Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem co jest ale dziecko mi padło o 19! Tak bez kąpania,eh i co teraz. Pieronek mały, cza by się umyć przed wyjazdem do miasta
No se leżymy, jak fajniee, nie muszę nic robić no długo nie poleżałam. To była szybka drzemka. Potem szybka kąpiel, śpiewanie, cycek i spanie. A ja powiesiłam pranie, zrobiłam sobie manikir i tak jest jedenasta,więc dobrych snów. Nooo chyba,że która prasuje? Albo udanych sexów jak się która gzijeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 22:57
-
nick nieaktualny
-
Hello,
No gdzie są wszystkie? Tylko Peppa na posterunku?
Reni, jak tam??? Mam nadzieje ze środa przyniosła cos dobrego.
A jak z resztą??
No nic, mam nadzieje ze forum jeszcze ruszy choc wyglada na to ze masa krytyczna sukcesów ciążowych została przekroczona i juz pisanie na forum wypadło z codziennych czynności.
Nawet nie ma kogo spytać co to na obiad robicie może któraś zawija gołąbki ??
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Hello,
dziś słoneczko i podobno weekend ma być piękny
U mnie roboty dużo..
Mam zlecenie na badanie kariotypu.. zbieram kasę ale spróbuje zadziałać żeby dostać skierowanie od rodzinnego
Miłego dniaComeToMeBaby, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry. Ja jestem. Rzadko bo rzadko ale zaglądam
Chyba mnie przeziębienie atakuje... Niestety, mój mąż przeziebiony przebywał ze mną przez weekend, w poniedziałek (na szczęście, w tej sytuacji) wyjechał i zabrał zarazki ze sobą, ja we wtorek trochę zmarzłam i dziś od rana nie dość że gardło to i jeszcze lekko podniesiona temperatura i oczy szkliste... No to uruchomilam płukanie gardła wodą utlenioną, picie mikstury czosnkowo - cytrynowo - miodowej i do tego zaraz robię do picia wodę z cytryną. Eh. No nie chciałabym się rozchorować...
Wczoraj zrobiłam zupę szparagową. Tzn takie było założenie. Wyszła mi prawie marchwianka ze szparagami ale całkiem smaczna hyhy
Aaaaa, czekam na czereśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 09:07
peppapig lubi tę wiadomość
-
Kometa, wypróbuj ten prenalen. Brałam syrop, mi pomógł. Trochę mało go w tej butelce ale rozgarniał mi szybko przeziebienia.
Ja tam czekam na polskie truskawki. Czereśnie w ciąży zupełnie mi nie podchodziły właściwie to sie zraziłam do nich.
ComeToMeBaby, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dxiewczyny
Malgoś kciuki &
Kometa ja też brałam prenalen to naturalne skladniki choć ja nie widziałam poprawy po nim..
Kapcia jaki uśmiech Maksa
U mnie Kajtek śpiewa sobie no rewelacja jest to rozbrajające. Aaa wczorajsza wizyta w Prokocimiu ostatnia. Jest wszystko ok
Dobrego dnia wszystkimComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Cześć dxiewczyny
Malgoś kciuki &
Kometa ja też brałam prenalen to naturalne skladniki choć ja nie widziałam poprawy po nim..
Kapcia jaki uśmiech Maksa
U mnie Kajtek śpiewa sobie no rewelacja jest to rozbrajające. Aaa wczorajsza wizyta w Prokocimiu ostatnia. Jest wszystko ok
Dobrego dnia wszystkimpeppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna, ja doszłam do wniosku, że takie rzeczy się zauważa wtedy kiedy po pierwsze człowiek zainteresowany jest tematem, a po drugie zdarza się to w naszym otoczeniu. Przecież niekoniecznie każda kobieta, która poronila opowiada o tym wszem i wobec, jeśli się nie zna takiej osoby to też nie ma się zbytniego obycia z tematem. A niestety prawda jest taka, że w pierwszych tygodniach najłatwiej jest stracić ciążę. Często na tym etapie kobiety jeszcze nie informują rodziny czy znajomych że są w ciąży toteż potem nie słyszysz że ciąża była ale już nie ma. Ja dopiero oczy otworzyłam tu na forum, gdzie jest zbiorowisko różnych doświadczeń. Wówczas można poznać skalę zjawiska bo i liczba osób po takich przejściach (które o tym mówią) jest zdecydowanie większa niż liczba takich osób wśród naszych znajomych.
Przykra sprawa, tak czy inaczej.kapturnica, Natka_79 lubią tę wiadomość