Tratatata
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Jakie plany weekendowe ?
My jedziemy do tesciowej (cztaj 2 dni lenistwa )
Szkoda, ze brzydka pogoda ale co tam. Wiecej pospimy
Bardzo fajny plan
tez zamierzam leniuchowac
Jutro ide na imieniny do taty, wiec obiadu nie robie, bo tam zawsze stoly pełne smacznego jedzenia
Ale zeby odciążyć mame, zaproponowalam ze upieke ciacho, wiec jednak nie poleniuchujemoremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Slash, czego sie boisz? No i wiesz- jak sie siedzi w pieluchach, to czmu nie w dwoch na raz Do tego dzieciaki beda sie razem bawic jak nie bedziesz czekac zbyt dlugo..
My znowu mamy kiepskie rezultaty starania sie naturalnego, wiec wlasnie ruszylismy z IVF..
Pokazesz Gabryske?
Wiem wiem
No i chcialabym zeby Gabrysia nie byla sama. Ale nie wirm czy juz jestem gotowa na drugie dziecko. No i pewnie u nas tez za szybko sie nid uda.
Nie lubie erzucac zdjec do netu. Sle chyba zrobie eyjatek dla Ciebie -
Natka_79 wrote:Cześć,
Fajnie, słonecznie ale wieje jak nie wiem biedne te moje zatoki...
Wiecie ze na Śląsku babka urodziła SN synka 5750g. A jej pierworodny miał 5200! Jakoś se tego nie wyobrażam
Luna kciuki za wynik; oby sie cos wyjaśniło
Ja tez nie.
Ja ledwo 3900 i 59cm urodzilam a taka waga to dla mnie hardcor.
-
nick nieaktualnyCo tam? U nas dochodzimy do żywych po chorobach. Właśnie antybiotyk skończyłam.
Syn starszak ma do czwartku. Kajtek ma katar ale gardło ok. Inchalator i może mu szybko przejdzie.
Mam pytanie czy jak nie jadł mleka początkowego mogę mu dawać kaszke mleczno ryzową po 6 miesiącu? Po jednej próbie nie ma żadnego uczulenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 18:30
-
peppapig wrote:Co tam? U nas dochodzimy do żywych po chorobach. Właśnie antybiotyk skończyłam.
Syn starszak ma do czwartku. Kajtek ma katar ale gardło ok. Inchalator i może mu szybko przejdzie.
Mam pytanie czy jak nie jadł mleka początkowego mogę mu dawać kaszke mleczno ryzową po 6 miesiącu? Po jednej próbie nie ma żadnego uczulenia.peppapig lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Co tam? U nas dochodzimy do żywych po chorobach. Właśnie antybiotyk skończyłam.
Mam pytanie czy jak nie jadł mleka początkowego mogę mu dawać kaszke mleczno ryzową po 6 miesiącu? Po jednej próbie nie ma żadnego uczulenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 22:14
anna maria, slash, peppapig, efcia, Evans lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za poradę
No Maksio wymiata z jajecznicą!
Kajtek lubi indyka robię teraz dla wszystkich w ziołach to młody też dziubnie z ziemniakami jego mina bezcenna. Chyba będzie lubiał zjeść. Czas mnie goni okrutnie. Trzymam kciuki za wszystkie! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim.
Wyprawiłam dziecię na wycieczkę szkolną, pojechał, wróci w piątek.
Już mi dziwnie z tą świadomością...
Miłego, jeszcze nie nadrobiłam, ale kciuki za potrzebującebeates, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Oznajmiam wszem i wobec: od wczoraj mam 40!!!! Od wczoraj też czuję się jakaś zagubiona, chyba mam doła... Średni okres dorosłości
Miłego dnia babeczkiefcia, ComeToMeBaby, kapturnica, beates, anna maria, satori, peppapig lubią tę wiadomość
-
Luna, spoznione ale szczere wszystkiego najlepszego !!!!!
Jakiego dola ? Wszyscy wiedza,ze zycie zaczyna sie po 40-tce
A na serio, spelnienia marzen i jak najwiecej szczesliwych chwilLuna76, beates, efcia, Mimbla, anna maria, satori, peppapig lubią tę wiadomość
-
No i witam kurwidolek !
Poniedzialki sa fajne
lubie poniedzialki
poniedzilek to moj ulubiony dzien tygodnia
.....
Ech, nie dziala. Nie lubie poniedziakkow i juz. I prosze mi nie mowic, ze sie nie staralem polubickapturnica, Luna76, beates, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość