Kapta nie ma tego złego....
Jego do butelki ciągnie , więc i Ty niedługo będziesz mogła łyknąć co nieco
kapturnica, ComeToMeBaby, slash, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Uff ale dzis gorąco a ja jak zwykle ubrana za grubo. Młody w nocy dostał kataru. Słychać ze przytkany a nic właściwie nie wychodzi marudny, spałam dzis symbolicznie
Dzis mam trochę nerwowe popołudnie. G idzie na spotkanie z zleceniodawca i nie wiadomo co przyniesie a do tego mój tato idzie do lekarza z kompleksowymi badaniami i strasznie sie boi.
Co do wózków to mam mutsy transportera jeszcze po starszym, całkiem dobry wózek, nie jest mega ciężki ale chciałabym cos nowego, z większa budką i obracanym siedziskiem.beates lubi tę wiadomość
-
bry,już jestem po odbiorze wyników PAPPA.
Wyniki dobre, nie ma wskazań do badań inwazyjnych. Chociaż mi ze względu na wiek przysługuje amniopunkcja jednak nie zdecydowałam się na nią, pani genetyk też nie zachęcała, w szczególności przy tych wynikach i ciąży z ivf (żeby nie ryzykować kłucia takiej wystaranej ciąży).
Podobno beta jest nieco podwyższona (może to być wynik stymulacji hormonalnej ivf, hormonów, które zażywałam w ciąży),ale pappa jest ok więc ryzyko downa jest niskie.
Ponieważ wczoraj poczytałam o związku tsh z betą to zapytałam o tą podwyższoną betę (jest minimalnie podwyższona)i potwierdziła, jedno wpływa na drugie. Zapewne więc nie muszę panikować że coś z moją tarczycą jest nie tak, ale do endo i tak się wybieram. Na razie szukam terminu. Najwcześniejszy jaki do tej pory znalazłam to początek czerwcabeates, slash, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny